Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Początkowo też chciałam do paczkomatu, ale jednak nawilżacz nie jest taki lekki a do paczkomatu mamy kawałek drogi.
Mało tego, jak poszłam na pocztę po tą przesyłkę z tymi naklejkami na ścianę to babka z poczty do mnie, że nie mają paczki, bo już odebrałam. Ja na to, że nic nie odbierałam, bo czekam na tą paczkę już długo i naprawdę do mnie nie dotarła. Podałam jej nr przesyłki, sprawdzała, sprawdzała... i znowu kręci głową, że to już jest odebrane. Nożesz kurna...
Czekałam chyba ze 40 minut wtedy, bo przeszukała cały magazyn i jednak udało jej się znaleźć...szygas lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:30
szygas, Martka10 lubią tę wiadomość
-
.
Ink@, szygas lubią tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Ja dzisiaj miałam przygodę z paczkomatem
nie zdarzyłam wczoraj odebrać paczki z paczkomatu i dostałam info ze paczka jest jeszcze przez kilka dni do odbioru w jakimś tam punkcie. Juz miałam dzisiaj wychodzić zeby tam jechać (a to na drugim końcu miasta) gdy dostałam od in postu kolejnego smsa ze kurier WYJĄTKOWO czeka do 20 z moja paczka pod paczkomatem w którym jeszcze wczoraj ta paczka była
szybko pobiegłam i wyglądało to tak ze ja, kurier i jeszcze 3 kolesi przekopywaliśmy wszytskie paczuszki w samochodzie kuriera szukając swoich paczek
ja miałam szczęście bo moja wygrzebał kurier ale reszta szukała duzo dłużej
Kuchcinka ja już wiele razy miałam taką sytuacjęMoże dlatego, że najbliższy paczkomat mam przy galerii handlowej
-
Kuchcinka wrote:Wyobraźcie sobie ze mój mąż robi mi wyrzuty przez SMS ze nie dostał prezentu na mikołajki
jest dzisiaj na służbie i mówi ze inni koledzy w butach znaleźli słodycze a on nic
kurde ja mu dam słodycze hehe jadę zaraz do sklepu i we wszystkich butach rano bedzie miał tyle cukierków ze sie nie pozbiera
-
.
Ink@, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
.
sheerah24, szygas lubią tę wiadomość
-
sheerah24 wrote:A przed Świętami to już w ogóle szczególne zatrzęsienie w paczkomatach
sheerah24, Martka10 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie mają wyjścia
A wiesz jak jeszcze miałam? Że nie odebrałam w terminie i paczka mi wróciła do tego głównego punktu, gdzie mam straaaaasznie daleko, raz tam jechałam, 1,5h w jedną stronę...
A za drugim razem też to samo, dostałam smsa że paczka wróciła do placówki głównej i napisałam wiadomość na stronie Paczkomatów z prośbą o ponowne wysłanie mojej przesyłki do danego paczkomatu (podałam ten najbliżej mnie) i wiesz, że dzień później mi zawieźli?Wojcinka, szygas, Martka10 lubią tę wiadomość
-
sheerah24 wrote:Dziewczyny, kończy mi się okres i coś już czuję, że wiesiołek działa. A biorę zaledwie 6 dni. Ciekawe, jak będzie w czasie owulacji
szygas, sheerah24 lubią tę wiadomość
-
Ja biorę tabletki firmy GAL, zimnotłoczony olej z nasion wiesiołka (pierwszy cykl biorę wiesiołek), 6 tabletek dziennie staram się, ale czasem biorę 4, dziś ostatni dzień okresu a czuję, że w środku jest straszna wilgoć... Dziwnie. Nigdy tak nie miałam
szygas, Wojcinka, Mamusia_Ksawusia lubią tę wiadomość
-
sheerah24 wrote:Ja biorę tabletki firmy GAL, zimnotłoczony olej z nasion wiesiołka (pierwszy cykl biorę wiesiołek), 6 tabletek dziennie staram się, ale czasem biorę 4, dziś ostatni dzień okresu a czuję, że w środku jest straszna wilgoć... Dziwnie. Nigdy tak nie miałam
-
,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:31
szygas, sheerah24, Ink@, Natka2, Zuza33, Martka10, InBlue, nana266 lubią tę wiadomość