Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Jakbyś sie starała o dzidzie tak długo jak niektóre z nas tez bys wszystko juz wiedziała hehe życzę Ci jednak zeby na tym cyklu zakończyły sie Twoje starania
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:20
sheerah24 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:21
Tasza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Martka10, sheerah24 lubią tę wiadomość
-
Tusia_87 wrote:Mężus narazie bodymax łyka ale może coś jeszcze wprowadzimy albo ja będę to łykać bo to i kobiety mogą brać a mężowi zminimalizować na fertilman plus
-
Kuchcinka wrote:Dobra a teraz bardzo ładnie Was proszę o instrukcje picia wiesiołka. Dostałam od bratowej buteleczkę wiec info o dawkowaniu wiesiołka w tabletkach mi nie pomoże
ile tego pic dziennie?
-
nick nieaktualny
-
Ja już znikam dziewczyny, mąż wraca niedługo a ja lecę się kąpać, przyszykować do spania i... może uda mi się skończyć książkę, którą wam polecałam
(Biuro przesyłek niedoręczonych).
DobranocAktywnej nocy życzę
Ink@, Bluebell1984, Martka10 lubią tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:No nikt mi nie podpowie z tym wiesiołkiem?
chyba pójdę jutro do apteki po tabletki bo bratowa mówi mi ze ten pitny jest obrzydliwy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 21:59
Wojcinka, Ink@ lubią tę wiadomość
-
.
szygas lubi tę wiadomość
-
Ink@ wrote:Kuzwa.. co chwila wywala mi strone Ovu.. i momentami kurwa 10x odswwierzam i goFFnooo..
-
I jeszcze jedno, nie przemęczajcie się tak pisaniem, bo pewnie dopiero w piątek tu zawitam a nie chcę mieć 60 stron zaległości (żeby tylko 60...)
Buziaki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 22:06
Ink@, Martka10, szygas, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
sheerah24 wrote:Tusia, super że Twój mąż poszedł na badania, wielu facetów by tego nie zrobiło.
Panuje jakieś dziwne przekonanie, że jak jest problem z zajściem w ciążę, to pewnie "wina" kobiety, a tu proszę. Mężczyźni też powinni chętniej i częściej się badać a nie w ostateczności...
lekarz przyjąl mnie na badanie zagadywał mnie, mówił ze moze byc troszkę krepujące, rozumie to co ja czuję.... itd
a ja "da pan ten pojemnik i bedzie po sprawie"
Oczy duze zrobił i usmiechnął sieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 22:14
Martka10, olciaa, Tasza, sheerah24 lubią tę wiadomość