Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tusia_87 wrote:Do usług hihi.
Dziewczyny a ja tak z ciekawości zapytam czy ktos z Was jeszcze ubiera choinkę przed wigilia tak jak to kiedyś się robiło? Czy wszystkie tak dwa tyg wcześniej/ tydzień ubieracie?
My choinkę przyniesiemy w wigilie dopiero i będzie odrazu ubierana
Ink@, Tusia_87, Martka10 lubią tę wiadomość
-
Witam Was, nikt nie zauwazył , że dawno mnie nie było:/
1. Natka fasol meeega wspaniały, gratki od cioci Eweliny
2. Ink@ mój organizm też długo przyzwyczajał się do thyrozolu, nie odstawiaj, Twój też sie w końcu przyzwyczai
3. Viola miał być blondas a nie widzę nic... nu nu nu
4. u mnie 17 dzien cyklu, owulacji na podstawie temperatur nie ma, a monitoring wykazuje ze okolo srody byla...osz kutfa czy to znaczy ze niski progesteron i tempka nie podskoczyła...toć to brak szans na ewentualne zagniedżenie...
5. Dowiedziałam się że mam przodozgięcie , a inny lekarz twierdzil ze tylozgięcie, a jeszcze inny ze na prostoi jak tu sie teraz bzykac...
6. Kuchcinka mega paczki pieknie opakowane, pytalas o luz w staraniach - otóż u mnie luzu zero, nawet jak mam @ to mysle o dziecku
7. Kate pokoik wspaniały, już możesz rodzic
8. Ciężarówki jak sie czujecie?
9. InBlue spóźnione sto lat :*
10. Nie wiem co kupić chrześnikowi który ma 8 lat...pomóżcie
Ink@, Natka2, Zuza33, InBlue lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:58
-
Ink@ wrote:Ina a czym ten 8-latek sie interesuje? Moze jakies gry planszowe logiczne?
Viola999, InBlue lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:58
Viola999, Ink@ lubią tę wiadomość
-
19ina90 wrote:to jest taki "cymboł" że się wyraże...wszystko niszczy, nie lubi się uczyć, nie usiedzi w miejscu...wszelkie zabawki jakie dostawał jak był młodszy byly szybciutko zniszczone...szkoda cokolwiek kupowac[/QUOT proponuję kupić mu szalik kibica lub piłkę ... ewentualnie w empiku są fajne kupki z extra napisami
-
nick nieaktualny19ina90 wrote:to jest taki "cymboł" że się wyraże...wszystko niszczy, nie lubi się uczyć, nie usiedzi w miejscu...wszelkie zabawki jakie dostawał jak był młodszy byly szybciutko zniszczone...szkoda cokolwiek kupowac
o kuzwa.. to faktycznie ciezko.. ja bym jakies puzzle albo autko dala i kupe slodyczymozna dorzucic kubek z imieniem bedzie mial swoj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 19:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kuchcinka wrote:Ewelinka, ten pęcherzyk 11mm to chyba dobra wiadomość, wiem ze nie bedzie z niego owu bo prędzej pękną te dwa po niedrożne stornie ale zawsze to jakiś sygnał ze cos tam jednak po drożne stronie jest wstanie urosnąć. 11mm w 9dc to ładny pęcherzyk. Nei wiem ile miałaś pęcherzyków przed CLO ale 3 powyżej 10mm w 9dc to ładny wynik. Będziesz miała jeszcze monitoring w tym cyklu? Mam nadzieje ze jednak nie olejecie starań bo pamiętaj ze cuda sie zdarzają tak samo jak owulacje z dwóch jajników sie zdarzają wiec kto wie
Tasza moze faktycznie warto sprawdzić czy w poniedziałek przy dawce 1 zastrzyku dziennie prg spadnie jeszcze niżej, jak nie to myśle ze wtedy nie musisz robić sobie ich aż 2 dziennie?
Effy ja biorę właśnie z tego powodu actifolin, ale robiłam tez sobie badanie krwi na kwas foliowy i mam odrobine powyżej górnej granicy wiec nie martwię sie o niedobór
Ja za to dzisiaj zainspirowana Violi hasłem o sprzątaniu, rzuciłam sie na prace domowe. Posprzątałam całe mieszkanie, zrobiłam 2 prania, posprzątałam w szafie, podłogi odkurzone i umyte (a była juz gimela!) no zupka pomidorowa ugotowana oraz spaghetti z pesto, tuńczykiem i suszonymi pomidorami
A co do prezentów to ja juz mam wszystko kupione czekam jedynie w poniedziałek na kuriera z prezentem dla Artura. Zamówiłam na adres sklepu koleżanki zeby przypadkiem kuriera nie zastal w domu Artura zamiast mnie
Masz rację teraz jak na chłodno o tym myślę to w sumie ten prawy zaczyna się ruszać. Wcześniej nie pamiętam bo lekarz skupiał się na dominujących pecherzykach i nie wiedziałam wcześniej ile ich jest. W tym cyklu już nie będziemy szli na monitoring lekarz kazał nam się starać naturalnie jak mówisz różnie bywa
Kurczę ale żeś się narobila
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Pięknie zapakowane prezenty
ja też już swoje zapakowalam ale nie tak pięknie hi hi ja w czwartek choinkę ubralam sztuczna co prawda ale teraz siedzę przy lampach i winko pije jak miło hi szkoda ze śniegu nie ma
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI-