Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
-
.
-
nick nieaktualny
-
Beta na pewno da juz wiarygodny wynik. Nawet jeśli miałaś pare dni pozniej owu. Ja bym poczekała jeszcze dla pewności ze @ nie przyjdzie 2 dni i dopiero poszłabym na betę
Agnieszka93 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, pamiętacie mnie jeszcze? dawno nie pisałam ale o dziwo jestem na bieżąco z czytaniem, chociaż lecicie jak szalone miesiąc temu zakładałam kono na ovu a tu juz 200 stron prawie...
U mnie drugi cykl niestety nieudany i ponieważ przeciwciała na różyczkę mi wyszły ujemne to musiałam wziąć szczepionkę. Na szczęście tutaj w Norwegii maja troche bardziej nowoczesna i podobno mozna wznowić starania juz po miesiącu a nie po trzech tak jak mi w Polsce mówili, wiec chociaż tyle. Ale muszę przyznać ze troche dziwnie wrocic do zabezpieczania sie znowu :p
Widze ze ostatnio tutaj sezon na kłótnie i muszę potwierdzić ze faceci to jednak gatunek z innej planety troche, czasem trzeba na nich przymknąć oko i nie zwracać uwagi na te głupoty które w nerwach potrafią powiedzieć. Życzę owocnego godzenia sie
Nana raz juz gratulowalam ale jeszcze raz powiem, super wieści!
Kuchcinka dzięki ze napisałaś o tych żelach, my często używamy i po twoim poście z ciekawości sprawdziłam temat i rzeczywiscie, piszą zeby nawet ślina sie nie wspomagać... Nawet na tym co używaliśmy ostatnio napisane ze niewskazany w czasie starań.
Czy która zamawiała ten concieve plus w koncu? Bo mysle nad nim tylko nie wiem czy mi do Norwegii wyśląWojcinka lubi tę wiadomość
Aniołek 29.12.16
-
Lili91 wrote:I jeszcze zapytam czy któraś robiła przed ciąża badania na przeciwciała różyczki i ospy?
Martynka, Monia, Nana, Kate i Różowy Kordonek a moze wy miałyście zlecone te badania na początku ciąży?