Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynapewno masz rację. ja póki co 12 równych miesięcy.. a chciało by się jak najszybciejKuchcinka wrote:Jakbyś sie starała o dzidzie tak długo jak niektóre z nas tez bys wszystko juz wiedziała hehe życzę Ci jednak zeby na tym cyklu zakończyły sie Twoje starania

-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:20
sheerah24 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:21
Tasza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
nick nieaktualny, sheerah24 lubią tę wiadomość
-
.Tusia_87 wrote:Mężus narazie bodymax łyka ale może coś jeszcze wprowadzimy albo ja będę to łykać bo to i kobiety mogą brać a mężowi zminimalizować na fertilman plus

-
a ja poprosze info od kiedy zona ma brac wiesiolek??? ona jest teraz w okresie owulacjiKuchcinka wrote:Dobra a teraz bardzo ładnie Was proszę o instrukcje picia wiesiołka. Dostałam od bratowej buteleczkę wiec info o dawkowaniu wiesiołka w tabletkach mi nie pomoże
ile tego pic dziennie? -
nick nieaktualny
-
Ja już znikam dziewczyny, mąż wraca niedługo a ja lecę się kąpać, przyszykować do spania i... może uda mi się skończyć książkę, którą wam polecałam
(Biuro przesyłek niedoręczonych).
Dobranoc
Aktywnej nocy życzę
nick nieaktualny, Bluebell1984, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
ja dzis kupilem dla zony w kapsulkachKuchcinka wrote:No nikt mi nie podpowie z tym wiesiołkiem?
chyba pójdę jutro do apteki po tabletki bo bratowa mówi mi ze ten pitny jest obrzydliwy 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 21:59
Wojcinka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
.
szygas lubi tę wiadomość
-
Same hereInk@ wrote:Kuzwa.. co chwila wywala mi strone Ovu.. i momentami kurwa 10x odswwierzam i goFFnooo..

-
I jeszcze jedno, nie przemęczajcie się tak pisaniem, bo pewnie dopiero w piątek tu zawitam a nie chcę mieć 60 stron zaległości (żeby tylko 60...)

Buziaki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 22:06
nick nieaktualny, nick nieaktualny, szygas, Bluebell1984 lubią tę wiadomość

-
ej, ja poszedlem bez wachaniasheerah24 wrote:Tusia, super że Twój mąż poszedł na badania, wielu facetów by tego nie zrobiło.
Panuje jakieś dziwne przekonanie, że jak jest problem z zajściem w ciążę, to pewnie "wina" kobiety, a tu proszę. Mężczyźni też powinni chętniej i częściej się badać a nie w ostateczności...
lekarz przyjąl mnie na badanie zagadywał mnie, mówił ze moze byc troszkę krepujące, rozumie to co ja czuję.... itd
a ja "da pan ten pojemnik i bedzie po sprawie"
Oczy duze zrobił i usmiechnął sieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 22:14
nick nieaktualny, olciaa, Tasza, sheerah24 lubią tę wiadomość