Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
olciaa wrote:Okno umyte:) zazdroski kończą sie prac
Moze w gościnnym umyje ? Ale juz bez prania firanek
Dzis wieczorem idę do mojej bardzo dobrej koleżanki w odwiedziny co kupiła mieszkanie 4 bloki ode mniejestem taka szczęśliwa ze taka dobra dusza będzie obok mnie mieszkać
kupiłam kieliszki do wina i sie zastanawiam czy wino to dobry dodatek. Bo boje sie ze otworzy a ja po wczorajszym na procenty nie mogę nawet patrzeć
jak myślicie?
Zawsze mogę powiedzieć ze ja tylko herbata
Także dobry dodatek masz. Dasz rade.według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
Ja tez nie mam jeszcze prezentów... Siostry i siostrzenica dostały juz na mikołajki, rodzicom moja siostra kupi wspólny od nas, dla rodziny Męża mam tylko poduszkę dla szwagierki jesli przyjdzie a resztę bedzie musial kupic Maz bo ja nie mam jak i tego się najbardziej boje he he
-
Zuza33 wrote:Tasza zgadzasz się? Będziesz naszą bioenergoterapeutką?
Co do energii - przemyśleć moje drogie panie i panowie - bo zapodaję ją w iniekcjiigłę wprowadzam na długośc 3/4 w ciało więc żeby potem nie było, ze marzenia wyglądały inaczej, bo nie wyciągnę szybciej niż uznam, że styknie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 13:34
Wojcinka lubi tę wiadomość
według OM
Tusia_87 wrote:Wydaje mi się ze wynik 42 jest dobry ja progesteron miałam 3 to jest niskiwedług OM
Viola999 wrote:Zuza szybko mnie zmotywowałaś.. gdzie ten mikołaj do pomocy bo ja już sypialnię oragnełam na jego przyjście;)
Już Kochana niedługo będzie bo jak się dowiedział że poszłaś kreta golić to i on do kosmetyczki na wosk skoczyłTasza lubi tę wiadomość
-
Tusia_87 wrote:Mysle ze spadł i będzie się tak utrzymywać na tym poziomie zrób powtórkę z badania prg w poniedziałek i będziesz na święta spokojna jak spadnie to zwiększysz dawkę jak nie to spokojnie możesz zostać przy tym co zalecił lekarz
Wojcinka lubi tę wiadomość
według OM
nick nieaktualny
-
InBlue wrote:Cześć wam wszystkim. U mnie tragedia..z tą jelitowka. Najpierw zlapala mojego synka pozniej mnie a wczoraj w nocy znowu mojego synka a pozniej mojego męża. Tylko mojego męża do tego stopnia ze tak długo wymiotowal ze juz krwią zaczął rzygac.. dziś pojechal do szpitala i tam zostaje nie wiadomo do kiedy bo lekarza zaniepokoila skąd ta krew.. także póki co dom mam nie ogarnięty, choinki nie ubranej i dwóch mężczyzn chorych.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 14:03
InBlue lubi tę wiadomość
według OM
InBlue wrote:Cześć wam wszystkim. U mnie tragedia..z tą jelitowka. Najpierw zlapala mojego synka pozniej mnie a wczoraj w nocy znowu mojego synka a pozniej mojego męża. Tylko mojego męża do tego stopnia ze tak długo wymiotowal ze juz krwią zaczął rzygac.. dziś pojechal do szpitala i tam zostaje nie wiadomo do kiedy bo lekarza zaniepokoila skąd ta krew.. także póki co dom mam nie ogarnięty, choinki nie ubranej i dwóch mężczyzn chorych.
O kurde to nie wesoło macie -
Bluebell1984 wrote:Pod względem muzyki - klapa. Ale fajnie było spotkać się z ludźmi poza pracą i pogadać, szczególnie, ze przyszły wszystkie nasze matki-Polki, które są jeszcze na urlopie macierzyńskim i dawno ich nie widziałam
A jak Ty się miewasz Kochana?Bluebell1984 lubi tę wiadomość
-
kurujcie się jakos :* oby męża na święta wypuścili
InBlue lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny