Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
pap ja mam swoje owulacje a i tak byłam na stymulacji Aromkiem. Chyba żeby ją podkręcić.. a na śluz może ten żel Conceive plus czy jakoś tak? Pic dużo wody.. ale jak problemy są ze śluzem to może estrogenów za malo
-
Jangwa śliczny brzuszek. Wcale nie jest duży a to już ten tydzień ciąży
Adele to teraz jak zaskoczy to bliźniaki walniecie :Sjangwa_maua lubi tę wiadomość
-
Adele to pracuj na te bliźniaki haha
A ja znowu chora jestem szlag by wziął. Nie doleczylam ostatnio i sie rozhulało. A do roboty trzeba iść. Fak. Nadrabiam wolne dni, kiedy byłam w klinice i pracuje soboty. Więc mam tylko dwie niedziele wolne w ciągu 3 tygodni. Nie wiem jak wyrobie.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hugolina każda rozmowa to jakieś doświadczenie. Nawet jak się nie uda to już się odważniej idzie na kolejną rozmowę. Ale trzymam kciuki żeby się udało
a kiedy testujesz ??
Hugolina87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDo nd wlacznie mam dupka. Ale cycki leżą i kwicza haha wiec chyba nic z tego.. ;p
Czekam do poniedziałkumusze test jakiś kupić tylko
Jutro na betę bym mogła już skoczyć. Tak rozkminiam. Jakby jednak chcieli mnie zatrudnić to lepiej wiedzieć. Jutro 10dpo będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 12:15
-
Aa myślałam,że jakoś później jestes już
Ja to się niecierpliwie bo śluzu dalej nie ma rozciągliwego .. jakiś wodnisty się pojawił dziś więc sobie jeszcze poczekam na owu pewnie. A temp dziś skoczyła wysoko tak jak w 2 fazie heh.. -
nick nieaktualnyAdele to Ty lepiej tak nie czekaj na ten sluz bo czasami owu potrafi Nas wziąć z zaskoczenia
No u mnie się teraz ciągnie juz standard. 21dc. We wtorek max środa @. Niby się może jeszcze coś zmienić. Cycki urosnąć czy coś ale na ta chwile jest jak zwykle. -
nick nieaktualnyAle sie paskudnie czuje, od wczoraj wieczora mnie muli, jest mi niedobrze, do tego przeokropnie zmarzlam na polu a jeszcze musze iść tam do roboty bo mamy pozyczony sprzet do sadzenia, musimy posadzic i oddac a wieczorem jeszcze do lekarza i miedzyczasie po córkę do przedszkola. Urwanie kapelusza.
-
A do mnie dzis bez kija nie podchodzcie wrrrr.
@ idzie idzie i dojsc nie moze. Dzis 29dc i od wczoraj jakies mikro plamienie (znaczy,ze dupek na plamienie nie pomogl tylko je przesunąl i wydluzyl cykl wrrrr). Do tego zepsul sie mezowi samochod-znowu. I znowu to samo a to oznacza,ze wymienili cos na oslep co pomoglo na niecaly miesiac... no naprawde dzis mam pms level hard.
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Ja po luteinie w poprzednim cyklu od rana lekko plamilam a pod wieczór była @. A cykl wcześniej bez plamien przyszła @
Hugolina na szczęście działamy z mężem regularnieHugolina87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny