Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolciaa wrote:Aaaaa i trzymajcie kciuki by ciasto wyszło, by jutro wstydu nie było.
Bo ze mnie taka kucharka jak z koziej dupy trąba.
X
Tasza pewnie pisałaś, ale chciałam zapytać jak wizyta u endokrynologa? Jak sie czujesz?
Trzymam kciuki, co to za okazja?? -
Tusia_87 wrote:Mogła być owu ok 8dc.
Mamusia ksawusia ja teraz mam z dobre 20kg za dużo. Nie wiem od czego zacząć mam problem ze słodyczami
Myślałam żeby od poniedziałku juz teraz na 100% zacząć ale nie wiem jak to będzie hehe
Znajdź w ciąże! Ja po prostu jem całe zycie słodycze do porzygania się a w ciąży nie moge patrzeć na słodkie, teraz też. Moze Ty też.
Dobry pomysł nie?
Mamusia_Ksawusia, Ink@ lubią tę wiadomość
-
Nowy wykres juz udostępniony, zapraszam
hihi
Effy, Ink@, Zuza33, Tasza, InBlue lubią tę wiadomość
-
szygas wrote:żona od kilku dni robi testy ovu i test negatywny
Nie przegapiliscie spokojnie... Testy róbcie dalej i zaznaczaj na wykresie czy pozytywny czy negatywny. Najlepiej zaznsvzcie też jaki śluz. Wyznacza samo ovu tylko jak temp. Przez kilka dni pnie się w górę.
Tylko spokój może nas uratowaćszygas lubi tę wiadomość
-
KateA92 wrote:szygas ja też myślę, że owu mogła być w 7 albo 8dc. nie przegapiliscie jej, bo przecież są serduszka
dziewczyny śliczne brzuszki !!co rusz to ciut większe
Nana a Ty to zakompleksiona malpa jesteś ! tylko czemu ? jesteś za bardzo krytycznie nastawiona do siebie
JA MYSLALEM ZE OVU WYSTĘPUJE PO PODWYŻSZONEJ TEMPERATURZE -
Zuza33 wrote:Nie przegapiliscie spokojnie... Testy róbcie dalej i zaznaczaj na wykresie czy pozytywny czy negatywny. Najlepiej zaznsvzcie też jaki śluz. Wyznacza samo ovu tylko jak temp. Przez kilka dni pnie się w górę.
Tylko spokój może nas uratować
prędzej w pierdol dostane niz wyciągne infoWojcinka, Zuza33, Ink@, Tasza, Martka10, Mamusia_Ksawusia, nana266 lubią tę wiadomość
-
olcia - endo kazał odstawić mi d3 i k2. Wyniki (w porównaniu do tego, co już u mnie widział) - twierdzi, że bajka. OchrzaniL, ze mam nieprawidłowe bo stresowe podejście do swojego stanu ciążowego i mam to na poczekaniu zmienić.
Martynka, kania - super już macie te brzuszki. Ładnie widać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 18:25
olciaa lubi tę wiadomość
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs