Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamusia_Ksawusia wrote:sheerah24 no to piona! to tez mój pierwszy cykl z wiesiołkiem
zaczęłam wczoraj, ah i ogólnie to cos czuję że ten cykl będzie nasz
OBY OBY OBY!
O proszę, cieszę się że nie jestem sama
to ten cykl będzie nasz, nie ma innej opcjiszygas, Mamusia_Ksawusia, Ink@ lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:13
Wojcinka, Martka10 lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
oj Inka, ale w filmie przynajmniej Grey wygląda NIEZIEMSKO.
I w sumie jakby nie patrzeć do książek Greya i jego osobowości wiele osób podchodzi psychologicznie też, tak mówią, że to jest dobra książka psychologiczna. W sumie też pod tym kątem patrzyłam na bohateraszygas, anq05, Martka10 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysheerah24 - brałam przez 2-3 miesiące ovarin, wyregulował mi cykl, tzn cykle się zaczęły skrócać, bo miałam dość długie, może to pomogło
Dziękuję kochane :* dostałam też zwolnienie, na razie od jutra do 7 styczniasheerah24, szygas, Ink@, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:31
Ink@, sheerah24, Natka2 lubią tę wiadomość
-
onaa123 wrote:sheerah24 - brałam przez 2-3 miesiące ovarin, wyregulował mi cykl, tzn cykle się zaczęły skrócać, bo miałam dość długie, może to pomogło
Dziękuję kochane :* dostałam też zwolnienie, na razie od jutra do 7 stycznia -
Ink@ wrote:przyznaje racje
tez tak probowalam.. ale zrezygnowalam.. no ale..
zdecydowanie wole swiat fantastyki
moze inaczej bym mowila, gdybym jednak przeczytala wszystko.. moooze kiedys jeszcze raz siegne
PolecamWarto chociażby dla ostatniej części przebrnąć przez wszystkie inne
-
Kuchcinka wrote:Podobno ma powstac kontynuacja zmierzchu ❤️ Oby! Niezgodna skończyła sie tak beznadziejnie ze czekam na alternatywne zakończenie bo tego przeżyć nie mogę
a igrzyska śmierci tez podobno maja mieć kolejne części, ale maja opisywać losy sprzed wydarzeń z książki
czyli bedą inni bohaterowie ale tez moze byc fajne
Byłoby cudownie jakby opisali dalej historię Jacoba i RenesmeeWojcinka, anq05, Ink@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeju przez te ciąże mam tyle biegania codziennie lekarz po pracy i jeszcze zaświadczenia musze zanosić bo przeciez sie zwolniłam i teraz musze to jakos cofnąć no cyrki i nie mam kiedy sie tu udzielać ! Haha
Ale zaraz nadrobię ..
sheerah24, Mamusia_Ksawusia, Martka10 lubią tę wiadomość
-
sheerah24 wrote:i też uważam, że Niezgodna fatalnie się skończyła
serio hehe
sheerah24, Ink@ lubią tę wiadomość
-
Effy wrote:Jeju przez te ciąże mam tyle biegania codziennie lekarz po pracy i jeszcze zaświadczenia musze zanosić bo przeciez sie zwolniłam i teraz musze to jakos cofnąć no cyrki i nie mam kiedy sie tu udzielać ! Haha
Ale zaraz nadrobię ..
sheerah24, Mamusia_Ksawusia, Effy lubią tę wiadomość
-
Effy wrote:Jeju przez te ciąże mam tyle biegania codziennie lekarz po pracy i jeszcze zaświadczenia musze zanosić bo przeciez sie zwolniłam i teraz musze to jakos cofnąć no cyrki i nie mam kiedy sie tu udzielać ! Haha
Ale zaraz nadrobię ..
Zaraz...?
Z cyklu 5 h później?Wojcinka lubi tę wiadomość
-
Dobra ide to Tesco po słodycze dla Mezusia na rano
wracam niedługo, proszę tu nie przeginać pod moja nieobecność!
sheerah24, Mamusia_Ksawusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sheerah24 wrote:Ja ostatnio rzuciłam się na książki Eriki Spindler (Erica Spindler), jakiej bym nie kupiła każda jest świetna, polecam
A obecnie czytam książkę polskiej autorki, Biuro przesyłek niedoręczonych Nataszy Sochy, porwała mnie świąteczna okładka
sheerah24, Ink@ lubią tę wiadomość