Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZ tą rozmową to mamy problem bo nie chce rozmawiac, nawet nie chce sluchac, nie daje się przytulic, nic nie dociera. A wczoraj doszedł strach ze w d... dostanie bo tesciowa wrzeszczala i na nią i na nas zebysmy przylali kilka porzadnych klapsow albo pasów to sie uspokoi. Mialam wrazenie ze w tym wszystkim bronie dziecka przed babcia, zabralam corke do jej pokoju a mąż w kuchni opie... swoja matke i kazal jej isc do swojej roboty. W koncu doszlysmy do porozumienia ale byla juz taka godz.i corka byla w takim stanie ze nienadawala sie zeby isc do przrdszkola. Bardzo czesto mamy takie akcje o byle co np.po weekendzie pelnym wrazen. A kiedys nie wierzylam znajomej ze jej corki tez tak maja.
-
nick nieaktualnyHugolina87 wrote:Termin @ dopiero na majówkę jakoś. Dupka mam na 9 dni bo raz brałam więcej a to ostatnie opakowanie wiec jak odstawie to 1/2 maja będzie @
tydz temu była owu.
U mnie sluz plodny był w znikomych ilościach. W sumie pojawił się w 12dc ze było go widać.. I zniknął.
A ja ciagle mam lekko rozciagliwy sluz, marna ilosc ale jest. Temp.nie mierze to nie wiem co i jak a dzis 22dc. -
Hugolina87 wrote:Termin @ dopiero na majówkę jakoś. Dupka mam na 9 dni bo raz brałam więcej a to ostatnie opakowanie wiec jak odstawie to 1/2 maja będzie @
tydz temu była owu.
U mnie sluz plodny był w znikomych ilościach. W sumie pojawił się w 12dc ze było go widać.. I zniknął.
To pewnie z pracy jak coś i tak się po majówce odezwą. No ja czekam aż w końcu się pojawi bo jeszcze jest taki kremowy ... trochę się łudzę,że ten inofem pomoże... ale czemu niby miałby pomóc skoro tyle czasu nic nie pomogłoHugolina87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi chyba inofolic pomagał przy cukrze. Bo jak go piłam to wyniki insuliny i glukozy miałam lepsze. A jak przestałam to był już lekki klOPS.
Wyczytalam ze sluz plodny to ok 5 dni występuje. Na ostatni dzień owula. To może Adele będziesz mieć tak jakoś książkowo teraz ? Od 9dc/10dc sluz a owu w 14 dc? -
Przytulanie na siłę też nie jest pomocne. Musisz pomóc jej znaleźć sposób w jaki będzie mogła odreagować swoją złość. Jak rozmawiać nie chce to też nie zmuszać, ale jednak zapytać czemu się złości. Dac jej poczucie,że obchodzi Cię to czemu tak się zachowuje. Rozumiem,że ciężko z teściową. Mam podobnie tylko walczę z moimi rodzicami. Traktują mnie jak bym miała 12 lat i nie miała prawa wprowadzać moich metod. Drażni mnie ciągła ingerencja mamy w to co robię z moim dzieckiem. Już nie raz kończy się na krzykach,płaczu i proszenie. Metody mojej mamy nie do końca się sprawdzają,a ja chcąc być wymagająca czegoś od dziecka jestem postrzegana niczym jakiś postrach. Jednak uważam,że już dwu latek potrafi doskonale wykorzystać słabość rodzicow/dziadków i pozwalają sobie na więcej.
-
U mnie dzis 28dc i powinna byc @ ale dupka odstawilam w niedziele(znaczy wieczorem ostatnia tabletka) wiec moze jutro dostane. Ciekawe czy z kolei w przyszlym cyklu bez dupka znow bedzie plamienie w 25/26dc. Powiem Wam dziewczynki,ze naprawde podziwiam Was staraczki.. ale tak na powaznie podziwiam! Przede mną chyba 5cykl staranek i powoli zaczynam sie denerwowac o co kaman. Ale biore z Was przyklad i bede walczyc dalej
Alergia na brzoze daje mi w kosc, czekam az wreszcie przestanie pylic. W pracy idzie goracy okres (jestem naucxycielka w przedszkolu)podsumowania roku szkolnego, diagnoz pedagpgicznych dzieci itd. EchSzymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo nie ma lekko z tymi staraniami hahaha
;p kto by pomyślał że to taki problem w tych czasach..
Gin mi mówił ze jeszcze niedawno u Facetów morfologia była na poziomie min 15%. A teraz min 4% i juz uważają że jest okej..
Może jednak te 4% to za mało -
Hugolina87 wrote:No nie ma lekko z tymi staraniami hahaha
;p kto by pomyślał że to taki problem w tych czasach..
Gin mi mówił ze jeszcze niedawno u Facetów morfologia była na poziomie min 15%. A teraz min 4% i juz uważają że jest okej..
Może jednak te 4% to za mało
-
Okropne czasy. Jak to moja babcia mówi "kiedyś wystarczyło się położyć po chłopie na przescieradle i bach ciąża ",a teraz ile trzeba walki aby zajść. A ciąża bez żadnych komplikacji to powoli też rzadkość. Ja strasznie bałam się niepłodności wtórnej dlatego szybko chciałam kolejne. I tak trochę zeszło mimo regularnych @ przy kp.
-
Pa salami tu kiedyś i nie wysłałam..
Ja teraz w czasie @podejde do stymulacji jak nic się nie uda to nie chociaż jeszcze się zastanawiam ha ha bo jak będzie to będzie jak nie to nie...
Iza to początek górki ciężko się wypowiedzieć bo tak naprawdę nie wiadomo kiedy i jak ona to robi albo jest tak rozpieszcza albo próbuje zwrócić uwagę, dużo pracy przed wami. I jak naprawdę będzie źle umów się do psychologa to nie oznacza że sobie nie radzisz i to nie jest wstyd ja chodzę odpukać o niebo lepiej. Chociaż jeszcze moja się stawia czasami.