Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:59
Effy, Ink@, Bluebell1984, Natka2, Martka10 lubią tę wiadomość
-
Viola999 wrote:
Ps. Zuza foch nie przyszedł ;/
Był, był tylko mówił że jakiś łysy mu otworzył z bejsbolem i poszedł do sąsiadki
Kuchcinka piękne te twoje prezenty
U nas choinkę ubieramy dopiero w wigilię.
Prezenty mam wszystkie oprócz teściów. No za nic nie wiem co im kupić. Muszę je tylko popakowac bo.w piwnicy wszystko leży.
Wczoraj byłam na zakupach w dużym mieście (90 km jechałam)i aż im zazdroszczę. U nas nie ma takiego poruszenia przedswiatecznego jak w większych miastach.
-
nick nieaktualnyCześć wszystkim, czołem Romku
Dzisiaj mam urodziny siostry ciotecznej, nie wiem co jej kupić, ma tyle samo lat co ja, tylko, że na wózku jeździ, lubi czytać książki, hmm.. a ja dzisiaj na prezenty świąteczne poluję popołudniu i będzie ciężko he
myszeczka89 - super, że beta rośnie :* tylko trochę dziwny ten przydział, ale wiadomo, że dzidzia się rozwija
Mila123 - jeju! aż ja muszę się wziąć w końcu za porządki większe, w sensie mycie okien, pranie firanek, a nie bałaś się sama myć okna? a słyszałaś, że podobno kobieta w ciąży nie może podnosić rąk do góry? nie wiem jaka jest w tym prawda, tak się zastanawiamo kurczę! za parę tygodni Ty urodzisz hehe, jak to szybko zlatuje
jak samopoczucie?
Effy - to jednak się cuda zdarzająa powiedziałaś o ciąży wszystkim hehe?
a jak ogólnie wesele?
-
onaa123 wrote:Cześć wszystkim, czołem Romku
Dzisiaj mam urodziny siostry ciotecznej, nie wiem co jej kupić, ma tyle samo lat co ja, tylko, że na wózku jeździ, lubi czytać książki, hmm.. a ja dzisiaj na prezenty świąteczne poluję popołudniu i będzie ciężko he
myszeczka89 - super, że beta rośnie :* tylko trochę dziwny ten przydział, ale wiadomo, że dzidzia się rozwija
Mila123 - jeju! aż ja muszę się wziąć w końcu za porządki większe, w sensie mycie okien, pranie firanek, a nie bałaś się sama myć okna? a słyszałaś, że podobno kobieta w ciąży nie może podnosić rąk do góry? nie wiem jaka jest w tym prawda, tak się zastanawiamo kurczę! za parę tygodni Ty urodzisz hehe, jak to szybko zlatuje
jak samopoczucie?
Effy - to jednak się cuda zdarzająa powiedziałaś o ciąży wszystkim hehe?
a jak ogólnie wesele?
A tak serio było bardzo miło siedzieliśmy przy stole z takimi najbliższymi znajomymi (oboje lekarze) ale sie nie pokapowali chyba i nie musiałam sie tłumaczyćnikt mnie nie namawiał wiec pełna kultura.
Ale przed północą dostałam juz takich drgawek że zostawiłam męża i wróciłam do domu (15 min drogi). Juz przemęczenie organizmu było
A teraz mnie obudził sms od dostawcy ze jakaś paczka nadana i dupa juz z spania
Tak cuda sie zdarzają
-
nick nieaktualnyDzień dobry skarby
Jak wam nocka minęła?
My wczoraj byliśmy na zakupach. Córka poprosiła mikołaja o jakiś ekstra wózek dla lalek i jestem w szoku jesli chodzi o ceny. 300-450 zł za wózek DLA LALEK. Obłęd. A gdzie jeszcze prezenty dla mojej 4-letniej siostry i reszty dzieci? No przecież nie będziemy pokazywać, że ktoś jest bardziej lub mniej ważny.
No nic, postanowiliśmy, że w tym roku obdarujemy dzieci a dorośli dostaną tylko coś symbolicznego. My sami też zrezygnowaliśmy z prezentów dla siebi.
Kurfaa... tak nas te święta pochłonęły, że w następnym miesiącu bede wpieprzać sam chleb ze smalcem i to co drugi dzień, żeby wystarczyło. Dieta cud bedzie coś czuje.Effy, Bluebell1984, Martka10 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMyE wrote:Dzień dobry skarby
Jak wam nocka minęła?
My wczoraj byliśmy na zakupach. Córka poprosiła mikołaja o jakiś ekstra wózek dla lalek i jestem w szoku jesli chodzi o ceny. 300-450 zł za wózek DLA LALEK. Obłęd. A gdzie jeszcze prezenty dla mojej 4-letniej siostry i reszty dzieci? No przecież nie będziemy pokazywać, że ktoś jest bardziej lub mniej ważny.
No nic, postanowiliśmy, że w tym roku obdarujemy dzieci a dorośli dostaną tylko coś symbolicznego. My sami też zrezygnowaliśmy z prezentów dla siebi.
Kurfaa... tak nas te święta pochłonęły, że w następnym miesiącu bede wpieprzać sam chleb ze smalcem i to co drugi dzień, żeby wystarczyło. Dieta cud bedzie coś czuje. -
nick nieaktualnyonaa123 wrote:Ja to też jestem w szoku, co do cen zabawek ;/ ale co zrobisz? nie kupisz plasteliny hehe
właśnie to byłby najlepszy prezent i taki dostanie na najbliższą okazję. Niech się uczy, że trzeba doceniać mniejsze i wieksze rzeczy. Albo skarbonke dostanie i niech sama zbiera sobie na zabawki. Chociaż pozna wartość pieniądza.
żeby nie było nie jestem skanera. Po prostu nie chce żeby jej się wydawało, że jej się wszystko należy, bo ktoś przecież na te zabawki musi ciężko pracować.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2016, 08:39
Natka2, Wojcinka, Martka10 lubią tę wiadomość
-
Zabawki sa pieronsko drogie niestety. My w tym roku na szczęście mamy do kupienia tylko 2 preZenty dla dzieci i na szczęście maja to byc słodycze bo wszystko juz maja. Tak na marginesie moja chrześnica która jest w 5 klasie dalej wierzy w Mikołaja zastanawiam sie ile to jeszcze potrwa
-
myszeczka89 wrote:Zabawki sa pieronsko drogie niestety. My w tym roku na szczęście mamy do kupienia tylko 2 preZenty dla dzieci i na szczęście maja to byc słodycze bo wszystko juz maja. Tak na marginesie moja chrześnica która jest w 5 klasie dalej wierzy w Mikołaja zastanawiam sie ile to jeszcze potrwa
Oby jak najdłużej.
Jak dzieci wierzą i oczekują to nastrój jest cudny
U nas córka wierzy i u niej w szkole nie ma chyba dziecka które by nie wierzyło ( szkoła specjalna). Syn jej mówi, że mikołaja nie ma to rodzice prezenty kupują a ona mówi że on głupi i tyle
Co roku ciastka i woda dla Mikołaja musi być -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny