Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBluebell1984 wrote:Monia, zrób koniecznie te badania. Wyniki tych dwóch badań już były, czy trzeba czekać? Jeśli były, to coś wykazały niepokojącego?
Może to jakaś alergia będzie tylko. Wiem, że to nie łatwe, ale postaraj się być jednak dobrej myśli Kochana :*
Będą jutro do odbioru nie czekaliśmy bo było duzo ludzi a i tak najważniejsze są te w Warszawie więc stwierdziliśmy że nie ma sensu czekać.
Oby było dobrze :* dzieki -
Bluebell1984 wrote:HURAAA!!!
Oficjalnie gratuluję!
Specjalnie czekałam do tego momentu, teraz mogę już iść spać
Otwieram wirtualnego szampana za Was dziewczyny!
Powiem Wam ze moj mąż powiedział, ze jestem bardzo spokojna w przeciwieństwie do ostatniego ciążowego razu.
A to dlatego, że mam to forum odnalazłam spokoj duchażadne strachy spod łóżka mi już niestraszne.
Takiego zrozumienia i wspólnoty to nigdy nie miałamWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2016, 22:38
Bluebell1984, Martka10, Wojcinka, sheerah24, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Monia1028 wrote:Będą jutro do odbioru nie czekaliśmy bo było duzo ludzi a i tak najważniejsze są te w Warszawie więc stwierdziliśmy że nie ma sensu czekać.
Oby było dobrze :* dzieki -
Bluebell1984 wrote:Wspomnę te słowa na porodówce i stwierdzę wtedy, żę chyba mi się nie podoba hahaha
Zrobię tak, że nie zaplanuję i jak se dziecior chce, to niech się zrobi samZajebiści starzy do wzięcia są, jego strata (dzieciora), że tak zwleka. Jak nie pojawi się w przyszłym roku, to już ja dopilnuję, żeby na pierwszą imprezę w życiu poszło po studiach, o!
Hahaha, wtedy to wszystkich będziesz wyklinać
Mój znajomy opowiadał o porodzie swojej żony, co taka zawsze spokojna, cicha, a jak rodziła to tak przeklinała na niego, że w życiu się tyle nie nasłuchałTak mu obiecywała, że mu już nie da, a jeszcze potem czwórkę dzieci mu urodziła
Haha, no jasnea pewnie jak się urodzi to będziecie chcieli nieba mu uchylić, a nie go tak karać
Ty się już nastawiaj powoli na ten styczeń, masz jeszcze AŻ miesiąc na przygotowanie się do ciążyI nie wymyślaj żadnych kontrargumentów
Bluebell1984, Martka10 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-