Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Effy wrote:Tasza to Tobie wyszła beta 400 cos kilka dni przed @? A masz tam jakies normy
?
Lili91, Martka10 lubią tę wiadomość
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
szygas wrote:Wcześniej pisalem ze u mnie jest dużo leukocytów a z ilością nie był aż tak duży problem, bardziej z ruchliwoscia i dlatego biorę CLO
szygas lubi tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
myszeczka89 wrote:Cześć Wszystkim! gdzie Wy widzidzie test Taszy? przeleciałam 3 razy ostatnie stronie i nic nie widzę
drugi dzień mnie boli kręgosłup i cycory, ale wg naszej dewizy na forum nie nakręcam sięwedług OM
19ina90 wrote:CLO u mężczyzn poprawia ruchliwość plemników?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 10:22
-
nick nieaktualnyWitam
Tasza kreska mocna, czekam na wynik z dzisiejszej betytrzymam kciuki.
Martynka powodzenia na wizycie, informuj nas na bieżąco
Monia jesteś już w szpitalu??
Kate piękne łóżeczko, pościel cudownaale zgadzam się, że ochraniacz jest teraz zbędny. Dziecko musi mieć swobodny przepływ powietrza, przez pierwsze tygodnie Fabianek będzie leżał tak jak jego położysz, nie obróci się
Caroline super wiadomość, niech dzidziuś zdrowo rośnie. Również mierzyłam 2x dziennie ciśnienie w ciąży. Gdy byłam w pracy ciśnienie dochodziło do 160/100, gdy położyli mnie do szpitala miałam 90/60. Duzo odpoczywaj
Aga nie masz jeszcze @ to jest nadzieja, może faktycznie miałaś późno ovu, albo masz za małe stężenie hormonu w moczu, beta rozwiałaby wszelkie wątpliwości.
Effy czekam na Twoją bete, Kuchcinka na Twoją też. Dobrusia a Twój test, robiłaś?? Chyba, ze coś mi umknęło.... -
Effy wrote:Tasza to Tobie wyszła beta 400 cos kilka dni przed @? A masz tam jakies normy
?
według OM
Viola999 wrote:kURCZE KOCHANIUTKIE A MNIE DOPADA AKIŚ DZIWNY NASTRÓJ... TAKA LEKKA OLEWKA.. I JAKIEŚ PRZEŚWIADCZENIE, ŻE CHUJNIA JAK NIC.. ZE PO PROSTU TO NIE TEN CZAS...według OM
Hej wszystkim
Kate łóżeczko i pościel cudo
Kuchcinka jak tam?
Monia daj znac co powiedzą w szpitalu :*
Caroline, Onaa cieszę sie ze wszystko w porządku
Aga czekamy nadal na 2 kreseczki
Dombrusia u Ciebie tez musza byc
Violus 3mam kciuki :*
Tasza wysokiej bety życzę i czekamy z Toba :*
Agnieszka93, Tasza, Martka10 lubią tę wiadomość
-
Viola999 wrote:Dziękuję kochanie ... faktycznie nachodzą mnie takie myśli... zbędę, ale są... jak mi mąż na weekend wyjedzie chyba sobie skocze na bete w sobotę... wtedy będę miała 11 dpo.. ale to jak pojedzie.. a jak nie to we wtorek test bo inaczej nie ma sensu w dniu @ i jak coś ma być to będzie jak nie no cóż.. bede se spokojnie czekać dalej...
to umiałam jak wiesz nawet i w 8 d.p.o zalecieć. Zerwać u Was zrypę i żyć z tym dalej. Dlatego dziwię,z e Semirada obrazę odstawiła, bo starczyło przyjąć do wiadomości. Natomiast 10 d.p.o jest już naprawdę ok. W 8 jedynie widziałam, że beta co najwyżej rusza z <0,1 na 0,24. Natomiast w 10 d.p.o. miewałam już w normach laboratoryjnych więc w 11 d.p.o spokojnie możesz się przełamać. Zwłaszcza, że Kuchcinka lansuje teorie, iż w 12 d.p.o nie ma zagnieżdżenia...podobno. U mnie rzeczywiście ta teoria się potwierdza.
Martka10 lubi tę wiadomość
według OM
Viola nie tylko Ty masz takie myśli, ja podczas @ już fiksuję i myślę, że w kolejnych miesiącach na pewno się nie uda...Podobno pozytywne myślenie połową sukcesu, ale u mnie to wcale nie ma pozytywnych mysli. Jestem płaczliwa, załamana i wszystko naraz...może jestem w ciąży a ten okres mi się przyśnił
Tasza lubi tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Dziewczyny u mnie prawdopodobnie jelitowka zawiozlam malego do przedszkola na 8 a po 9 mialam tel ze wymiotuje i pojechalam go odebrac. Moj K. mowi ze rowniez go muli a i ja w miedzy czasie zwymiotowalam. A do tego dzisiaj wizyta nie wiem jak ja dojade do gin
a i wlasnie sie dowiedzialam ze tesciu pojechal po wnuczke i wnuka bo rowniez wymiotowali masakra....