Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
No wiec tak:
Kuchcinko nie denerwuj sie juz bo zlosc pieknosci szkodzi a ty piekna kobieta
Effy gratuluje zostania ciocia teraz kolej na Twojego bobaska
Tusia 3mam kciuki za Twoje postanowienia naprawde warto cos zrobic dla siebie
Bluebell pieknie to wyglada
A ja dzis bylam z mezem na zakupach i kupilismy kilka ubranek dla maluszka bo zaczynam 30 tydzien a za 8-9 tyg bobasek bedzie z namiEffy, Martynka1234, Martka10, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
szygas wrote:czytam, czytam aż mi kopara opada
chce browarka wypić- to wypijam
chce zapalić to palę -
Ja właśnie skończyłam 1 czesc z trylogii greya i ku mojemu zdziwieniu z zapartym tchem od razu biorę sie za druga
myśle ze wcześniej jak o 4 to spać dzisiaj nie pójdę ale co tam
Ink@, Zuza33, Lili91, Natka2, Martka10, sheerah24 lubią tę wiadomość
-
Ink@ wrote:uhuhu
wciagnelo widze
chyba ide juz spać...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej lale wyników tarczycy jeszcze nie ma ale Pani mi powiedziała ukradkiem ze beta negatywna bo wyniki do odbioru po 15 wcześniej nie wydają więc ja ublagalam żeby mi chociaż powiedziała jak beta a ta że ujemna
mówiłam że to ta jebana tarczyca nic mąż odbierze wyniki po południu bo ja mam 2 zmianę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień Dobry!
Piję kawusię i zaraz zabieram się za budzenie mojego księciunia i lecim na bete
Chociaż powiem wam szczerze, że zaczynam wątpić w tę "ciąże".
Od ponad tygodnia brzuch pobolewał mnie jak na okres, ale od wczoraj to daje już tak konkretnie.
I teraz nie wiem czy okres przydzie czy macica zaczyna się przygotowywać i rozciągać.
-
nick nieaktualnyDombrusia wrote:Hej lale wyników tarczycy jeszcze nie ma ale Pani mi powiedziała ukradkiem ze beta negatywna bo wyniki do odbioru po 15 wcześniej nie wydają więc ja ublagalam żeby mi chociaż powiedziała jak beta a ta że ujemna
mówiłam że to ta jebana tarczyca nic mąż odbierze wyniki po południu bo ja mam 2 zmianę
Nie lubię tego -
MyE wrote:Dzień Dobry!
Od ponad tygodnia brzuch pobolewał mnie jak na okres, ale od wczoraj to daje już tak konkretnie.
I teraz nie wiem czy okres przydzie czy macica zaczyna się przygotowywać i rozciągać.!!!!!
-
Dombrusia wrote:Hej lale wyników tarczycy jeszcze nie ma ale Pani mi powiedziała ukradkiem ze beta negatywna bo wyniki do odbioru po 15 wcześniej nie wydają więc ja ublagalam żeby mi chociaż powiedziała jak beta a ta że ujemna
musisz to naprawić rach ciach
-
nick nieaktualny
-
MyE wrote:Effy dupy mi się nie chciało ruszać po test do całodobowej
Wczoraj o 20 już spałam jak zabita i najchętniej w ogóle nie wychodziłabym z łóżka
Mąż za to nie wierzy testom więc uznał, że nie będzie leciał, żeby się tylko wynikiem rozczarować.Martynka1234 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartynka1234 wrote:O dokladnie
choc ja zrobilam test okolo 11 i wyszedl pozytywny
Ja robiłam w piątek - 11dpo. I nic kompletnie. Test czyściutki - bialutki z jedną krechą. Robiony z samego rana. Wieczorem nic nie piłam, w nocy walczyłam ze sobą żeby nie iść do toalety. I to był straszny błąd, bo mnie to strasznie podłamało choć wiedziałam, że może być za wcześnie.
2 dni później (wczoraj) test robiłam "od niechcenia" nie liczyłam na nic, bo co takiego może się zmienić w dwa dni?
U mnie w aptece całodobowej jest tylko jeden rodzaj testu i to o czułości 25. W mojej aptece zawsze kupuje - 10. Więc wątpię żeby na - 25 pokazała się bladzocha skoro na - 10 ledwo ją widać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMyE wrote:Ja robiłam w piątek - 11dpo. I nic kompletnie. Test czyściutki - bialutki z jedną krechą. Robiony z samego rana. Wieczorem nic nie piłam, w nocy walczyłam ze sobą żeby nie iść do toalety. I to był straszny błąd, bo mnie to strasznie podłamało choć wiedziałam, że może być za wcześnie.
2 dni później (wczoraj) test robiłam "od niechcenia" nie liczyłam na nic, bo co takiego może się zmienić w dwa dni?
U mnie w aptece całodobowej jest tylko jeden rodzaj testu i to o czułości 25. W mojej aptece zawsze kupuje - 10. Więc wątpię żeby na - 25 pokazała się bladzocha skoro na - 10 ledwo ją widać
Ale może jednak.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMyE wrote:Dzień Dobry!
I teraz nie wiem czy okres przydzie czy macica zaczyna się przygotowywać i rozciągać.
Na becie wszystko wyjdzie