Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Adele pomylilas-ja niczym sie nie bede stymulowac poki co
Dupka w kolwjnym cyklu nie bede miala (ten ktorego teraz bralam byl na wlasną reke, odkupiony a nie od gina. ) powolusiu widze jakies plamienie(29dc). Zobaczymy co tam dalej sie bedzie dzialo. W czerwcu pojde do gina i mu powiem,ze juz bedzie pol roku staran i zeby jednak dal skiero na hormony itd.Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
A no taaa to gibonek będzie na stymulacji sorki
ale jak nie miałaś plamien podczas brania dupka to warto myślę dalej go brać. Ja też mam luteinę od koleżanki ale jeszcze na 2-3 cykle mi starczy
Moniska gratki -
Iza34 wrote:Rozkimam nad jedna sprawa a mianowicie alergolog nie chce dac nam skierowania do sanatorium, moze jedynie do szpitala w Istebnej do centrum pediatrii, jedzie sie tam na diagnostykę i ew.leczenie w razie potrzeby. Czas pobytu w zaleznosci co lekarz napisze na skierowaniu i od diagnozy. Przeraza mnie ze to szpital i zasady jak w każdym szpitalu, i dzieci zdrowe z chorymi i czy córka zniesie badania. Ale w sumie takich kompleksowych badan nigdy jej nie robilismy, kazdy leczy na podstawie tego co wyslucha. Do sanatorium skierowanie moge dostac od pediatry. A musze coś zrobic bo od października corka miesiac w miesiac jest chora. Nie wiem jakie są terminy.
-
Adele27 wrote:A no taaa to gibonek będzie na stymulacji sorki
ale jak nie miałaś plamien podczas brania dupka to warto myślę dalej go brać. Ja też mam luteinę od koleżanki ale jeszcze na 2-3 cykle mi starczy
Moniska gratki
Tak 1 spróbuję ale to jest clo zastrzyk i dupek.
Stwierdziłam że faceci maja dobrze oni nie mają zachwian hormonalnych... -
Mąż mojej przyjaciółki ma problem właśnie z testosteronem i musi dostawać co jakis czas zastrzyki z tym hormonem, a po nim staje sie nerwowy, wręcz agresywny. Do tego ma pociąg seksualny na poziomie zerowym, co dodatkowo go dobija i łatwo nie mają.
Doczekali sie dwójki dzieci, ale tylko dlaczego, że moja przyjaciółka nie ma właściwie żadnych problemów z płodnością i celowała z seksem w dni płodne, chociaż było mega trudno go w ogóle zachęcić.
-
nick nieaktualnyDoveLove to mąż tej koleżanki musial miec wyjatkowo niski ten testosteron. Moj ma niski ale w normie i zadnych problemow seksualnych. Co najlepsze wyniki meza widzialo 4 lekarzy, 3 steiwrdzilo ze sa ok, tylko ten androlog stwierdził ze za niski.
-
nick nieaktualnygibonek wrote:Iza a orzeczenie masz o niepełnosprawności dla dziecka? Bo twoja mała ma astmę tak?
Moja nie ma astmy i jest w pelni zdrowa. Ma niby stwierdzoną alergie i już chca ja odczulac bo ciagle infekcje odzypisuja akergii na roztocza. Ale czy przy alergii na riztocza nie mualaby ciaglego kataru?
Urszylka jak to jest z ta alergią i katarami, kaszlami i infekcjami? Ty masz ten problem. -
Iza34 wrote:Moja nie ma astmy i jest w pelni zdrowa. Ma niby stwierdzoną alergie i już chca ja odczulac bo ciagle infekcje odzypisuja akergii na roztocza. Ale czy przy alergii na riztocza nie mualaby ciaglego kataru?
Urszylka jak to jest z ta alergią i katarami, kaszlami i infekcjami? Ty masz ten problem.
My mamy alergię na roztoczą m.in. I to nie jest tak, ze dziecko kicha cały czas. U nas jest najgorzej jak pościeram kurze. Zakładam wtedy i sobie (bo też mam) i młodej taką maseczkę chirurgiczną i jest okNo i oczywiście na mokro i podczas ścierania nie otwieraj okna bo wtedy wszystko zaczyna się unosić. Jak sobie pościerasz to wtedy otwórz
U nas już przez te 3-4 lata nauczyłam się rozpoznawać kaszel i katar alergiczny od takiego chorobowego.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny