Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKaaarooolina89 wrote:A tak w ogóle to ja jestem przerażona tym co opowiadacie o porodach...
U mnie jeszcze 3 miesiąc
Nic się nie martw kochanieMoja mama mnie w pół godziny urodziła, siostrę w 45 minut w wieku 42 lat
Także każdy poród inny. Ja pewnie też urodziłabym bardzo szybko gdyby nie decyzja o cc.
A cc też nie taka straszna. Tylko bardzo dziwne uczucie przy wyciąganiu maluszka.
19ina90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula24 wrote:Macie jakieś sprawdzone sposoby na szybkie pozbycie się opryszczki?
Paula ja na poczatku opryszczkę smaruję maścią clotrimazolum (taka dla kobiet) - dość grubo, wyciąga ropę, a gdy wychodzę z domu, ścieram wacikiem namoczonym w wodzie utlenionej i smaruje bardzo małą iloscią benzacne 5% (benzacne podsusza ) po ok tygodniu problem z głowy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja bardzo boje sie porodu i opowiesci o nacinaniu krocza czy lejacej sie krwi staram sie omijac jak tylko moge. Boje sie, ze jak sie naczytam to moze mnie to zablokowac w staraniach.
Tak jak mowicie, porody moga byc rozne, wiec dla mnie by bylo lepiej zbytnio sie tym nie interesowac, bo po co sie nastawiac negatywnie.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:39
InBlue lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziendoberek wszystkim!
dzisiaj mam dobry dzień, bo moja siostra z mężem i dziećmi przyjechali z Niemiec na 3 tygodnie
Mila123 - ja nie robiłam jeszcze golonki, ale znam taki prosty przepisrobisz wywar jak na rosół, oczywiście z golonką, gotujesz z 2 godziny, a może dłużej, tak aby od golonki odchodziła kość, zalewasz piwem, ono wyparuje, wyjmiesz golonkę, wstawisz do piekarnika i włalaaa
jakoś tak hehe
Martynka1234 - ja zaczynam 3 niedługołooo matko he
Tusia_87 - brawo Ty!
InBlue - Wszystkiego Najlepszego Kochana :*Mila123, InBlue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyonaa123 wrote:Dziendoberek wszystkim!
dzisiaj mam dobry dzień, bo moja siostra z mężem i dziećmi przyjechali z Niemiec na 3 tygodnie
Mila123 - ja nie robiłam jeszcze golonki, ale znam taki prosty przepisrobisz wywar jak na rosół, oczywiście z golonką, gotujesz z 2 godziny, a może dłużej, tak aby od golonki odchodziła kość, zalewasz piwem, ono wyparuje, wyjmiesz golonkę, wstawisz do piekarnika i włalaaa
jakoś tak hehe
Martynka1234 - ja zaczynam 3 niedługołooo matko he
Tusia_87 - brawo Ty!
InBlue - Wszystkiego Najlepszego Kochana :*