Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.kania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:06
Zuza33, nick nieaktualny, nick nieaktualny, sheerah24, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Martynka1234 wrote:Jejku dziewczyny az mi sie przypomnialo moje picie! I przyznam, ze przez chwile mi tego zabraklo haha. Mam taka kolezanke, ktora potrafi wypic tak samo duzo jak ja i uwielbiam z nia pic. Bo wiadomo, jak siadasz z kims, kto Ci pije jedno piwo 2 godziny a potem steka, ze juz wiecej nie moze to tez fajnie sie nie siedzi, z drugiej strony jak ktos sie nawali za szybko to tez wieczor nieudany. A moja jedna kolezanka no normalnie identyczna jak ja! Uwielbiam z nia babskie picie!
Oj Martynka to ja bym z Tobą pić nie mogła. Ja albo pije dwa piwa dwie godziny albo 3 w godzinę i wtedy już tylko spać mogę iść
Natka może baba liczy na to kto da więcej
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:07
-
nick nieaktualny
-
Pepco znałam , wczoraj odkryłam KikMartynka1234 wrote:Mowisz o Kiku czy o Pepco?

sheerah24 lubi tę wiadomość
-
.
Natka2, Bluebell1984, sheerah24, nick nieaktualny, Mila123, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:02
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Tusia_87 wrote:Nie bo mąż jako pracownik wykorzystał juz limit i bierze dla nas

Ale ogólnie niektóre osoby tak załatwiają jako osobom towarzyszącym i benefit od 90zl dla takiej osoby
No tak właśnie myślałam, że tak jest
Fajna oferta, też bym chciała tyle płacić co wy

-
Słuchacie kto wie jak Monia i jej brzuch
?
Ja jestem usprawiedliwiona, że nie pytałam o Kuchcinke po moja siostra cała noc rodziła i dziś byłam w szpitalu.
Urodził sie śliczny chłopiec, jeszcze nie ma imienia
Ach te chłopy albo ich nie ma albo do niczego są.
Moj szwagier cały czas jak byliśmy w szpitalu siedział na telefonie i wysyłał zdjęcia ziomkom jaki im sie zajebisty syn urodził ( 40 lat prezes poważny gość ) a ja zapitalalam w deszczu po jakies jedzenie dla siostry bo miała niestety cesarkę i obiadu nie jadła chciała jakies biszkopty, ciasteczka. Taki pożytek z chłopów !!!
sheerah24, olciaa, Bluebell1984, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyBluebell1984 wrote:Musiałam przesiąść się z tableta na laptopa, żeby sprawniej poszło

Ink@ - pisałaś coś o treningach, po których słaby efekt był. Pamiętaj, że najlepsze efekty uzyskuje się stosując się do pradawnej zasady: 3x30x130 (3 razy w tygodniu, po 30 minut, przy tętnie 130), to raz, a dwa - kolejna złota zasada jest taka, że trening to tylko 30% sukcesu, a 70% to odpowiednia dieta. Ostatnio u mojej dietetyczki była dziewczyna, która chodzi na zaawansowany spinning i mięśnie jej "stoją w miejscu", mówiła, że trenuje max swoich możliwości i nic się nie dzieje. Okazało się, że nie stosuje przy tym żadnej diety (a przede wszystkim, nie dostarcza odpowiedniej ilości białka) i na treningach jej mięśnie się spalają (jej masa mięśniowa teraz nawet zmalała w stosunku do tego, co było zanim zaczęła trenować). Może zwróć na to większą uwagę. Nie chodzi tu o żadne restrykcyjne diety, tylko o odpowiednie pory i proporcje przyjmowania poszczególnych posiłków. Jak chcesz, to na priv napiszę Ci trochę więcej o tym, bo jestem aktualna w tym temacie teraz
Sheerah - przepraszam Kochana, ale muszę Cię trochę postawić do pionu
przede wszystkim chciałam Ci dać OPR za mierzenie temperatury w łazience, ale z drugiej strony to trochę mi ulżyło, jak napisałaś że tak robiłaś, bo teraz wiem, skąd takie dziwne temperatury na Twoim wykresie. Dziewczyny już pisały jak to robić, więc nie będę powtarzać
ale tym wykresem już się nie sugeruj w tym cyklu raczej, bo nie będzie wiarygodny. Po drugie, muszę Ci napisać, że jak Ciebie czytam, to jakbym siebie samą czytała jakiś czas temu. Jeśli mogę Ci coś doradzić, z mojego doświadczenia, to mimo, że oczywiście życzę Ci z całego serca, żeby się udało, to nie nastawiaj się w ten sposób i nie rób sobie deadline'ów, typu "muszę zajść jeszcze w tym roku" - bo sfiksujesz, jeśli Twoja macica postanowi inaczej. Przechodziłam przez to i nic dobrego z tego nie wynikło, wręcz przeciwnie. Za każdym cyklem, kiedy wprowadzałam coś nowego, byłam przekonana, że to już TO i teraz się uda. Psychika też może nas blokować niestety. A jak wpadniemy w takie samonakręcające się koło, to bardzo trudno się z tego odkręcić niestety. Co do torbieli na jajnikach - każda kobieta je ma, pojawiają się i wchłaniają, ale warto mieć to pod kontrolą u dobrego lekarza 
dzieki wielki Kobietko! U mnie jest tak, ze staram sie jesc do 5 posilkow dziennie i zeby sie nie nawpieprzac i zdychac, tylko takie mniejsze porcje.. ale moze faktycznie zle jem.. u mnie w miescinie nawet dietetyka nie ma..jak znajdziesz chwile i chec chetnie poczytam wiecej i skorzystam z Twojej wiedzy
:*
Bluebell1984 lubi tę wiadomość
-
.
Effy lubi tę wiadomość
-
Ink@ wrote:hehe no te pokusy to zmora, a ja lakomczuch jestem
slodycze to nie, ale rozne chrupki chipsy prazynki..
musze omijac te polki w sklepach hehe i to duuuzym lukiem
Wiem co czujesz
mam to samo słodycze nie ale chipsy ojjj ostatnio na fistaszki mnie wzięło wiem orzechy mają witaminy ale nie powinno się ich duzo jeść eehhh
nick nieaktualny lubi tę wiadomość

31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI-