X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
Odpowiedz

Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MyE wrote:
    Dombrusia patrzę na Twój wykres i nie mogę się dopatrzyć dni płodnych?
    Kiedy były? ;)
    Szczerze? Według owu i mojego kalendarzyka który pokazywał tak samo były od 24-29dc ale czy były ? Nie ma co muszę tarczyce do porządku doprowadzic

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam wykupionego pakietu dlatego nie pokazuje

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dombrusia wrote:
    Szczerze? Według owu i mojego kalendarzyka który pokazywał tak samo były od 24-29dc ale czy były ? Nie ma co muszę tarczyce do porządku doprowadzic

30dc nadal był u Ciebie śluz rozciągliwy więc może jakoś przesunięta była ta Twoja owulacja? Ja tam nadal trzymam za Ciebie kciuki.
    Wychodzę z założenia, że jak nie ma okresu to nadal jest dobry znak :D
    Ja też nie mam pakietu i mi pokazuje kiedy owu była.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 08:46

Dombrusia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MyE wrote:
    30dc nadal był u Ciebie śluz rozciągliwy więc może jakoś przesunięta była ta Twoja owulacja? Ja tam nadal trzymam za Ciebie kciuki.
    Wychodzę z założenia, że jak nie ma okresu to nadal jest dobry znak :D

Hi hi dzięki za wsparcie a może beta się pomyliła hmmm....nic czas pokaże :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra idę robić kawusię mężowi i sprzątać, bo mój mózg nie pozwoli mi się ruszyć z domu dopóki będzie w nim taki kuźwa syf...
    Zaczynam powoli wierzyć w to, że nie opłaca się sprzątać dopóki dzieci nie pójdą na studia... a mąż gdzieś w cholerę.

Martka10 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MyE wrote:
    Dobra idę robić kawusię mężowi i sprzątać, bo mój mózg nie pozwoli mi się ruszyć z domu dopóki będzie w nim taki kuźwa syf...
    Zaczynam powoli wierzyć w to, że nie opłaca się sprzątać dopóki dzieci nie pójdą na studia... a mąż gdzieś w cholerę.

Hehe gdzieś w tym prawda jest :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dombrusia skonsultuj wyniki z lekarzem, życzę Tobie, aby następny cykl był owocny i przyniósł II kreski.

MyE leć na betę i nie trzymaj nas w niepewności

Odprowadziłam syna do szkoły, pora wypić kawę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MyE wrote:
    Myślę tak samo, w piątek posprzątałam gdy syn był w szkole, jednak po 2 godzinach od jego powrotu do domu już nie było śladu porządku :P salon wygladał jakby przeszło co najmniej tornado :)

• Forumkowiczka Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, je wiem kiedy u Was byłam, ale czytam na bieżąco, codziennie!
    MyE leć na betę i dawaj szybko znać.
    Dombrusia-rownież wierze w to, ze grudzień miesiącem magicznym i wszystkim nam sie uda! Tobie rownież!
    Kuchcinka, doskonale rozumiem Twoja złość. Fajnie sie bawi, ale jednak rzeczywiscie to jest tylko chwila! A pózniej przychodzi z powrotem moment w którym zdajemy sobie sprawę, ze jeden papieros, jeden kieliszek zmenily wszystko. I zaczynamy znowu od początku. Zabawa zabawa, ale ciekawe dlaczego faceci nie potrafią sie bawić bez alkoholu. Ja na żadnej z imprez ńie pije i bawię sie wysmieńicie...
    Zbieram sie powoli do pracy...kurczę cały tydzień przede mną, a w głowie jeszcze myśl, ze trzeba prezenty kupic. Cholera, kiedy i co? :/
    Wczoraj czułam sie taka nadmuchana...juz mnie cycki pobolewają...czyżby okres sie zbliżał?

Dombrusia lubi tę wiadomość

uwo9yx8dxx93zdk2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia_87 wrote:
    U mnie to samo ale tylko z dziećmi ja posprzatam a zaraz syf chociaż nie powiem bo zaczynają za sobą wynosić do kuchni i syn jest bardziej uporządkowany niz córa :-)
    Zresztą tak jak u nas mąż zawsze wszystko na miejsce a ja raczej byle gdzie i później szukanie haha
    Syn musi sprzątać po sobie, takie są zasady, jak nabałagani nie ma zmiłuj..., ale czasami zdarza mi się po nim sprzątać jeśli jest w szkole a chcę szybko poodkurzać. Bawi się w salonie i pełno zawsze wycinanek, taśmy bezbarwnej, kredek itd do tego dochodzi lego

• Forumkowiczka Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzieci nie mam ale mój maz potrafi tak nabałaganili w domu, ze ręce opadają!

Martka10 lubi tę wiadomość

uwo9yx8dxx93zdk2.png
  • Mamusia_Ksawusia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrusia masz ode mnie klapsa w tyłek za tyle stresu! :P szkoda że beta ujemna:(

agieszka na Twój wynik czekam jak na zbawienie!

myE teraz Twoja kolej na betę, tylko BŁAGAM, nie trzymaj nas tyle w niepewności!

ja dziś na 19:00 do pracy idę więc znowu będzie mnie mniej na formum :(

martka, tylko Ciebie mam na fb to mozesz mi napisac wyniki dziewczyn! <3

74dip07wq093hfek.png

860ip07wa0euhgkg.png

20161001650123.png

• kania901 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 15:40

• Mila123 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    33ygx2s.jpg
    351xwlk.jpg
    2rxv76u.jpg
    wb6pl5.jpg
    Do tego mam jeszcze 2 reczniczki z kapturkiem. Jak pogoda sie poprawi bo strasznie leje to pojedziemy do hurtowni niemowlecej po kolejnych kilka rzeczy (bo te kupilam w Pepco oprocz kombinezonu i rzeczy z ostatniego zdj bo to po starszym moim) jakichs pielegnacyjnych moze koszule dla mnie zobaczymy :-)

Martka10, InBlue, Natka2, Ink@ lubią tę wiadomość

dqpr20mm1kch4v18.png

gg642n0ani1ltrjk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [QUO

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 18:19

Ink@ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusia_Ksawusia wrote:
    dobrusia masz ode mnie klapsa w tyłek za tyle stresu! :P szkoda że beta ujemna:(

agieszka na Twój wynik czekam jak na zbawienie!

myE teraz Twoja kolej na betę, tylko BŁAGAM, nie trzymaj nas tyle w niepewności!

ja dziś na 19:00 do pracy idę więc znowu będzie mnie mniej na formum :(

martka, tylko Ciebie mam na fb to mozesz mi napisac wyniki dziewczyn! <3
    Oczywiście :)

• Mila123 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej strasznie scielo te zdjecia jak wy je widzicie bo zawsze tak wrzucam i jest ok a dzisiaj ucielo :-(

dqpr20mm1kch4v18.png

gg642n0ani1ltrjk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila123 wrote:
    33ygx2s.jpg
    351xwlk.jpg
    2rxv76u.jpg
    wb6pl5.jpg
    Do tego mam jeszcze 2 reczniczki z kapturkiem. Jak pogoda sie poprawi bo strasznie leje to pojedziemy do hurtowni niemowlecej po kolejnych kilka rzeczy (bo te kupilam w Pepco oprocz kombinezonu i rzeczy z ostatniego zdj bo to po starszym moim) jakichs pielegnacyjnych moze koszule dla mnie zobaczymy :-)
    Mila śliczne ubranka, uwielbiam dziecięce zakupy :)

Mila123 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Swoja droga fajny bylby eksperyment np kupic test o czulosci 10 i 25 z tym, ze czulosc 25 jakies dobrej firmy (mi chyba ladna kreska wyszla wlasnie na bobo test) albo kupic dwa tej samej firmy, tylko rozna czulosc :-)

Ink@ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 18:19

Mila123 lubi tę wiadomość

‹‹ 1156 1157 1158 1159 1160 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ