Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej
U mnie była dzis wizyta ale noe mam dobrych wieści. Mam 7t 5 D zarodek ma 4.7 i ginekolog twierdzi ze to za mało. Echo tez jakos widział ale nie puszczał mi, mowi ze jest echo a zaraz ze powinno byc ju serce. Także nastawiam sie na najgorsze. Betę dwa razy mam zrobić zobaczyć czy w ogóle rośnie. -
Zuza33 wrote:Nie masz serca dla nas, tyle czekać karzesz
Ide do bankomatu, wsiadam w samochód i jade po wyniki.Ink@, Bluebell1984, Martka10 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBluebell1984 wrote:Raczej jeszcze dopochwowe, bo w tak wczesnej ciąży nie będzie widać wyraźnie przez brzuch. Ale nie martw się i nie stresuj. Ja nawet wolę chodzić do ginekologów - facetów. Bardziej przejmowałabym się gdyby był jakimś przystojnym ciachem
wtedy mogło by to wyglądać jak Rachel z Friendsów:
Gin: Would you like to lay down?
Rachel: I don't know. Would you like me to lay down?boże będę musiała się rozebrać przy nim, nie wyobrażam se tego!
Effyy - czekamy :*Bluebell1984 lubi tę wiadomość
-
Bianka87 wrote:Hej
U mnie była dzis wizyta ale noe mam dobrych wieści. Mam 7t 5 D zarodek ma 4.7 i ginekolog twierdzi ze to za mało. Echo tez jakos widział ale nie puszczał mi, mowi ze jest echo a zaraz ze powinno byc ju serce. Także nastawiam sie na najgorsze. Betę dwa razy mam zrobić zobaczyć czy w ogóle rośnie.
A czym sie różni echo od serca ?Zuza33, Mamusia_Ksawusia, Ink@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBianka87 wrote:Hej
U mnie była dzis wizyta ale noe mam dobrych wieści. Mam 7t 5 D zarodek ma 4.7 i ginekolog twierdzi ze to za mało. Echo tez jakos widział ale nie puszczał mi, mowi ze jest echo a zaraz ze powinno byc ju serce. Także nastawiam sie na najgorsze. Betę dwa razy mam zrobić zobaczyć czy w ogóle rośnie.trzymam kciuki, aby wszystko było dobrze
-
nick nieaktualnyEffy wrote:O nie. Nie zgadzam sie na takie informacje. Pierdoli głupoty.
A czym sie różni echo od serca ?
Ja właśnie nie wiem... nic zobaczę. W środę jak cos mam usg u lekarza z lepszym sprzętem bo musze to porównaćWojcinka, Mamusia_Ksawusia, Martka10, Ink@, kania901 lubią tę wiadomość
-
Bianka87 wrote:Hej
U mnie była dzis wizyta ale noe mam dobrych wieści. Mam 7t 5 D zarodek ma 4.7 i ginekolog twierdzi ze to za mało. Echo tez jakos widział ale nie puszczał mi, mowi ze jest echo a zaraz ze powinno byc ju serce. Także nastawiam sie na najgorsze. Betę dwa razy mam zrobić zobaczyć czy w ogóle rośnie.
o jej.... dla pewność idź do innego lekarza! a co do bety to nawet gdy nie przyrośnie tyle ile powinna to w cale nic nie znaczy!!!! moja siostra miała podejrzenie pustego jaja płodowego, dostała skierowanie na zabieg - nie przyjęła go, poszła na bete 2 razy i przyrost pomiędzy nimi był nie wielki, co by świadczyło o diagnozie lekarza - dziś to puste jajo płodowe ma 4 miesiące i jest śliczną zdrową dziewczynką (moja chrześnica)
BEZIE DOBRZE - MUSI!Martka10, Bluebell1984 lubią tę wiadomość