Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuchcinka wrote:Nie mam brać przez 10dni tylko do wytapiania miesiączki, a jak nie wystąpi to test ciążowy w 14dpo. Mam brać dopochwowo 2x1, najpierw chciał przepisać 3x1 ale potem stwierdził ze nie jestem po transferze (nie wiem jaka różnica) wiec wystarczy mniejsza dawka.
) ale ja jak nie odłożyłabym bym luteiny to mogłabym pomarzyć o @. Z tym transferem różnica jest taka, ze kom zapł poza ustrojowo może być odrzucona przez organizm ale luteina zapodana w wyższej dawce zaczyna działać ochronnie na zarodek (taki parasol jakby tworzy wokół niego). Przy zapł droga naturalna organizm nie powinien robić odrzutu. Dlatego ja przy wyniku granicznym pomimo wlewu wzięłabym żeby podociagnąć stężenie prg.właśnie w celach immunologicznych.
Wojcinka lubi tę wiadomość
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:39
Ink@ lubi tę wiadomość
-
Lisa85 wrote:Nie wiem jak się tu zdjęcia wstawiawedług OM
.
Ink@, Tasza lubią tę wiadomość
-
Ink@ wrote:Pytanie male.. czy jak mam nocki i wroce sobie rano z roboty i pare h pospie to czy jak wstane i zrobie test to będzie mialo sens czy czekać i robić dopiero w niedziele rano po normalnie przespanej nocy, że tak powiem?według OM
Kuchcinka wrote:Tak zrobię :* juz ide sobie zapodać
A co do @ to zobaczymy przyjdzie to przyjdzie nie przyjdzie to nie przyjdzienasikam na test w terminie @ i tyle
według OM
Lisa85 wrote:Coś nie mogę z tej strony wstawić zdjęcia, a z jakiejś innej może? Objawów nie mam. Czuję się normalnie, jak zawsze. Często chodzę siku, ale nie wiem czy to jest objaw ciążowy.według OM
Lisa85 wrote:Hej Dziewczynki i Chłopaku
Witam po świętach.
Zrobiłam w wigilię rano test ciążowy i wyszedł negatywny. Dzisiaj w dzień spodziewanej @ zrobiłam test i wyszły mi dwie kreski. Po jakimś czasie zrobiłam drugi i też dwie kreski. Nie mogę w to uwierzyć, ale chyba się udałoStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
.
Tasza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lisa85 wrote:Coś nie mogę z tej strony wstawić zdjęcia, a z jakiejś innej może? Objawów nie mam. Czuję się normalnie, jak zawsze. Często chodzę siku, ale nie wiem czy to jest objaw ciążowy.
-
nana266 wrote:A ja czekam do piątku jak na szpilkach i jeszcze wizyte mam dopiero o 17.30
Zleci szybko do wizyty, ja wizytuje 04.01Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość