Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Przypomnisz mi jak duża miałaś ta torbiel? Bez leków sie wchłonęła?myszeczka89 wrote:Sheerah moim zdaniem warto iść, ja gdybym nie poszła po 2 pierwszych nieudanych cyklach i się nie dowiedziała, ze mam torbiel, to bym pewnie jeszcze długo nie wiedziała, że po prostu nie mogę zajść w ciąże, bo nie mam owulacji, którą owa torbiel blokowała. Więc ja polecam Ci iść nie masz nic do stracenia a dużo do zyskania

-
Nie miałam objawów, bo była za mała, ale kiedyś już miałam torbiel 6 cm i wtedy bolało przy stosunku. Postanowiłam sprawdzić, czy nie powstała po 3 latach jakaś nowa no i miałam nosasheerah24 wrote:A miałaś jakieś objawy tej torbieli, czy zupełnie nic?
Daję sobie ten cykl na zajście, w styczniu mam ginekologa i będę chciała sobie porobić różne badania, chcę się upewnić, czy wszystko jest na pewno ok.

-
Jeśli to torbiel czynnościowa (taka, która powstaje jak pęcherzyk nie pęknie), to naprawdę nie ma powodu do obaw, bo pewnie dostaniesz progesteron na wchłonięcie i od nowego cyklu możecie działaćsheerah24 wrote:To mnie trochę przeraziłaś
Jakiś czas temu też odczuwałam ból, ale wydaje mi się, że już przeszło, choć nie jest też idealnie tak do końca... coś na pewno może być na rzeczy, aż się zdenerwowałam 
Za to Twój wykres wygląda bardzo obiecująco!

Dobrze sprawdzić u ginekologa, czy wszystko w porządku z naszym organizmem, szczególnie jak mamy jakieś podejrzenia. Jeśli coś (odpukać) jest nie tak, to tylko lekarz Ci pomoże

-
U mnie prawie wszyscy juz wiedza łącznie w pracy.stella_88 wrote:Nikt jeszcze nikt nie wie....chcemy poczekać i powiedzieć dopiero po 12 tyg. Nie wiem dlaczego ale mam jakieś źle przeczucia i nie chce się za szybko chwalić...
może to głupie...pewnie się uspokoje po wizycie.
Żałuje że za pierwszym razem nie powiedziałam, bo teraz cos rozmawiamy z kimś o ciąży szpitalu czy poronieniu i sie pytają ale skad Ty wiesz. poronienie to smutna sytuacja jak każda inna, życie. Nie uważam, żeby powinnam sie tego wstydzić. Przecież to nie moja wina. Jak złamie nogę, albo miałam wypadek to wszyscy wiedzieli. Tak wiec dla mnie już nigdy w życiu żadnych tajemnic.
-
Ja płacę za kartę multisport plus 32 zł. To wynika z tego, jak bardzo firma wynegocjowała sobie zniżki i ile dopłaca do każdej karty.Tusia_87 wrote:Nie bo mąż jako pracownik wykorzystał juz limit i bierze dla nas

Ale ogólnie niektóre osoby tak załatwiają jako osobom towarzyszącym i benefit od 90zl dla takiej osoby

-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:10
-
Hej dopiero Was nadrobilam cały dzień latalam i dopiero usiadlam, tyle stron miałam do nadrobienia ze nie pamiętam już co miałam napisać hi a co do ćwiczeń to tez zamierzam sie wziac za siebie chciałabym chociaż 5 kg zgubić

31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI-
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:10
-
Właśnie też wstępnie gratulujęMyE:) Kuchcinka faceci są okrepni a po alkoholu to tragedia moj ciągle pali i nawet nie myśli by przestać masakra jakaś człowiekna głowie staje żeby było ok a tu taki jeden z drugim nic nie dają od siebie eehhh

4 cykl z CLO
2 IUI-
-
Kuchcinka wrote:Kurde leżę na lekkim kacu w łożku, smeirdze i w ogóle wiecie taki kacowy dzien nic sie nie chce, do Artura sie nie odzywałam a skończyły mi sie tampony i muszę iść do sklepu bo zaraz bedzie źle
kurde mogłabym go zmusić zeby poszedł do sklepu po to dla mnie ale serio nawet nie mam ochoty słowem sie do neigo odezwać 
Bądź twarda nic nie mów do niego niech chłopak pomyśli trochę nad tym co zrobił
4 cykl z CLO
2 IUI-
-
oj ja tu wróżę bardzo fajne i przyjemne godzenieKuchcinka wrote:Kurde leżę na lekkim kacu w łożku, smeirdze i w ogóle wiecie taki kacowy dzien nic sie nie chce, do Artura sie nie odzywałam a skończyły mi sie tampony i muszę iść do sklepu bo zaraz bedzie źle
kurde mogłabym go zmusić zeby poszedł do sklepu po to dla mnie ale serio nawet nie mam ochoty słowem sie do neigo odezwać