Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:44
Wojcinka lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kuchcinka dobrze ze zrobiliście te badania ja wiem, ze można na NFZ zrobic ale znowu czekać a czas leci. Ja też bym chciała wszystko od razu a co do inseminacji to podobnie jak naturalnie z tym ze może dadzą Ci jeszcze jakieś leki. Moja koleżanka miała najważniejsze jest to żeby nie nastawiaj się na 100% się uda bo wiadomo różnie ale znam też parę której się od razu udało więc u Ciebie wszystko jest mozliwe:) ja oczywiście trzymam kciuki by się udało
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Skrzat 3mam kciuki aby to nic poważnego Kychcinka teraz trzeba być dobrej myśli ze się uda najważniejsze ze idziecie do przodu powinnysmy mniej więcej razem dostać @ to jeszcze niecaly miesiąc ale zleci szybko.
U mnie jeszcze tydzień do @ .
Monia nie smutaj się nie możesz plakac i sie martwic bo jesteś w ciąży jutro masz wizytę i musisz byc w dobrej formie. Pogodzicie się i będzie okStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Caroline jeszcze tydz ehhhh te czekanie to jest najgorsze a w głowie zawsze ta myśl siedzi z moze tym razem.... oby oby niech sie pojawią jakieś dobre wiadomości a u nas w bloku ktoś właśnie se wiertarki włączył jakiś sąsiad więc jest wesoło hi hi
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
skrzat - a ile masz tej krwi? od 0 do 3 to norma a jak więcej to niestety niedobrze. Oprócz krwi coś wyszło? Leukocyty? Bakterie? Białko? A może jakieś kryształy? Czasem przy kamieniach pojawiają się krwinki bez śladu zapalenia czyli bez leukocytów i bez bakterii, chyba, ze te Ci wyszły obecne to pewnie potrzebny będzie antybiotyk.
Co do glukozy to nie wiem skąd przekonanie, ze w ciąży jest podwyższona? W ciąży własnie ważne jest by nie była podniesiona bo może to świadczyć o cukrzycy ciążowej. Moja glukoza za pierwszym razem to 81 a za drugim 77. Byłaś na pewno 10-12h na czczo?
Tusia - obawiam się, ze Ci nie pomogę. Z tych "przesiewowych" badań, które robią pacjentki starając się o dzidziusia to te co wymieniłam. Czasami tez maja zaznaczony testosteron wraz z innymi hormonami np. FSH i LH ale nie wiem czy to przy takich przesiewowych badaniach, raczej jakichś poszerzonych, kiedy za pierwszym razem wszystko wychodzi ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 18:48
Najbliższa wizyta 15.03
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:39
-
nick nieaktualnyDostałam antybiotyk amotakas musze go jeść i kazała powtórzyć glukoze i mocz po zażyciu leków. Pytała czy jestem w ciąży powiedziałam że niewiem to mówi zrobić bt hcg.jakis stan zapalny mam. Badała brzuch jest miękki powiedziała,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 19:08
-
nick nieaktualnySkrzat 84 wrote:Z tego co zdążyłam zapytać to glukoza podwyższona może być w ciąży
-
nick nieaktualnySkrzat 84 wrote:Dostałam antybiotyk amotakas musze go jeść i kazała powtórzyć glukoze i mocz po zażyciu leków. Pytała czy jestem w ciąży powiedziałam że niewiem to mówi zrobić bt hcg.jakis stan zapalny mam. Badała brzuch jest miękki powiedziała,
-
nick nieaktualnyMartynka1234 wrote:Glukoza podwyzszona nie jest wyznacznikiem, ze kobieta jest w ciazy - raczej wlasnie nie powinna byc podwyzszona. Raczej obawialabym sie tutaj o cukrzyce, na Twoim miejscu powtorzylabym koniecznie wynik.