X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
Odpowiedz

Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...

Oceń ten wątek:
  • Mila123 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2016, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiec tak:
    Kuchcinko nie denerwuj sie juz bo zlosc pieknosci szkodzi a ty piekna kobieta
    Effy gratuluje zostania ciocia teraz kolej na Twojego bobaska ;-)
    Tusia 3mam kciuki za Twoje postanowienia naprawde warto cos zrobic dla siebie
    Bluebell pieknie to wyglada :-)
    A ja dzis bylam z mezem na zakupach i kupilismy kilka ubranek dla maluszka bo zaczynam 30 tydzien a za 8-9 tyg bobasek bedzie z nami :-)

Effy, Martynka1234, Martka10, Bluebell1984 lubią tę wiadomość

dqpr20mm1kch4v18.png

gg642n0ani1ltrjk.png
  • Wojcinka Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 01:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szygas wrote:
    czytam, czytam aż mi kopara opada
    chce browarka wypić- to wypijam
    chce zapalić to palę
    Na zdrowie.

Życie na pustyni📍Abu Dhabi
    34 👩 🧔‍♂️31
    • 2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
    • 2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
    🌸 Maya z 2cs 💛 15/03/2022
    • 2024 - starania o rodzeństwo
    🌸 Lea z 4cs 💛 12/07/2025

Rodzina w komplecie 👨‍👩‍👧‍👦💗

age.png

age.png
  • Wojcinka Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 01:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie skończyłam 1 czesc z trylogii greya i ku mojemu zdziwieniu z zapartym tchem od razu biorę sie za druga ;) myśle ze wcześniej jak o 4 to spać dzisiaj nie pójdę ale co tam ;)

Ink@, Zuza33, Lili91, Natka2, Martka10, sheerah24 lubią tę wiadomość

34 👩 🧔‍♂️31
    🌸 Lea z 4cs 💛 12/07/2025

age.png

age.png
  • Wojcinka Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 03:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ink@ wrote:
    uhuhu :-D wciagnelo widze :-D
    Hehe a no ;) chyba ide juz spać... ;)

34 👩 🧔‍♂️31
    🌸 Lea z 4cs 💛 12/07/2025

age.png

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2016, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim :-)
    Mila, a co ladnego kupilas dla maluszka? Ja kupilam juz pierwsza rzecz, male sliczne rozowe spioszki rozmiar 62 :-) i to wlasnie w Pepco za 15 zlotych :-)

Wojcinka, Ink@ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2016, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej lale wyników tarczycy jeszcze nie ma ale Pani mi powiedziała ukradkiem ze beta negatywna bo wyniki do odbioru po 15 wcześniej nie wydają więc ja ublagalam żeby mi chociaż powiedziała jak beta a ta że ujemna :-( mówiłam że to ta jebana tarczyca nic mąż odbierze wyniki po południu bo ja mam 2 zmianę

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj mnie powinno zalać.....więc czekam....

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2016, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry! <3

Piję kawusię i zaraz zabieram się za budzenie mojego księciunia i lecim na bete :D
    Chociaż powiem wam szczerze, że zaczynam wątpić w tę "ciąże".
    Od ponad tygodnia brzuch pobolewał mnie jak na okres, ale od wczoraj to daje już tak konkretnie.
    I teraz nie wiem czy okres przydzie czy macica zaczyna się przygotowywać i rozciągać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2016, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dombrusia wrote:
    Hej lale wyników tarczycy jeszcze nie ma ale Pani mi powiedziała ukradkiem ze beta negatywna bo wyniki do odbioru po 15 wcześniej nie wydają więc ja ublagalam żeby mi chociaż powiedziała jak beta a ta że ujemna :-( mówiłam że to ta jebana tarczyca nic mąż odbierze wyniki po południu bo ja mam 2 zmianę

Nie lubię tego :(

• Effy Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MyE wrote:
    Dzień Dobry! <3

Piję kawusię i zaraz zabieram się za budzenie mojego księciunia i lecim na bete :D
    Od ponad tygodnia brzuch pobolewał mnie jak na okres, ale od wczoraj to daje już tak konkretnie.
    I teraz nie wiem czy okres przydzie czy macica zaczyna się przygotowywać i rozciągać.
    Trzeba było zrobić dzis test jeszcze :)!!!!!

ckai3e3kx36ebscz.png
  • Effy Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dombrusia wrote:
    :(:(:( musisz to naprawić rach ciach

ckai3e3kx36ebscz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effy dupy mi się nie chciało ruszać po test do całodobowej ;) Wczoraj o 20 już spałam jak zabita i najchętniej w ogóle nie wychodziłabym z łóżka :P
    Mąż za to nie wierzy testom więc uznał, że nie będzie leciał, żeby się tylko wynikiem rozczarować.

• Effy Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MyE wrote:
    Effy dupy mi się nie chciało ruszać po test do całodobowej ;) Wczoraj o 20 już spałam jak zabita i najchętniej w ogóle nie wychodziłabym z łóżka :P
    Mąż za to nie wierzy testom więc uznał, że nie będzie leciał, żeby się tylko wynikiem rozczarować.
    No ale jak wczoraj wyszła blada to i dzis by wyszła. Byśmy juz gratulowali :)

Martynka1234 lubi tę wiadomość

ckai3e3kx36ebscz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effy wrote:
    No ale jak wczoraj wyszła blada to i dzis by wyszła. Byśmy juz gratulowali :)
    O dokladnie :-) choc ja zrobilam test okolo 11 i wyszedl pozytywny :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effy wrote:
    :(:(:( musisz to naprawić rach ciach

Obowiązkowo:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynka1234 wrote:
    O dokladnie :-) choc ja zrobilam test okolo 11 i wyszedl pozytywny :-)

Ja robiłam w piątek - 11dpo. I nic kompletnie. Test czyściutki - bialutki z jedną krechą. Robiony z samego rana. Wieczorem nic nie piłam, w nocy walczyłam ze sobą żeby nie iść do toalety. I to był straszny błąd, bo mnie to strasznie podłamało choć wiedziałam, że może być za wcześnie.
    2 dni później (wczoraj) test robiłam "od niechcenia" nie liczyłam na nic, bo co takiego może się zmienić w dwa dni ;)?
    U mnie w aptece całodobowej jest tylko jeden rodzaj testu i to o czułości 25. W mojej aptece zawsze kupuje - 10. Więc wątpię żeby na - 25 pokazała się bladzocha skoro na - 10 ledwo ją widać ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MyE wrote:
    Nie lubię tego :(

Ja też no ale nie ma co się łamać:-)będzie dobrze :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MyE wrote:
    Ja robiłam w piątek - 11dpo. I nic kompletnie. Test czyściutki - bialutki z jedną krechą. Robiony z samego rana. Wieczorem nic nie piłam, w nocy walczyłam ze sobą żeby nie iść do toalety. I to był straszny błąd, bo mnie to strasznie podłamało choć wiedziałam, że może być za wcześnie.
    2 dni później (wczoraj) test robiłam "od niechcenia" nie liczyłam na nic, bo co takiego może się zmienić w dwa dni ;)?
    U mnie w aptece całodobowej jest tylko jeden rodzaj testu i to o czułości 25. W mojej aptece zawsze kupuje - 10. Więc wątpię żeby na - 25 pokazała się bladzocha skoro na - 10 ledwo ją widać ;)

Ale może jednak.... ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dombrusia patrzę na Twój wykres i nie mogę się dopatrzyć dni płodnych?
    Kiedy były? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MyE wrote:
    Dzień Dobry! <3

Na becie wszystko wyjdzie :-)

‹‹ 1155 1156 1157 1158 1159 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ