Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanq05 wrote:To taki nowy Zmierzch. Płcie sa pozmieniane u bohaterów :p i akcja praktycznie to samo ale gdzie niegdzie całkiem inaczej zeby pasowało
no i zakończenie totalnie inne
mnie sie bardzo podobała
choć trudno sie przyzwyczaić do tej zamiany, ze wampirem jest laska, a chłopak człowiekiem
no i wszyscy tak sa zrobieni oprócz rodziców Belli (tutaj akurat Edith)
fanki zmierzchu czytać koniecznie!
osz jaa! Thx! Napisze list drugi do Mikusia.haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 21:36
anq05 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolciaa wrote:jakoś się tak książkowo zrobiło
Super !
ostatni rok bardzo zaniedbałam, niestety ale mogę polecić całą serię książek Camilla Läckberg zaczynając na "księżniczce z lodu", a kończąc na " Pogromca lwów". Ta ostatna bardzo, bardzo dobra, a zarazem przerażająca (w moim odczuciu). Polecam, szybko się czyta.
Ja mam tak, że czytam książkę...ale nie do końca zostawiam sobie tak z 15, 20 stron bo mi szkoda, że się kończy i taka książka czeka kilka miesięcy...tak teraz mam z Wiedźminem.
Uwielbiam całą serię Millennium (teraz czytam, powoli do poduszki 4 cześć).
Aaa i moja jedna z ulubionych książek "W głębi lasu" Harlana Cobena
W liceum ogromne wrażenie wywarła na mnie "Gniew aniołów" Sheldon Sidney.
zaczelam Wiedzmina bo mi maz polecil, ciezkooo idzie -
Mamusia_Ksawusia wrote:dziewczyny (i chłopaku) a czy któraś pije MACĘ? bo chce zamówić ale nie wiem czy proszek czy tabletki...
ja jedynie co biorę to kwas foliowy, olej z wiesiołka i magnez z witaminą b6.Mamusia_Ksawusia, szygas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olciuska wrote:Kiurcze dziwnie na tym zdj widac, zrobilam jeszcze jeden...
https://naforum.zapodaj.net/e7dcb432f563.jpg.html
Jutro zrobie rano, jak beda dwie to pojde na bete.. -
myszeczka89 wrote:wiecie że Anna Lewandowska jest w ciąży? To jak ktoś lubi takie ploteczki
wolalbym zeby w plotkach bylo ze Ksenia w ciążyZuza33, Ink@, myszeczka89, Martka10, InBlue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Olciuska wrote:Kiurcze dziwnie na tym zdj widac, zrobilam jeszcze jeden...
https://naforum.zapodaj.net/e7dcb432f563.jpg.html
Jutro zrobie rano, jak beda dwie to pojde na bete..powtórz rano z pierwszego moczu i gratulacje
Ink@, szygas lubią tę wiadomość