Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:17
Tasza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:jeżeli beta w 27dc wyniosła tylko 13 to znaczy ze owu na bank byla bardzo późno! Patrz jaka Tasza ma wysoka betę w 27dc a to dlatego ze owu miała wcześniej niż zykle. Czasami nawet kilka dni robi różnice! Ja jestem dobrej myśli a jak juz wszystko sie dobrze zakończy to na tych lekarzy napiszemy zbiorowa skargę! O!
:*
-
nick nieaktualny
-
.
Martynka1234, Mila123, Tasza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Effy, sheerah24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bianka87 wrote:Byłam na usg...
8 tydzień a zarodek wielkości na 6
Serca nadal brak
Baba ręce rozkłada skąd beta rośnie...
Mowila ze nie bedzie z tego nic ale mam powtórzyć betę i kontrola w piatek....
Mowi sie trudno
Ech niewiadomo jak to sie skończy, ale smutno mi że na razie nie jest dobrze
-
Trzymam kciuki i dawaj znać. Kurczę, tyle problemów z tymi ciąża,i. Moja siostra jedyny problem jaki miała przez cała ciąże to podejrzenie zapalenia pęcherza, które i tak okazało sie błędna diagnozą. Haa. A my sie tu borykamy z takimi zmartwieniami.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć ślicznotki widzę wypieki,bety , wyniki plemniczkow i wszystko w normie jestem bardzo zadowolona i z każdą stroną uśmiecham się coraz bardziej bardzo się cieszę że u każdej jest wszystko ok
ja usnęłam wczoraj koło 20 po prostu padlam dzisiaj przypuszczam że będzie to samo. Będę po południu to coś skrobnę. Dzisiaj mam usg tarczycy aż sama ciekawa jestem co wyjdzie na wynikach buziaczki :-*
-
Bianka kochana nawet nie wiem co musisz teraz czuć ale też uważam ze dzidzia jest młodsza bo owu miałaś później kontroluj bete cały czas i zobaczysz za kilka dni będzie wszystko dobrze
jestem z Tobą tule mocno
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
cześć
czy ktoś dziś sika? Martynka grypa żołodkowa jest straszna, bardzo współczuję Twojemu mężowi, opiekuj się nim
Bianka skoro beta rośnie, to znaczy że ciąża nie umarła...nie wiem jak to jest możliwe, że nie słychać serduszka, ale może dzidzia sobie żarciki jakieś robi.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny