Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Martynka1234 wrote:Eh masakra
w pierwszej ciazy jakos to wypilam, potem pamietam, ze mnie mdlilo ale bylo w miare ok. Mam nafzieje, ze jakos pojdzie.
Najgorzej to te baby w przychodni... To sa krolowe, ktore nikogo w kolejke nie wpuszcza, juz czuje jak sie bede musiala klocic po tych dwoch godzinach, zeby wejsc ...
Martynka zapytaj może jak to jest u Was z czekaniem w kolejce bo u nas na glukoze wchodzi się bez kolejki
A do domu lepiej nie wracaj bo po glukozie może się zrobić słabo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 08:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lili91 wrote:Nie spałam za bardzo, ciezko mi tutaj o sen. Usg jeszcze nie miałam, czekam az sie lekarz pojawi. Krwawienie z rana takie ze skrzepami juz. Wiec na nic nie liczę, chciałabym tylko juz do domu
dookoła same ciężarne a ja nie wiem co ze soba zrobic.
Piszcie lepiej co u was dziewczyny, przydadzą sie jakies pozytywne wieści.
Lili Kochana trzymaj sięMoże szybko się oczyści i będziesz mogła szybko się starać. Udało Ci się tym razem szybko to i teraz tak będzie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:O to tak jak ja
moze poznasz juz plec
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Ewelina my tez sylwestra spedzamy ze znajomymi taka mala domowka
czuje sie dobrze , vos tam juz czuje ale nie wiem czy to tuchy, czuje takie rozpychanie sie czasami takie lekkie drzenie w okolucy pepka. Apetyt dopisuje, najbardziej mam chec na slodkosci a kilogramy lecą które potem bedzie ciężko spalić.
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualnycaroline29 wrote:Razem wizytujemy? Oj chciala bym poznac juz plec, to zwykla wizyta na nfz to nie wiem czy lekarz juz powie ale mam taka nadzieje, prywatnie ide w lutym wtedy juz napewno sie dowiem. Msrtynka aktualne zdjecie brzuszka na profilu?
mam nadzieje, ze poznasz plec , masz jakies przeczucia?
tak, ja tez 4.01
-
nick nieaktualny
-
Lili91 wrote:Nie spałam za bardzo, ciezko mi tutaj o sen. Usg jeszcze nie miałam, czekam az sie lekarz pojawi. Krwawienie z rana takie ze skrzepami juz. Wiec na nic nie liczę, chciałabym tylko juz do domu
dookoła same ciężarne a ja nie wiem co ze soba zrobic.
Piszcie lepiej co u was dziewczyny, przydadzą sie jakies pozytywne wieści.
Z tego co wiem są nowe przepisy i tak nie powinno być ale nie wiem może miejsca nie mieli (?)
Bez sensu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:22