Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDobrze ze weszłam na forum bo zapomniałam o swoim dupku żeby wziąć o 8 ;p
U mnie 20dc. Juz bliżej niż dalej do konca cyklu ale nadzieji jakoś nie mam. Myślę czy testować w ogóle. Wypadałobyhehe
Adele u mnie jakoś tez śluzu nie było. Jajniki nie bolaly. Dopiero w 12dc się tak rozkrecilo ze ból był dość intensywny i sluz się lał.
W każdym razie kciuki za owocna owule dla tych co czekają.
-
nick nieaktualnyLuci dzięki, przeczytalam
Gin mi mówił ze moje tylozgiecie nie jest aż takie aby faktycznie utrudnialo. Po tej operacji się trochę wyprostowala. W tym cuklu nie było sexow od tyłu tylko na lenia na boku ;p ale czy coś z tego będzie to nie wiem. Widocznie problem leży gdzieś indziej, pytanie tylko gdzie -
pap a czym będziesz stymulowana ?
Hugolina tak czy siak musisz siknąć przy dupkumnie jajniki bardzo bolą od kilku dni więc czekam na ten śluz
Ja to mam nadzieję,że u mnie może chodziło o te plamienia przed @ ... nie chce nawet myśleć o immunologi i genetyce -
W ogóle w ciągu tych całych starań 2 razy miałam mega bolesną @ z bólami krzyża i wielkimi skrzepami... tak sobie tłumacze,że może wtedy zaskoczyło a się nie utrzymało
-
nick nieaktualnyMnie krzyż bili juz teraz a przed @ I w trakcie to już czasami bywa konkret..
Ja się zgłębiać tez nie będę genetyke itd. Mój M ma torbiel włosowa i może to mieć też wpływ tak myślę bo ma stan zapalny w organizmie i co 3 miesiace antybiotykcholera wie
-
nick nieaktualnyBolaly trochę ;p ale mniej niż zwykle bo jeden dzien/tzn wieczór, I później niż zazwyczaj hahah teraz jest okej. Ostatnimi czasy mnie bolaly 15 i 16 dc i później znowu jakoś kolo 20dc i przed @. W tym jak.zaczęłam sobie o nich przypominać i czekać to dwa dni później lekko bolaly. Świra mam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRozkimam nad jedna sprawa a mianowicie alergolog nie chce dac nam skierowania do sanatorium, moze jedynie do szpitala w Istebnej do centrum pediatrii, jedzie sie tam na diagnostykę i ew.leczenie w razie potrzeby. Czas pobytu w zaleznosci co lekarz napisze na skierowaniu i od diagnozy. Przeraza mnie ze to szpital i zasady jak w każdym szpitalu, i dzieci zdrowe z chorymi i czy córka zniesie badania. Ale w sumie takich kompleksowych badan nigdy jej nie robilismy, kazdy leczy na podstawie tego co wyslucha. Do sanatorium skierowanie moge dostac od pediatry. A musze coś zrobic bo od października corka miesiac w miesiac jest chora. Nie wiem jakie są terminy.
-
nick nieaktualny