Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć, witam wszystkich
Właśnie siedzę w pracy i zaraz dostanę kota....sobota a ja zamiast byczyć się w domu siedze i uśmiecham się do ludzi ;/
Coś dzisiaj kiepsko u mnie z humorem. chyba powoli dopada mnie stres, dotyczący zbliżającego się testowania...normalnie płakac mi się chce!
też mnie zainteresowała ta aplikacja-ja do picia wody jestem ostatnia, a mąż mnie tak do tego zmusza;/
może też wypróbuje?
-
nana266 wrote:Na androida?
-
Hej dziewczynki i chłopaku
Ewelinka szkoda ze w tym cyklu pecherzyki po złej stronie. Ale tak jak dziewczyny piszą, w koncu bedzie po tej dobrej i sie uda, zobaczysz! Tylko staraj sie pozytywnie myślec, wiem ze to niełatwe ale naprawde dużo pomaga
Mye mój były chłopak tez był zazdrosny o ginekologa. Zawsze mnie to bawiło i mówiłam mu ze jest nienormalny. Najlepsze jestes to ze ja wtedy chodziłam do babki... a ten i tak był chory za każdym razem jak szlammówiłam mu ze to nienormalne i co bedzie jak kiedyś pójdę do faceta to nie chciał nawet słyszeć o tym. Bo mu przeszkadza ze ktokolwiek mnie bedzie "tam" oglądał. Mówiłam mu ze chyba czas dorosnąć ale chyba to było za trudne dla niego
Do nas dzisiaj przychodzą znajomi wiec biorę sie za ciasto marchewkowe i sprzątaniei moze jeszcze uda mi sie fotokalendarze zrobic dla babć na swieta, trzymajcie kciuki żebym nie zasnęła gdzies w środku tych zadań
Aniołek 29.12.16
-
Ja jestem dumna z mojego Męża bo wczoraj wziął specjalnie wolne i umyl okna, wysprzątał szafki w środku, wypral i uprasowal firanki i zasłony a dzis obiecał posprzątać resztę po pracy
skarb po prostu a ja jestem jak księżniczka na wieży bo wyjść nie mogę, nic zrobic nie mogę a mieszkamy na 4 piętrze
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
Viola999 wrote:a ja poproszę o kopa w dupę bo kuchnia czeka na porządki tylko nie ma kto się za nie wziąść
Dawaj do mnie to rodzinnie domki z piernika będziemy robić
Kurde wiecie że ja rzadko kiedy w soboty sprzątam. W piątek już na weekend a później tylko ogarniam i ewentualnie naczynia do zmywarki wstawiam -
nana266 wrote:Ja jestem dumna z mojego Męża bo wczoraj wziął specjalnie wolne i umyl okna, wysprzątał szafki w środku, wypral i uprasowal firanki i zasłony a dzis obiecał posprzątać resztę po pracy
skarb po prostu a ja jestem jak księżniczka na wieży bo wyjść nie mogę, nic zrobic nie mogę a mieszkamy na 4 piętrze
To poświęć się chociaż i jak do domu wraca warkocz wypusc przez balkonnana266 lubi tę wiadomość
-
Tusia_87 wrote:Hehe byliśmy w tym roku niedaleko Ciebie na rocznicę ślubu pojechaliśmy odpocząć ale bez dzieci
Znając życie to wakacje będą nad morzem chyba że uda się za granicę wyjechać -
Zuza33 wrote:Dawaj do mnie to rodzinnie domki z piernika będziemy robić
Kurde wiecie że ja rzadko kiedy w soboty sprzątam. W piątek już na weekend a później tylko ogarniam i ewentualnie naczynia do zmywarki wstawiaml leży...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 12:25
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:35
olciaa, nana266 lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:57