Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Martynka1234 wrote:O matko, odeslalabym Cie do strony, ale za cholere nie pamietam, ktora to byla. Chyba z 500 stron temu
tak,mamy coreczke.
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMyE wrote:Tusia Ty się śmiej, ale poczytaj trochę internetów. Wiadomo, że wiarygodnym źródłem internet nie jest, ale siedząc kiedyś na forum czytałam dyskusję dziewczyn o tym jak jedna z nich chciała chłopa na dziecko złapać.
UWAGA NIE DLA WRAŻLIWYCH!
Babsko uprawiało tylko seks analny, bo facet tylko na taki się godził a później leciała do łazięki "wypróżniała się" tzn tą spermę i sobie wkładała do cipki i niby zaszła za którymś razem.
Powiem wam gówniana sprawa... -
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:10
MyE, Ink@, Martka10 lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualnyMartynka1234 wrote:Nie no w to juz chyba nie uwierze
No mi też ciężko uwierzyć
Jak byłam w ciąży to nie mogłam przez większość czasu z łóżka wychodzić więc jakieś 6-7 miesięcy przesiedziałam tylko w internecie i mase takich histori się naczytałam.
O wyciąganiu spermy z prezerwatywy itp.
Później co ciekawsze wątki mężowi czytałam i mieliśmy z tego ubaw.
Jak się ma za dużo wolnego czasu i spędza się go w internecie to nie tylko na takie tematy się czyta z nudów a uwierzcie były gorsze
-
Kuchcinka wrote:Annie zrobisz jak uważasz, ale pamiętaj ze plemniki żyją nawet 3 dni i najbezpieczniej zeby nie przegapić owu jest kochać sie regularnie w okresie okoloowulacyjnym,a testy owu niestety nie zawsze prawidłowo wychodzą a czasami w ogóle nie wychodzą. Poza tym Twoj mąż nie bedzie miał Ci za złe ze kochasz sie z nim tylko w czasie owulacji? Faceci nawet jak chcą mieć dziecko to zazwyczaj buntują sie kiedy kobieta chce sie kochać tylko w celach rozrodczych
Do tej pory kochaliśmy się w dni płodne codziennie, potem co dwa dni i nic z tego nie wyszło. Ten cykl chcę spróbować jeszcze inaczej – czyli raz lub dwa, tym bardziej, że teraz ja w ogóle nie mam ochoty.
Jeżeli chodzi o potrzeby mojego to z tym jest bardzo kiepsko, bo on bierze leki, które obniżają libido. Od niedawna bierze macę, ale nie widzę poprawy. Jak na razie nie narzeka na zbyt małą częstotliwość, a przeważnie to właśnie tak wychodzi, że jest często w dni płodne a potem nic. Już prędzej ja na ta narzekam
Mi się coś obiło o uszy, że już nie robią tego testu na wrogość śluzu, bo nie ma to sensu, ale nie pamiętam z jakiego powodu.
MyE wrote:U nas też picoloChoć już usłyszałam od mojej najukochańszej teściowej, że w taki sposób uczę dziecko, że picie alkoholu jest dobre
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
MałaMii - bardziej spodziewałam się raczej, ze wpadniesz tu opowiedzieć się z testu negatywnego niż pozytywnego,a le gratuluje i życzę powodzenia. Niech Ci się wiedzie pomimo braku wsparcia ze strony rodziny własnej.
Witajcie dziewczyny.Musze wziąć się za naleśniki, a weny do gotowania brak. Effy ja czasami tez ma taki lekki odcień ceglany w śluzie - ale zwalam t na wit. i leki. Prg to hormon, tez zmienia coś w gospodarce - raz jest go więcej raz mniej jak od dawki do dawki więc i śluz może być innej barwy w ciągu dnia.według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
12cs
23.11.2022 ⏸
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Natka2 wrote:Tusia tez tak czasami mialam i sie dziwilam na co dziewczyny odpisuja skoro ja nie widze ;d ale jak odswiezylam calkiem strone to wchodzily.
To jest lurcher. Krzyzowka psa pasterskiego z nie pamietamcollie x whippet bodajze. Ale do amstafa duzy wgl nie jest podobny
według OM
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
12cs
23.11.2022 ⏸
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualnyNatka a jak teraz macie na glowie przeprowadzke i pisalas, ze musicie oszczedzac i jeszcze dzidzius ma sie pojawic to jestescie pewni, ze chcecie teraz tez pieska? Nie pamietam juz czy pisalas o tym, moze przeoczylam
Pytam tylko tak z ciekawosci, czy sie nie boisz, bo to jakby "drugie dziecko", wiadomo obowiazki i pieniazki tez trzeba miecjak nie chcesz odpowiadac to nie odpowiadaj oczywiscie :-*
-
Tusia_87 wrote:Pierwsze co to napisze odn tego picia alkoholu całkowicie się nie zgadzam.
Jest to szampan symbolicznie aby uczcić myślę że niczego takiego dzieci się nie uczy bo inaczej gdyby kupić z 10 butelek to wtedy owszem zgodzę się ale jeżeli dziecko napije się symbolicznie myślę że nie ma co paniki siać. .
Tusia_87 wrote:Odnośnie owulacji czytałam dobry artykuł ze lepiej wspolżyć przed owulacja wiec jeżeli wyjdzie pozytywny test myślę że wtedy dobrze byłoby współżyć i później co drugi dzien. Ale jak zrobicie to już wasza decyzja.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Natka2 wrote:Tasza szukalam, ale jest tak trudno dostac w kwocie jaka chce za psa dac, ze teraz juz leje na rase, moze byc i kundelek, byle szczeniak i dobry dla dzieci.według OM
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:Ja też myślę, że lepiej przed owu i tak zrobimy jak pojawią się dwie kreski. Potem to już zobaczymy, bo codziennie nie chcę z uwagi na ewentualne słabe nasienie.
Natka2, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
Natka ja mam shih - tzu ale nie miniaturkę tylko normalnej wielkości.Obcinam go na krótko raz na 1,5msc - nie zapuszczam mu włosów bo nie mam czasu do wyczesywania tak długiego włosa. Jedynie włosy na uszach i ogonie ma zapuszczone. Są bardzo towarzyskie, dobrze tolerują dzieci i inne zwierzęta.według OM
cykle 28 - dniowe; 14 cs