Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
szygas wrote:dla mnie to dziwne ze mam clo i na tarczyce mam gdzie mam w normie a zonka miala podwyszone, moze babka jebnęla sie i dala mi zamias zony???
Hahaha moze nie jeżeli masz te leki przepisane to na pewno mają Tobie pomoc. W ogóle bierzecie tego ttle ze ja bym nie ogarnęła tego wszystkiego chyba bym chodziła co chwile z budzikiem w telefonie i przypomnieniami hihi.
Clo na plemniczki pomaga. A na tarczyce może jak masz w normie to i u mężczyzn jest lepiej jak jest nieco niższa podczas starańWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2016, 18:02
szygas lubi tę wiadomość
-
olciaa wrote:To ja bym sie nie zastanowiła juz jutro umówiłbym sie do ginekologa i poprosiła o L4 ale to ciążowe. Tak jak pisałam mojej przyjaciółce dali bez problemu a to były same początki, jeszcze serduszka nie było. Jak lekarz jest człowiekiem to Ci wystawi tym bardziej ze zna Twoja historie.
olciaa, Martka10 lubią tę wiadomość
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
Tasza ale zaraz na Ciebie nakrzycze.
Marsz mi biegiem po zwolnienie ja się nie zgadzam żebyś Ty szła do pracy. L4i to od jutra koniecznie bez wymowek ze do 8 grudnia ble ble ble idziesz bierzesz zwolnienie które należy się Tobie bez żadnego gadania no i proszę się słuchać bo kumpele z forum wykitują na zawał jak będziesz nas narażać na takie atrakcje :-*olciaa, Ink@, Martka10, Tasza, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Tusia_87 wrote:Hahaha moze nie jeżeli masz te leki przepisane to na pewno mają Tobie pomoc. W ogóle bierzecie tego ttle ze ja bym nie ogarnęła tego wszystkiego chyba bym chodziła co chwile z budzikiem w telefonie i przypomnieniami hihi.
Clo na plemniczki pomaga. A na tarczyce może jak masz w normie to i u mężczyzn jest lepiej jak jest nieco niższa podczas starań -
Viriki wrote:Taszka super! Kciuki mocno zaciśnięte!
Idziecie faktycznie jak burza!
Ja się zastanawiam co ja mogę suplementować, zeby sobie pomóc na plodnosc? Męża będę wit.c faszerowac od teraz.
Cykle mam ok 34dniowe to owu wypada ok 18dc? bo tak mi wyliczaja wszystkie apki staraniowe a kurde jakos nie zachodzę... moze ta owu jest gdzies blizej 14dc i mam po prostu długa lutealna faze?
Ja juz nie mam na siebie pomysłu. Zeby nie bylo, badalam sie i jestem zdrowa, wszystko ok.
-kwas foliowy
- vit D
- cynk ( godzina po kwasie foliowym)
- wiesiołek (do owu)Viriki lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:Tasza ale zaraz na Ciebie nakrzycze.
Marsz mi biegiem po zwolnienie ja się nie zgadzam żebyś Ty szła do pracy. L4i to od jutra koniecznie bez wymowek ze do 8 grudnia ble ble ble idziesz bierzesz zwolnienie które należy się Tobie bez żadnego gadania no i proszę się słuchać bo kumpele z forum wykitują na zawał jak będziesz nas narażać na takie atrakcje :-*Mamusia_Ksawusia lubi tę wiadomość
-
Tusia_87 wrote:Tasza ale zaraz na Ciebie nakrzycze.
Marsz mi biegiem po zwolnienie ja się nie zgadzam żebyś Ty szła do pracy. L4i to od jutra koniecznie bez wymowek ze do 8 grudnia ble ble ble idziesz bierzesz zwolnienie które należy się Tobie bez żadnego gadania no i proszę się słuchać bo kumpele z forum wykitują na zawał jak będziesz nas narażać na takie atrakcje :-*Tusia_87 lubi tę wiadomość
według OM
nick nieaktualny
-
Tusia_87 wrote:Tasza ale zaraz na Ciebie nakrzycze.
Marsz mi biegiem po zwolnienie ja się nie zgadzam żebyś Ty szła do pracy. L4i to od jutra koniecznie bez wymowek ze do 8 grudnia ble ble ble idziesz bierzesz zwolnienie które należy się Tobie bez żadnego gadania no i proszę się słuchać bo kumpele z forum wykitują na zawał jak będziesz nas narażać na takie atrakcje :-*według OM
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTasza wrote:wiecie, co - raz udało dostać się mi twarz podczas dyżuru. Było to rok temu. Wyglądałam tak, że myślałam, iż blizna zostanie mi na długo. Jak wróciłam po pracy to się mnie wystraszyli pomimo, ze uprzedziłam tel.,że miałam incydent z dzieckiem.
Ink@ lubi tę wiadomość
-
Martka10 wrote:o matko........., tym bardziej idź po zwolnienie, masz niebezpieczną pracęwedług OM
nana266 wrote:Wiecie co bo ja tez mam od kilku dni taki jakby twardy brzuch ale myślałam ze to wzdęcie bo przy tym sa gazy ale moze to jednak jakies te skurcze jak myślicie?według OM
cykle 28 - dniowe; 14 cs