Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuchcinka wrote:Gratuluje ciociu!!!
serio nie ma jeszcze imienia? Hehe ale jaja , a wiedzieli jaka bedzie płeć czy dopiero teraz sie dowiedzieli?
moja siostra by wybrała w minutę, ale szwagier jest trudny we współpracy
Słyszałam, że jak sie nie zgłosi do któregoś dnia, to przydzielają z urzędu Haha
Ciekawe czy oni to wiedzą.
Moja siostra mówi : ma co jeść, ma gdzie spać, nie trzeba miec imienia zeby mieć godne życie Haha
I wiedzieli juz od dawien dawna że chłopiecWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2016, 20:22
Ink@, Martka10 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:07
sheerah24, Bluebell1984, Martka10 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:07
-
Bluebell1984 wrote:Musiałam przesiąść się z tableta na laptopa, żeby sprawniej poszło
Ink@ - pisałaś coś o treningach, po których słaby efekt był. Pamiętaj, że najlepsze efekty uzyskuje się stosując się do pradawnej zasady: 3x30x130 (3 razy w tygodniu, po 30 minut, przy tętnie 130), to raz, a dwa - kolejna złota zasada jest taka, że trening to tylko 30% sukcesu, a 70% to odpowiednia dieta. Ostatnio u mojej dietetyczki była dziewczyna, która chodzi na zaawansowany spinning i mięśnie jej "stoją w miejscu", mówiła, że trenuje max swoich możliwości i nic się nie dzieje. Okazało się, że nie stosuje przy tym żadnej diety (a przede wszystkim, nie dostarcza odpowiedniej ilości białka) i na treningach jej mięśnie się spalają (jej masa mięśniowa teraz nawet zmalała w stosunku do tego, co było zanim zaczęła trenować). Może zwróć na to większą uwagę. Nie chodzi tu o żadne restrykcyjne diety, tylko o odpowiednie pory i proporcje przyjmowania poszczególnych posiłków. Jak chcesz, to na priv napiszę Ci trochę więcej o tym, bo jestem aktualna w tym temacie teraz
Sheerah - przepraszam Kochana, ale muszę Cię trochę postawić do pionuprzede wszystkim chciałam Ci dać OPR za mierzenie temperatury w łazience, ale z drugiej strony to trochę mi ulżyło, jak napisałaś że tak robiłaś, bo teraz wiem, skąd takie dziwne temperatury na Twoim wykresie. Dziewczyny już pisały jak to robić, więc nie będę powtarzać
ale tym wykresem już się nie sugeruj w tym cyklu raczej, bo nie będzie wiarygodny. Po drugie, muszę Ci napisać, że jak Ciebie czytam, to jakbym siebie samą czytała jakiś czas temu. Jeśli mogę Ci coś doradzić, z mojego doświadczenia, to mimo, że oczywiście życzę Ci z całego serca, żeby się udało, to nie nastawiaj się w ten sposób i nie rób sobie deadline'ów, typu "muszę zajść jeszcze w tym roku" - bo sfiksujesz, jeśli Twoja macica postanowi inaczej. Przechodziłam przez to i nic dobrego z tego nie wynikło, wręcz przeciwnie. Za każdym cyklem, kiedy wprowadzałam coś nowego, byłam przekonana, że to już TO i teraz się uda. Psychika też może nas blokować niestety. A jak wpadniemy w takie samonakręcające się koło, to bardzo trudno się z tego odkręcić niestety. Co do torbieli na jajnikach - każda kobieta je ma, pojawiają się i wchłaniają, ale warto mieć to pod kontrolą u dobrego lekarza
Haha, byłam ciekawa czy ktoś mnie w końcu za to ostro zjedzie, a jednakMyślałam, że nic się nie stanie jak się przejdę parę kroków do łazienki i aż nie mogę wierzyć, że ma to aż tak duże znaczenie, a jednak już widzę, że ma. Dziś wyjątkowo mierzyłam już dobrze i już wiem jak to robić
Jedyną wiarygodną, niestety, temperaturą jest ta z dzisiaj...
Wiem kochana, że lepiej nie robić sobie takich deadlinów, ale powiem Ci że podchodzę do tego z jakimś spokojem, uda się, to super, a jak nie, to mam ginekologa w styczniu to przynajmniej porobię badania. Jestem co prawda nastawiona bardzo na ten cykl, ale jak się nie uda to nic, będę działać dalej
A co się u Ciebie działo, kiedy Cię nie było z nami?Bluebell1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny