Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
onaa123 wrote:Tasza - tym razem będzie dobrze! wierzę w to :* dzidzia już na dobre zagościła w mamusi brzuszku
Tak się zastanawiamy nad kupnem większej choinki, takiej 180 cm, tylko co z kotem? boję się, że zwalia chciałabym choinkę w tym roku
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
nick nieaktualny
-
Bluebell1984 wrote:Od jakiegoś czasu kiełkuje mi w głowie taki pomysł... I nie ukrywam, że do jego realizacji potrzebowałabym pomocy conajmniej kilku z Was (bo nawet nie wiem jak sie do tego zabrać). Myslalam o takim portalu, stronie internetowej - wlasnie zarówno dla kobiet jak i mężczyzn, która zawierałaby informacje jak nasza pierwsza strona z forum przygotowana przez Tusię - tylko oczywiście bardziej rozbudowane. Do tej pory nie spotkałam się jeszcze z portalem, gdzie wszystkie ważne informacje byłyby zawarte w 1 miejscu, a już tym bardziej informacje dot. problemów męskich. Same przeciez wiecie z ilu miejsc trzeba czerpać wiedzę na nasze tematy. Oczywiście, żeby to było wiarygodne, trzeba by też nawiązać współpracę z lekarzami - ale to już byłby kolejny etap "projektu". Ciekawa jestem Waszego zdania
Jestem zaBluebell1984 lubi tę wiadomość
-
Kaaarooolina89 wrote:Tasza ale tu glowie chodzi o Hashimoto.. Tak jak pisałam niby nie wskazane a zalecane przy staraniach i w ciąży na pewno na poczatku. Nawet w każdych witaminach ciążowych jest jod.według OM
Tasza wrote:A powiedz dlaczego - tak z ciekawości czystej - przy poronieniach nawykowych nie dali Ci encortonu bo ja mam. W prawdzie z innych tez powodów ale jednym z głównych jest m.in.to że mam poronieni nawykowe też wykazane (czego ja nie mam). Acard, prg, heparyne - tak ty również. Z b12 zastrzyki raz w miesiącu.
Nie dostałam dlatego że chodziłam do ginekologa pojeba który brał tylko kasę za wizyty prywatne i nic więcej jak się wkurzyłam i poprosiłam o jakie kolwiek badania to dał mi ulotkę z genesis kazał wejść na ich stronę i sobie poczytać ..... Konował jeden nigdy więcej do niego nie pójdę teraz wiem że byłam głupia nie reagując teraz mam świetnego giną i jestem zadowolona bo w końcu coś już wiem . A co do tego czemu nie miałam nic podawanego przy poronieniach nawykowych to dlatego że zdiagnozowano to u mnie dopiero po 4 poronieniu czyli po zmianie lekarza .
Mamusia Ksawusia moja urodziła się o 2.30 w nocy z piątku na sobotę ❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2016, 19:52
Synek Piotruś 2019Córeczka Oliwia 2013
. Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Kaaarooolina89 wrote:Tasza masz racje
mi 3 lekarzy potwierdzilo ze może pomoc, ale tak jak mówisz jednym moze pomoc innym zaszkodzić. Wiec każdy juz musi sie dostosować do lekarza.
według OM
nick nieaktualny
-
0202oliwcia wrote:Nie dostałam dlatego że chodziłam do ginekologa pojeba który brał tylko kasę za wizyty prywatne i nic więcej jak się wkurzyłam i poprosiłam o jakie kolwiek badania to dał mi ulotkę z genesis kazał wejść na ich stronę i sobie poczytać ..... Konował jeden nigdy więcej do niego nie pójdę teraz wiem że byłam głupia nie reagując teraz mam świetnego giną i jestem zadowolona bo w końcu coś już wiem .
Mamusia Ksawusia moja urodziła się o 2.30 w nocy z piątku na sobotę ❤według OM
nick nieaktualny
-
Tasza wrote:zaliczyłam 4 lekarzy. Dwóch zleciło. Dwóch odradziło.
Taszka ja nie mowie tego o to żeby się licytować) tylko chciałam doradzić. Ale przyznalam Ci racje ze każdy musi dostosować sie do wskazań lekarza i tego co sam czuje
)