Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Bluebell1984 wrote:Niech to będzie na ciążę, a nie na okres
Nie mam swojego cyklu w tym cyklu, więc dołączam się do Twojego, mogę?
Będzie mi raźniej
To czekamy na mój okres 29.12. (albo i nie) a potem na Twój styczeńBluebell1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWróciłam właśnie że szpitala. Miałam usg i badanie z dzieckiem w porządku jest ale lekarz podejrzewa właśnie ta chorobę choleostaze, muszę jutro jechać do Warszawy na badania bo tutaj mogli zrobić tylko dwa tej wątroby a te co najważniejsze akurat tylko w Warszawie , także czekam do jutra z rana jadę do laboratorium i mam nadzieję że nie okaże się to ta choroba bo jestem dopiero w 17tygodniu i lekarzy powiedział że byłoby bardzo źle gdyby się tak okzalo ;(
Non stop coś non stop jakieś nowe problemy zmartwienia
Dzięki za wsparcie dziewczyny :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:31
-
Jestem:)
Taszy chyba nikt nie przebije, ale ona urodzi supermana pewnie
Teraz to moj chyba 3 tydzien 5 dni ciąży Chyba
Wazne przyrosty czekamyAgnieszka93, Bluebell1984, sheerah24, Wojcinka, Martka10, InBlue, myszeczka89, Ink@, Zuza33, anq05, Natka2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBluebell1984 wrote:Wynik idealny jak na Twoją ciążę. To z dzisiaj? Powtórz jutro i będziesz spokojniejsza, bo zobaczysz jak ładnie urośnie
I idź za radą dziewczyn do innego ginekologa jutro, zobacz co inny lekarz powie.Bluebell1984, Martka10 lubią tę wiadomość
-
Effy piękna beta ❤️❤️❤️
Effy lubi tę wiadomość
-
Agnieszka93 wrote:Wiecie co wyczytalam na innym forum ?
Ze kiedys kobiety sikaly do czegos tam i sypaly sode, jak sie pienilo to oznaczalo ciaze:D Dobre xD
Agnieszka93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonia1028 wrote:Wróciłam właśnie że szpitala. Miałam usg i badanie z dzieckiem w porządku jest ale lekarz podejrzewa właśnie ta chorobę choleostaze, muszę jutro jechać do Warszawy na badania bo tutaj mogli zrobić tylko dwa tej wątroby a te co najważniejsze akurat tylko w Warszawie , także czekam do jutra z rana jadę do laboratorium i mam nadzieję że nie okaże się to ta choroba bo jestem dopiero w 17tygodniu i lekarzy powiedział że byłoby bardzo źle gdyby się tak okzalo ;(
Non stop coś non stop jakieś nowe problemy zmartwienia
Dzięki za wsparcie dziewczyny :*Monia1028 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny