Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:02
Ink@ lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anq05 wrote:Stella u mnie jakby sie czasem okazało z chłopiec to bedzie Igor
Durne te chłopy i tyle. Ja akurat nie miałam żadnych przygód z alkoholem i mężem w roli głównej ale inne rzeczy mu sie zdarzają co juz wiecietrzeba im dawać nauczkę bo inaczej sie nie da. Gorzej jak z dziećmi. Kuchcinka powodzenia :*
MyE tez wstępnie gratuluje!!! :*
Ja dzis byłam u kuzyna na parapetowie bo sie przeprowadzili do nowego domu. Miałam jechać do Home&You po jakiś prezent ale ze jechałam z tata to on rzucił pomysł zeby wstąpić do Pepco i słuchajcie kupiłam przecudne trzy ozdobne słoiczki za 10 zł jeden! Kupiłam piekny prezent za 30 zł
Oglądałam wczoraj zwiastun nowego Greya i poczułam ze muszę przeczytać ta cześć :p wiec jutro biorę od siostry i próbuje przebrnąć przez ta książkę
Mam te słoiczki:) trzymam w nich miedzy innymi siemię lnianeBluebell1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEffy wrote:Mój mąż jak Boga kocham chyba nigdy w życiu nie palił jeszcze papierosa hah ale to jest ewenement
ja rzuciłam palenie tak na dobre (bo podpalałam) jak zaszłam w maju i pózniej mnie juz w ogole nie korciło
, mąż popalał przed wakacjami - paczka papierosów na miesiąc, teraz już w cale
Effy gratuluję nowego członka w rodzinie, zanim się obejrzysz sama będziesz na porodówceEffy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny