Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuchcinka wrote:Nasze Staraczki ❤️❤️❤️
---grudzień---
Viriki - 2.12 -
Effy - 4.12
Agnieszka93 - 4.12
Zuzu - 5.12
Tasza - 5.12- trzymamy kciuki za przyrost!
Dombrusia - 6.12
Kuchcinka - 8.12
Ewelina2605 - 9.12
Myszeczka89 - 14.12
Viola999 - 15.12
Forumkowiczka - 18.12
InBlue - 21.12
Paula24 - 27.12
Sheerah24 - 29.12
Ink@ - 31.12
Tusia_87 - 31.12
Martka10 - 31.12
---styczeń---
Olciaa - ?.01
19ina90 - 2.01
Mamusia_Ksawusia - 5.01
Bluebell1984 - 9.01
Viriki - 10.01
Zuza33 - 24.01
Ładnie prawda?
Martka10, Bluebell1984, Ink@, sheerah24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bianka87 wrote:Hej
U mnie była dzis wizyta ale noe mam dobrych wieści. Mam 7t 5 D zarodek ma 4.7 i ginekolog twierdzi ze to za mało. Echo tez jakos widział ale nie puszczał mi, mowi ze jest echo a zaraz ze powinno byc ju serce. Także nastawiam sie na najgorsze. Betę dwa razy mam zrobić zobaczyć czy w ogóle rośnie.
Przytulam
-
Bluebell1984 wrote:Straszne to
dobrze, że chociaż druga ciąża dobrze się skończyła mimo wszystko.
nad tą druga ciążą czuwał nasz Ś.P.TATUŚzmarł 3.08.2006r nad ranem, to właśnie siostra go znalazła, córkę urodziła dokładnie 10 lat później 3.08.2016 nad ranem!
Wojcinka, Bluebell1984, anq05 lubią tę wiadomość
-
myszeczka89 wrote:Mamy 2 opierdalaczki na forum, którym nie chce się testować. Oj nieładnie! Mikołaj do Was nie przyjdzie!
Agnieszka testowała i na razie nic nie wyszło, a Zuzu w ogóle tu dawno nie było wiec ciekawe co u niej
-
Dziewczyny, chyba mi już na głowę padło.. Nie wiem czy to przez okres, choć wątpię, bo nigdy nie rzucam się na lodówkę, ale autentycznie non stop bym jadła. Jak rzadko jem czekoladę, tak teraz wpierdzielam za chyba ostatnie 10 lat, tak samo chipsy... zjadłam prawie całą dużą paczkę, mało tego, wpierdzieliłam prawie cały serek pleśniowy... od razu po chipsach.
Myślicie że po oleju z wiesiołka można mieć takie napady głodu? Dopiero zaczęłam brać od 1 dnia cyklu, pierwszy raz w życiu no i magnez z witaminą B6...
Masakra -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:31
sheerah24 lubi tę wiadomość
-
sheerah24 wrote:Dziewczyny, chyba mi już na głowę padło.. Nie wiem czy to przez okres, choć wątpię, bo nigdy nie rzucam się na lodówkę, ale autentycznie non stop bym jadła. Jak rzadko jem czekoladę, tak teraz wpierdzielam za chyba ostatnie 10 lat, tak samo chipsy... zjadłam prawie całą dużą paczkę, mało tego, wpierdzieliłam prawie cały serek pleśniowy... od razu po chipsach.
Myślicie że po oleju z wiesiołka można mieć takie napady głodu? Dopiero zaczęłam brać od 1 dnia cyklu, pierwszy raz w życiu no i magnez z witaminą B6...
Masakra -
nick nieaktualny
-
Bluebell1984 wrote:Chodź tu Cię ukocham
Dziękuję Kochana :* Wiesz, nie chcę się spinać w styczniu, bo nie chcę znowu przez to przechodzić, co ostatnio
Każdy kolejny miesiąc miał być już tym ostatnim.
Wiem co czujesz... ja też się wiele razy nastawiałam (nawet jak nie miałam pojęcia kiedy była owulacja) a potem był tylko zawód. Ale teraz kochana, bierzemy się za to wszystko na poważnie, nie wiem jak to zaplanujesz, czy na styczeń, czy po powrocie z wyjazdu, ale w przyszłym roku BĘDZIEMY RODZIĆ.
CZY CI SIĘ TO PODOBA, CZY NIE! :*Bluebell1984, Martka10 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny