Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tusia_87 wrote:Dziewczyny a ja stanę trochę w obronie Waszych mężów. Uważam że każdemu facetowi należy się trochę luzu.
Nie wiem może mam inne podejście może trochę więcej w życiu przeżyłam pod względem małżeństwa dogadywania się chodzenia na ustępstwa i uwierzucie mi bądź nie ale niektorzy mężczyzni potrzebuja trochę luzu odcięcia się od żony ale z głową nie mowie o chodzeniu na dupy itd ale schlaniu się np jak szmata d samego rana i powrócic do domu gdzie żona nie będzie mu gderac i prawic swoich wywodów tylko da mu dojść do siebie ba nawet i rosolek podstawi.
To tak dla dobra małżeństwa
Ja osobiście na forum o swoim życiu nie opowiadałam zbyt szeroko ale uwierzcie mi w życiu przeżyłam dużo jesteście młode docencie swoich mężów i twoje wyrozumiałości
Mysle ze Romek może się w tym temacie wypowiedzieć jak to jest z facetem czego potrzebują
prawie wsio ujęłaś
co do innych chłopaków ja nie mogę sie wypowiadać bo każdy jest inny
co do wychodzenia, to ja nie lubie wychodzic na chlanie, wole w domku browarka wypićWojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kuchcinka mnie w pierszym cyklu nieudanym z luteina piersi nie bolały , czułam sie typowo jak na @ brzuch nawal jak cholera bez tabletek sie nie obyło a w szczęśliwym to tak jak ci rano napisałam, czytalas? Trzymam kciukiStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
Ona ja prawie w 14 tyg się nie dowiedziałam o plci a tak liczyłam na to, teraz będę w 17 i mam nadzieje ze cos wydusze z lekarza, mąż mówi i jego siostry ze chłopak bo na twarzy sie nie zmieniam , zobaczymy czekamy cierpliwie.
Ona sylwester z duda jak nic i to osobiście
A tak poważnie to idziemy do znajomych na mala domówkęStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMyE wrote:U nas też picolo
Choć już usłyszałam od mojej najukochańszej teściowej, że w taki sposób uczę dziecko, że picie alkoholu jest dobre
MyE, Ewelina2605, Martka10 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:No to tak jak i u nas ja picollo z dziecmi a mąż pewnie z teściem się napije po piwku
Powiem Wam ze od momentu odebrania wyników badań męża i wdrożenia w życie mojej diety mój mąż też zaczął się inaczej odżywiać
Przestał pić kawę a piwo teraz napije się maks dwa piwka na cały tydzień i to też nie co tydzień teraz po dwóch tygodniach na weekend kupił sobie dwa piwka. Słodycze zamienilismy na zdrowsze rzeczy jak no bakalie różnego typumąż uwielbia migdały i pestki słonecznika a ja znowu orzechy nerkowca.
Wiec u nas duże zmiany -
nick nieaktualnyMartynka1234 wrote:Haha to picollo to alkohol? Matko, az ide sprawdzic procenty, myslalam, ze bezalkoholowe
Jej chodzi o to że to taki alkohol dla dzieciI że uczę ją że jak jest okazja to pije się "ten alkohol" więc jak będzie starsza to będzie alkoholikiem