Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
caroline29 wrote:Nana a ruchy juz czujesz regularnie ?
Zleci szybko do wizyty, ja wizytuje 04.01przedwczoraj Dzidziuś byl bardzo aktywny, wczoraj troche mniej, ogólnie jak leze to bardziej czuje ruchy
Ink@ lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Łoo matko jaki dziwny aplikator ma ta luteina
nie spodziewałam sie tego
luteina siedzi juz głęboko na swoim meijscu, wieczorem kolejna dawka
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
Natka2 wrote:A ja wczoraj wieczorem mialam krwawienie z nosa i to tak solidnie lecialo ciurkiem! Pierwszy raz w zyciu! I przestac nie chcialo, chyba z pol h siedzialam z okladami i chusteczkamiStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
szygas wrote:witam kochane, jak tam zdroweczko??
Ja nie mogę narzekać czuje sie dobrze ale mój mąż troche choruje po świętach, dobrze ze ma dziś wolne:)Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
nick nieaktualny
-
Martka10 wrote:Nie zdążyłam się przywitać, tak więc witam wszystkie dziewczyny, bąbelki i Ciebie Romku
W mnie @ od rana...według OM
nana266 wrote:Tak czuje juz od kilku dni codziennie
przedwczoraj Dzidziuś byl bardzo aktywny, wczoraj troche mniej, ogólnie jak leze to bardziej czuje ruchy
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
nana266 wrote:Natka ja czytałam ze w ciąży gęstnieje krew i mogą krwawić dziąsła i z nosa też ale gdyby Ci się to powtarzało to lepiej zapytaj lekarza :*według OM
nick nieaktualnyTasza wrote:z @ całkowicie Martka nie wstrzeliłaś się optymistycznie. Popraw się na przyszłość kobito.
Jest tylko pozytyw dla mojego portfela, nie zdążyłam wydać na testWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2016, 11:24
Tasza, Ink@, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny