Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Viola999 wrote:Nasze Staraczki ❤️❤️❤️
---grudzień---
Viriki - 2.12 -
Agnieszka93 - 4.12.. Czekamy z niecierpliwością na wyniki:*
Zuzu - 5.12 Czekamy z niecierpliwością na wyniki:*
Effy - 6.12( wyszła przed szereg i zatestowała wcześniej.. będzie rózga na Mikołaja jak nic;)
Dombrusia - 6.12 Czekamy z niecierpliwością na wyniki:*
Kuchcinka - 8.12
Tasza - 8.12
Ewelina2605 - 9.12
Myszeczka89 - 14.12
Viola999 - 14.12
Forumkowiczka - 18.12
InBlue - 21.12
Paula24 - 27.12
Ink@ - 31.12
Tusia_87 - 31.12
Martka10 - 31.12
---styczeń---
Olciaa - ?.01
19ina90 - 2.01
Mamusia_Ksawusia - 5.01
Bluebell1984 - 9.01
Viriki - 10.01
Zuza33 - 24.01
Dziewczyny, wpiszcie mnie na 29.12Wojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
olciaa wrote:Przez rok brałam jod. W tym miesiącu mi edo kazała odstawić. Natomiast powiedział ze jak gin zaproponuje juz leczenie i leki na pęknięcie pęcherzyka to z powrotem wracamy do jodu.
Powiedziała mi, ze jod powinno sie pzprzyjmowac mniej więcej miesiąc przed zajściem w ciąże ( pomimo hashimoto) bo on jest bardzo ważny dla dziecka. Natomiast ja mam jaz go w sobie przez rok brania tyle, ze juz czas na mała przerwe
Aaa... Ja tez juz dluuugo biorę ale udalo się i wierze ze i Tobie sie uda niebawem. Trzymam kciuki najmocniej jak się da!olciaa, Ink@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBluebell1984 wrote:Dobra, nadrobiłam z całego dnia
Muszę Wam Kochane posmęcić, bo mam potrzebęogarnęłam dzisiaj moje kalendarze i niestety dłużej pocieszę się tym niestaraniem kurfa ;( listopad już minął bezowocnie, w grudniu mój mąż wróci grubo po owulacji, więc też nic się nie wydarzy. Styczeń będziemy razem i to jedyna opcja, żeby coś zaskoczyło (ale wątpię), a w lutym, mój służbowy wyjazd wypada idealnie we wszystkie dni płodne, z owulacją i jeszcze zapasem czasowym.
Miałam dzisiaj nawet moment chwilowego użalania się nad sobą i już się żegnać chciałam, bo pomyślałam sobie, że dupa, a nie staraczka ze mnie i tu nie pasuję... Ale jak to lubię zawsze patrzeć na plusy, to postanawiam, co następuje: jako, że dużo imprez Christmasowych przede mną w tym miesiącu, to zrobię sobie listę ze wszystkimi Waszymi imionami i zamierzam opić każdą przyszłą ciążę i każdą już obecnąW zamian za to, pamiętajcie, że urodzę jako ostatnia i wtedy chętnie odkupię Wasze wózki, łóżeczka, kaftaniki i nieużyte pieluchy. A dla siebie, to sobie zrobię tatuaż, czasu jest dużo, bo zaciążam na wiosnę
Nie no, a tak serio, to prze*ebane. Muszę sobie to na nowo poukładać, bo niedługo okaże się, że starania zaczęliśmy rok temu, z czego tylko 6 cykli było kopulowane. Przecież każdy ginekolog z gabinetu mnie wywali, jak ośmielę się stwierdzić, że zajść nie mogę. No bo jak to nie mogę, jak nawet doopy mężowi nie mam kiedy dać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2016, 20:54
olciaa, sheerah24, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Ale Was ciężko nadrobić
Chociaż starałam się czytać chociaż co 3-cią stronę
Effy gratulacje!! Super otwarty grudzień! Tasza piękna beta czekam na przyrosttym razem musi być dobrze! Co to ja widzę jutro Mikołaj rózgi rozdaje za zbyt wczesne testowanie? Dobrze że testuję już po Mikołaju
Ink@, Martka10 lubią tę wiadomość