Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak Pap po odstawieniu dupka @ przychodzi jakoś po 2/3 dniach.
Ja się zastanawiam czy 8dpo iść na betę. Bo jeśli bym dostała ta prace a byłabym w ciąży to bym musiała odmówić zapewne i wrócić na jakiś czas do starej pracy albo i nie.. nie qiem głupio myślę bo peqnie w ciąży i tak nie jestem. -
nick nieaktualnyMam nadzieje ze nic z tych markerow nie wyjdzie bo niedawno tesc gdzies tam chodził z prostata i ma jakiegos guzka ale on anty-lekarze, gdzies na coś byl zapisany ale powiedzial ze nie bedzie się nikomu tam pokazywal i dawal obmacywc i nie poszedl. Nierozsadnie robi. A tu maz ma zylaki na mosznie, poza tym lekarz twierdzi ze ma za niski testosteron i szuka przyczyny oslabienia nasienia bo jak stwierdzil poprzednie badanie nasienia to byl "miodzio". Tak wiec w dlugi weekend majowy bedziemy sie badac, tzn. mąż będzie, jest juz zapisany na usg i kolejna wizyte do androloga.
Zdziertusy w tej klinice. Ceny z kosmosu. Z resztą w kazdej jednej klinice sa takie, 2 razy drozej niz w alabie czy diagnostyce. Za meza badania z krwo wyszloby 350zl a w diagnostyce myślę ze zmieści sie w 200zl.
Ale czuje niedosyt i niedoinformowanie jesli chodzi o mnie i korci mnie to hsg.
-
nick nieaktualny
-
Iza34 wrote:Ewi mialas dzis inseminacje? Jak samopoczucie?
tak mialam o 12:30 a owu mialam po 14. Mialam trzy pecherzyki. Jeden na prawym 22mm i na lewym dwa tez 22 mm i 16 mm. Pewnie ten jeden sie wchłonie. Endo miałam 12,5 mm. Od czwartku mam brać dupka przez 10 dni po 2 tabl. Czuje sie dobrze, to nic nie boli. Ale troche mam stresa bo skoro sie nie udalo za 1 razem to czemu akurat teraz?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kat83 wrote:Ewi powodzenia, trzymam kciuki jak diabli. My startujemy za jakies 2-3 miesiace. Trzy podejscia. Bez stymulacji, bo mimo PCO ponoc jajeczkuje.
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 15:13
Ewi28 lubi tę wiadomość
2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
♂️ - nasienie - 3.2023 - 0
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017 -
nick nieaktualny
-
Iza34 wrote:Wszystkie bzykaja a tu cisza.
Hej moje psycholozki. Wydaje mi sie ze napady krzyku u mojego dziecka sa czesto związane z emocjami. Czy jest jakis sposob zeby dziecku pomoc uporac sie z emocjami? Lepszy psycholog czy jakiś poradnik?nawet jak jest taka zła że mnie odpycha. Ja ją tym bardziej mocniej przytulam. U nas sprawdza się. Potem rozmawiamy o jej zachowaniu, czy wogóle wie w czym problem polega. Zazwyczaj wie, a jak nie - to tłumaczymy. I tak do skutku. Często po takiej akcji sama za chwilę przychodzi do nas pogadać, przeprosić. Zawsze wtedy pytamy czy wie za co przeprasza.
-
Hugolina pewnie zanim się dowiesz czy dostaniesz tą prace to kwestia ciąży się rozwiąże bo na kiedy masz termin @ ?
ja dalej nie mam dni płodnych a już 8dc... czyżby przez inofem...? -
nick nieaktualnyTermin @ dopiero na majówkę jakoś. Dupka mam na 9 dni bo raz brałam więcej a to ostatnie opakowanie wiec jak odstawie to 1/2 maja będzie @
tydz temu była owu.
U mnie sluz plodny był w znikomych ilościach. W sumie pojawił się w 12dc ze było go widać.. I zniknął.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2018, 11:48