Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja juz po usg. Ciąża obumarła, lekarz mówił ze mniej wiecej 8tyg i pare dni. Czekam co mi powiedzą i mam nadzieje ze bede mogła jak najszybciej wyjsć bo psychicznie tutaj nie daje rady...
Trzymajcie sie dziewczynki, trzymam kciuki za was.Effy lubi tę wiadomość
Aniołek 29.12.16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLili91 wrote:Ja juz po usg. Ciąża obumarła, lekarz mówił ze mniej wiecej 8tyg i pare dni. Czekam co mi powiedzą i mam nadzieje ze bede mogła jak najszybciej wyjsć bo psychicznie tutaj nie daje rady...
Trzymajcie sie dziewczynki, trzymam kciuki za was.trzymaj sie cieplutko :-*
-
Lili91 wrote:Ja juz po usg. Ciąża obumarła, lekarz mówił ze mniej wiecej 8tyg i pare dni. Czekam co mi powiedzą i mam nadzieje ze bede mogła jak najszybciej wyjsć bo psychicznie tutaj nie daje rady...
Trzymajcie sie dziewczynki, trzymam kciuki za was. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:18
-
nick nieaktualnyViola999 wrote:Nie:) a co lepsze 23 miałam robione ktg i mi gadała ze aż za 4 dni da mi skierowanie na szpital.. a doszłam do domu i powoli zaczełam mieć skurcze i o 12 w ncy poszłam na porodówkę
chociaz wiadomo, jak mus to mus
-
nick nieaktualnyLili91 - o mój boże, co Ty gadasz
to jest cholernie nie sprawiedliwe..
trzymaj się kochana :*
Dombrusia - powodzenia na wizycie, daj znać co i jak
Sheerah - jesteś tuuuu?
Byłam dzisiaj w laboratorium zrobić badanie na HCV i od razu powtórzyłam badanie ogólne moczu i wyniki będą o 16, zapłaciłam za wszystko 43 zł, masakra, a to dlatego płacę za badania, bo mój ginekolog, który mnie prowadzi, kończy mu się kontrakt, czy jakoś tak i prawdopodobnie będzie przyjmował gdzieś od maja prywatnie tylko, więc nie wiem jak będzie, czy doprowadzi moją ciążę do końca, zobaczymy -
A mi wody odchodzily od 22godziny 24 grudnia ale zadnych skurczy rano dostalam oxytocyne na wywolanie i rzeczywiscie dopadly mnie okrutne skurcze ale rozwarcia jak nie bylo tak nie bylo cierpialam wiele godzin az w koncu przyszedl lekarz ok 20 i powiedzial ze jak do 21 nie urodze to bedzie cc i tak tez sie stalo a mnie te bole prawie w momencie zlapaly i to rakie straszne ze jak przyszla godz 18 i wyprosili meza i siostre to nawet nie pamietalam ze mam certyfikat do porodu rodzinnego i maz mogl zostac a tak to sama bylam masakra...
-
Mila123 wrote:Martynka i Caroline wizytujecie w moje urodziny i to napewno beda Dobre wizyty a Caroline trzymam kciuki abys juz poznala plec
a masz jakies przeczucia?
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Lili91 wrote:Wlasnie przed chwila była położna, ona jest ciocia mojego narzeczonego i mówi ze lepiej zabieg. Sama juz nie wiem co mam robić. Mówią ze lepiej nie ryzykować zakażenia itd.
-
Nana teraz tak cala ciaze bedziesz miala niestety tak to juz jest ze kobieta caly czas sie bedzie martwic tez tak mam a raczej mialam bo teraz to ja mam wrazenie ze moj maly w ogole nie spi ciagle sie przeciaga kopie smyra raczkami caly czas go czuje
nana266 lubi tę wiadomość
-
A i powiem Wam jeszcze ze Maz mi wczoraj powiedzial ze zona jego szefa jest w ciąży a wiem ze mieli problemy bo sa juz chyba 7 lat po ślubie albo nawet więcej i się nie udawalo. Ja ja znam i powiem Wam ze bardzo się ucieszyłam
Wojcinka, Martka10 lubią tę wiadomość
-
Lili91 wrote:Ja juz po usg. Ciąża obumarła, lekarz mówił ze mniej wiecej 8tyg i pare dni. Czekam co mi powiedzą i mam nadzieje ze bede mogła jak najszybciej wyjsć bo psychicznie tutaj nie daje rady...
Trzymajcie sie dziewczynki, trzymam kciuki za was.Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
nick nieaktualny
-
nana266 wrote:Dziewczyny a od którego tyg się robi połówkowe bo ja jutro zaczynam 20 i sie zastanawiam czy lekarz juz mi moze zrobic czy za wcześnie?Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:19