Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:26
MyE, Martynka1234, Martka10 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień Dobry. Obiecałam że będe tu wcześniej ale test zrobiłam dopiero wczoraj. A raczej zrobiłam 4 testy i wszystkie pozytywne. Rozmawiałam z mama i tak jak mówiłam kazała mi się spakować i 'wypierdalać', przepraszam za słownictwo. Teraz jestem u mojego chłopaka. Jego rodzice już wiedzą i okazali się naprawdę pomocni. Dziekuje wam bardzo jeszcze raz za wszystkie słowa wsparcia ostatnio. Jakoś powoli układam sobie to w głowie i mam nadzieje że wszystko będzie dobrze. Dziś razem z chłopakiem udajemy się do księgarni po książki dotyczące macierzyństwa chciałabym dowiedzieć się jak najwięcej nim maluch przyjdzie na świat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMałaaaaaMi wrote:Dzień Dobry. Obiecałam że będe tu wcześniej ale test zrobiłam dopiero wczoraj. A raczej zrobiłam 4 testy i wszystkie pozytywne. Rozmawiałam z mama i tak jak mówiłam kazała mi się spakować i 'wypierdalać', przepraszam za słownictwo. Teraz jestem u mojego chłopaka. Jego rodzice już wiedzą i okazali się naprawdę pomocni. Dziekuje wam bardzo jeszcze raz za wszystkie słowa wsparcia ostatnio. Jakoś powoli układam sobie to w głowie i mam nadzieje że wszystko będzie dobrze. Dziś razem z chłopakiem udajemy się do księgarni po książki dotyczące macierzyństwa chciałabym dowiedzieć się jak najwięcej nim maluch przyjdzie na świat.
Powodzenia. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:26
-
nick nieaktualnyMartynka1234 wrote:Kuchcinka ja to nawet czesto w weekend sama mowie do meza zeby zadzwonil do kolegow i zeby ich zaprosil na piwko, bo bardzo ich lubie, sama kolezanek tu na miejscu zsbardzo nie mam, a wiadomo, ze w 5 czy 6 fajnie sie siedzi. Zreszta oni sa zawsze mili i zawsze mi cos bezalkoholowego przyniosa i w ogole czuje sie przy nich mega swobodnie. No, ale tak jak mowie, sa granice i ostatnio juz po prostu zostaly przekroczone. A od marca to w ogole nie chce slyszec o zadnym najebaniu sie i zdychaniu dwa dni bo nie daj Boze zacznie sie porod to wstyd dzwonic po kogos, zeby sie dzieckiem zajal a ja sama taksowka na porodowke.
Dokładnie o tym pisałam. Nie wyobrażam sobie nawet takiej sytuacji. Coś się zaczyna dziać a małe dziecko pod opieką pijanego lub skacowanego taty. Ewentualnie rozpoczyna się poród a mąż zalany w trupa i rób co chcesz. Zostajesz sama, bo facet nie potrafi zrezygnować z picia w imię dobra swojej rodziny.
My możemy 9 miesięcy wytrzymać bez alkoholu bez problemu a co z nimi? Nikt nie mówi żeby w ogóle nie pili, ale by znali umiar i konsekwencje jego braku. -
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:10
Martka10 lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualnyMałaaaaaMi wrote:Dzień Dobry. Obiecałam że będe tu wcześniej ale test zrobiłam dopiero wczoraj. A raczej zrobiłam 4 testy i wszystkie pozytywne. Rozmawiałam z mama i tak jak mówiłam kazała mi się spakować i 'wypierdalać', przepraszam za słownictwo. Teraz jestem u mojego chłopaka. Jego rodzice już wiedzą i okazali się naprawdę pomocni. Dziekuje wam bardzo jeszcze raz za wszystkie słowa wsparcia ostatnio. Jakoś powoli układam sobie to w głowie i mam nadzieje że wszystko będzie dobrze. Dziś razem z chłopakiem udajemy się do księgarni po książki dotyczące macierzyństwa chciałabym dowiedzieć się jak najwięcej nim maluch przyjdzie na świat.
Oczywiście gratuluję i powodzenia
Nie obraź się, ale tak to już jest że młode dziewczyny to i od zdjęcia stanika zachodzą. A my biedne staruszki tu co miesiąc z miesiączką lądujemyszygas, 19ina90 lubią tę wiadomość
-
MyE wrote:Oczywiście gratuluję i powodzenia
Nie obraź się, ale tak to już jest że młode dziewczyny to i od zdjęcia stanika zachodzą. A my biedne staruszki tu co miesiąc z miesiączką lądujemyMyE, 19ina90, Ink@, Martka10 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:10
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Kuchcinka ja to nawet czesto w weekend sama mowie do meza zeby zadzwonil do kolegow i zeby ich zaprosil na piwko, bo bardzo ich lubie, sama kolezanek tu na miejscu zsbardzo nie mam, a wiadomo, ze w 5 czy 6 fajnie sie siedzi. Zreszta oni sa zawsze mili i zawsze mi cos bezalkoholowego przyniosa i w ogole czuje sie przy nich mega swobodnie. No, ale tak jak mowie, sa granice i ostatnio juz po prostu zostaly przekroczone. A od marca to w ogole nie chce slyszec o zadnym najebaniu sie i zdychaniu dwa dni bo nie daj Boze zacznie sie porod to wstyd dzwonic po kogos, zeby sie dzieckiem zajal a ja sama taksowka na porodowke.Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:Chłopak na bank skończył w środku i ścieme walnął ze włożył palec na którym byla sperma. Taka moja i mego męża teoria
Tusia Ty się śmiej, ale poczytaj trochę internetów. Wiadomo, że wiarygodnym źródłem internet nie jest, ale siedząc kiedyś na forum czytałam dyskusję dziewczyn o tym jak jedna z nich chciała chłopa na dziecko złapać.
UWAGA NIE DLA WRAŻLIWYCH!
Babsko uprawiało tylko seks analny, bo facet tylko na taki się godził a później leciała do łazięki "wypróżniała się" tzn tą spermę i sobie wkładała do cipki i niby zaszła za którymś razem.
Powiem wam gówniana sprawa...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2016, 11:29
-
nick nieaktualny