Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDombrusia wrote:Szczerze? Według owu i mojego kalendarzyka który pokazywał tak samo były od 24-29dc ale czy były ? Nie ma co muszę tarczyce do porządku doprowadzic
30dc nadal był u Ciebie śluz rozciągliwy więc może jakoś przesunięta była ta Twoja owulacja? Ja tam nadal trzymam za Ciebie kciuki.
Wychodzę z założenia, że jak nie ma okresu to nadal jest dobry znak
Ja też nie mam pakietu i mi pokazuje kiedy owu była.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 08:46
Dombrusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMyE wrote:30dc nadal był u Ciebie śluz rozciągliwy więc może jakoś przesunięta była ta Twoja owulacja? Ja tam nadal trzymam za Ciebie kciuki.
Wychodzę z założenia, że jak nie ma okresu to nadal jest dobry znak
Hi hi dzięki za wsparcie a może beta się pomyliła hmmm....nic czas pokaże -
nick nieaktualnyDobra idę robić kawusię mężowi i sprzątać, bo mój mózg nie pozwoli mi się ruszyć z domu dopóki będzie w nim taki kuźwa syf...
Zaczynam powoli wierzyć w to, że nie opłaca się sprzątać dopóki dzieci nie pójdą na studia... a mąż gdzieś w cholerę.Martka10 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMyE wrote:Dobra idę robić kawusię mężowi i sprzątać, bo mój mózg nie pozwoli mi się ruszyć z domu dopóki będzie w nim taki kuźwa syf...
Zaczynam powoli wierzyć w to, że nie opłaca się sprzątać dopóki dzieci nie pójdą na studia... a mąż gdzieś w cholerę.
Hehe gdzieś w tym prawda jest -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMyE wrote:Dobra idę robić kawusię mężowi i sprzątać, bo mój mózg nie pozwoli mi się ruszyć z domu dopóki będzie w nim taki kuźwa syf...
Zaczynam powoli wierzyć w to, że nie opłaca się sprzątać dopóki dzieci nie pójdą na studia... a mąż gdzieś w cholerę.salon wygladał jakby przeszło co najmniej tornado
-
Dzień dobry, je wiem kiedy u Was byłam, ale czytam na bieżąco, codziennie!
MyE leć na betę i dawaj szybko znać.
Dombrusia-rownież wierze w to, ze grudzień miesiącem magicznym i wszystkim nam sie uda! Tobie rownież!
Kuchcinka, doskonale rozumiem Twoja złość. Fajnie sie bawi, ale jednak rzeczywiscie to jest tylko chwila! A pózniej przychodzi z powrotem moment w którym zdajemy sobie sprawę, ze jeden papieros, jeden kieliszek zmenily wszystko. I zaczynamy znowu od początku. Zabawa zabawa, ale ciekawe dlaczego faceci nie potrafią sie bawić bez alkoholu. Ja na żadnej z imprez ńie pije i bawię sie wysmieńicie...
Zbieram sie powoli do pracy...kurczę cały tydzień przede mną, a w głowie jeszcze myśl, ze trzeba prezenty kupic. Cholera, kiedy i co?
Wczoraj czułam sie taka nadmuchana...juz mnie cycki pobolewają...czyżby okres sie zbliżał?
Dombrusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:U mnie to samo ale tylko z dziećmi ja posprzatam a zaraz syf chociaż nie powiem bo zaczynają za sobą wynosić do kuchni i syn jest bardziej uporządkowany niz córa
Zresztą tak jak u nas mąż zawsze wszystko na miejsce a ja raczej byle gdzie i później szukanie haha -
dobrusia masz ode mnie klapsa w tyłek za tyle stresu!
szkoda że beta ujemna:(
agieszka na Twój wynik czekam jak na zbawienie!
myE teraz Twoja kolej na betę, tylko BŁAGAM, nie trzymaj nas tyle w niepewności!
ja dziś na 19:00 do pracy idę więc znowu będzie mnie mniej na formum
martka, tylko Ciebie mam na fb to mozesz mi napisac wyniki dziewczyn!
-
Do tego mam jeszcze 2 reczniczki z kapturkiem. Jak pogoda sie poprawi bo strasznie leje to pojedziemy do hurtowni niemowlecej po kolejnych kilka rzeczy (bo te kupilam w Pepco oprocz kombinezonu i rzeczy z ostatniego zdj bo to po starszym moim) jakichs pielegnacyjnych moze koszule dla mnie zobaczymyMartka10, InBlue, Natka2, Ink@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMamusia_Ksawusia wrote:dobrusia masz ode mnie klapsa w tyłek za tyle stresu!
szkoda że beta ujemna:(
agieszka na Twój wynik czekam jak na zbawienie!
myE teraz Twoja kolej na betę, tylko BŁAGAM, nie trzymaj nas tyle w niepewności!
ja dziś na 19:00 do pracy idę więc znowu będzie mnie mniej na formum
martka, tylko Ciebie mam na fb to mozesz mi napisac wyniki dziewczyn! -
nick nieaktualnyMila123 wrote:
Do tego mam jeszcze 2 reczniczki z kapturkiem. Jak pogoda sie poprawi bo strasznie leje to pojedziemy do hurtowni niemowlecej po kolejnych kilka rzeczy (bo te kupilam w Pepco oprocz kombinezonu i rzeczy z ostatniego zdj bo to po starszym moim) jakichs pielegnacyjnych moze koszule dla mnie zobaczymyMila123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny