Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo tak naprawdę pierwszy prawidłowy cykl starań bo w poprzedni nie było sensu w dni owulacyjne więc ten był pierwszy i trafiony. Mąż był tak pewny siebie ze jak kupił mi test i zobaczył 2 kreski to chodzi dumny jak paw
wioloochna lubi tę wiadomość
-
Chcialam isc robic te badanie jak @ dostane ale podobno sie dwa tyg na wynik czeka wiec chyba teraz w srode pojde bo do pracy nie ide.tak prywatnie tego chyba nie da sie zrobic na nfz nawet nie wiem wiem koszt ok 150 zl masakra ale coz jak mus to mus oby wynik byl ok. A Ty Caroline wstrzymaj sie moze z tymi badaniami bo jak nie dostaniesz @ to nie trzeba bedzie robic
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Juz wszystko wiem dzwonilam do laboratorium badanie kosztuje 155 zl ale ze ja od ich lekarza to 10% znizki mam wiec wyjdzie mnie to 140 zl zawsze to mniej hi hi a czeka sie max 2 tyg. Raczej wczesniej sa bo po tyg ale roznie moze byc. No nic trzeba isc
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Toska gratuluje!!! My dalej ciagniemy w tym cyklu zblizen było B. mało ost raz 8 dnia cyklu do @ zostali 6 dni a dZisiaj miałam lekkie plamienie... ciekawe...
Ten słownik słownik tel mnie dobija...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 11:51
-
nick nieaktualny