Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuchcinka wrote:Ewelina a pamietasz ile miałaś teraz na usg pęcherzyków i jakiej wielkości były w 9dc?
A wiecie ze jest jeszcze 4 część Greya hi tzn. To jest pierwsza część ale widziana jego oczami ja już dawno przeczytałam książki są o niebo lepsze
To tak na lewym (niedroznym) są dwa pecherzyki 14 i 15 a na droznym prawym 11. No nic podprzatalam trochę i teraz wiem ze się nie poddam zobaczymy jak w styczniu będzie ale wydaje mi się ze ten lek clo nie działa
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
InBlue wrote:Tak mam cebion juz mu podałam. Zobaczymy w nocy co się będzie działo. Jeszcze tego brakuje żebym z malym w szpitalu wylądowała. Masakra.
InBlue lubi tę wiadomość
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
nick nieaktualny
-
nana266 wrote:Dombrusia, Karolina, Kania, Caroline a co u Was?
mieszkanie prawie posprzątane aż milo , uwielbia umyte okna i czyste pachnące firanki
Nana a ty wypoczywasz ?Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Ewelina2605 wrote:A wiecie ze jest jeszcze 4 część Greya hi tzn. To jest pierwsza część ale widziana jego oczami ja już dawno przeczytałam książki są o niebo lepsze
To tak na lewym (niedroznym) są dwa pecherzyki 14 i 15 a na droznym prawym 11. No nic podprzatalam trochę i teraz wiem ze się nie poddam zobaczymy jak w styczniu będzie ale wydaje mi się ze ten lek clo nie działawedług OM
Viola999 wrote:Co on utknął u tej kosmetyczki????
InBlue ochanie trzymaj się..:* ucałuj maluszka od cioci:*według OM
Ewelina szkoda ze nie ma pecherzykow ale nie martw sie będą napewno, następny cykl będzie szczęśliwy
następny tez z clo ?
X
Natka cieszcze sie ze zobaczylas malucha i ze wizyta udana.
X
Olciaaa a co bylo wczoraj ??? Nie doczytałam, nie daje rady byc na bierzaco ...
Jak u was starania, na jakim etapie jesteście?Ewelina2605, Natka2 lubią tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
caroline29 wrote:Ewelina szkoda ze nie ma pecherzykow ale nie martw sie będą napewno, następny cykl będzie szczęśliwy
następny tez z clo ?
X
X
Jak u was starania, na jakim etapie jesteście?pamiętasz moze jak miałaś na początku?
według OM
caroline29 wrote:Nadal sie nie odzywa?
Nana i co wymyśliłaś na rocznice?Bluebell1984, Martka10 lubią tę wiadomość
-
caroline29 wrote:Ewelina szkoda ze nie ma pecherzykow ale nie martw sie będą napewno, następny cykl będzie szczęśliwy
następny tez z clo ?
X
X
Jak u was starania, na jakim etapie jesteście?
Tak następny też z clo jedna tabletka od 3 do 7 dc nie wiem czy to coś zmieni. Ja juz posprzatalam obiad zrobiony prezenty kupione a najlepiej już mógłby być styczeń
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Tasza wrote:spytam dziś w empiku - może będzie.
Ja czytałam na tablecie z jakiejś strony a też przez przypadek zobaczyłam ze jest 4 częśćWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 15:12
Tasza lubi tę wiadomość
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Ewelina2605 wrote:Caroline u Ciebie już 14 tydz kiedy to zlecialo wogole Kate zaraz rodzi Martynka też już wysoko kurczę tak to mi się czas dłużny ale jak patrzęne suwaczki zaciazonych to moment leci fajniewedług OM
Tasza wrote:ni ma sprawy - ino ten pieprzony prg wywale znów na odpowiednie widełki. JAkim cudem wynik pomniejszony o podanie 1 zastrz. w ciągu dnia może spaść o 50% za 72h od zmiany dawki? poje...go ja się pytam???
Co do energii - przemyśleć moje drogie panie i panowie - bo zapodaję ją w iniekcjiigłę wprowadzam na długośc 3/4 w ciało więc żeby potem nie było, ze marzenia wyglądały inaczej, bo nie wyciągnę szybciej niż uznam, że styknie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 15:28