Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
pap ja mam swoje owulacje a i tak byłam na stymulacji Aromkiem. Chyba żeby ją podkręcić.. a na śluz może ten żel Conceive plus czy jakoś tak? Pic dużo wody.. ale jak problemy są ze śluzem to może estrogenów za malo
-
Jangwa śliczny brzuszek. Wcale nie jest duży a to już ten tydzień ciąży

Adele to teraz jak zaskoczy to bliźniaki walniecie :S
jangwa_maua lubi tę wiadomość
-
Adele to pracuj na te bliźniaki haha
A ja znowu chora jestem szlag by wziął. Nie doleczylam ostatnio i sie rozhulało. A do roboty trzeba iść. Fak. Nadrabiam wolne dni, kiedy byłam w klinice i pracuje soboty. Więc mam tylko dwie niedziele wolne w ciągu 3 tygodni. Nie wiem jak wyrobie.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hugolina każda rozmowa to jakieś doświadczenie. Nawet jak się nie uda to już się odważniej idzie na kolejną rozmowę. Ale trzymam kciuki żeby się udało
a kiedy testujesz ??
Hugolina87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDo nd wlacznie mam dupka. Ale cycki leżą i kwicza haha wiec chyba nic z tego.. ;p
Czekam do poniedziałku
musze test jakiś kupić tylko 
Jutro na betę bym mogła już skoczyć. Tak rozkminiam. Jakby jednak chcieli mnie zatrudnić to lepiej wiedzieć. Jutro 10dpo będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 12:15
-
Aa myślałam,że jakoś później jestes już

Ja to się niecierpliwie bo śluzu dalej nie ma rozciągliwego .. jakiś wodnisty się pojawił dziś więc sobie jeszcze poczekam na owu pewnie. A temp dziś skoczyła wysoko tak jak w 2 fazie heh.. -
nick nieaktualnyAdele to Ty lepiej tak nie czekaj na ten sluz bo czasami owu potrafi Nas wziąć z zaskoczenia

No u mnie się teraz ciągnie juz standard. 21dc. We wtorek max środa @. Niby się może jeszcze coś zmienić. Cycki urosnąć czy coś ale na ta chwile jest jak zwykle. -
nick nieaktualnyAle sie paskudnie czuje, od wczoraj wieczora mnie muli, jest mi niedobrze, do tego przeokropnie zmarzlam na polu a jeszcze musze iść tam do roboty bo mamy pozyczony sprzet do sadzenia, musimy posadzic i oddac a wieczorem jeszcze do lekarza i miedzyczasie po córkę do przedszkola. Urwanie kapelusza.
-
A do mnie dzis bez kija nie podchodzcie wrrrr.
@ idzie idzie i dojsc nie moze. Dzis 29dc i od wczoraj jakies mikro plamienie (znaczy,ze dupek na plamienie nie pomogl tylko je przesunąl i wydluzyl cykl wrrrr). Do tego zepsul sie mezowi samochod-znowu. I znowu to samo a to oznacza,ze wymienili cos na oslep co pomoglo na niecaly miesiac... no naprawde dzis mam pms level hard.
Szymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt

-
Ja po luteinie w poprzednim cyklu od rana lekko plamilam a pod wieczór była @. A cykl wcześniej bez plamien przyszła @
Hugolina na szczęście działamy z mężem regularnie
Hugolina87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny