Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuchcinka wrote:A ja ostatnio oglądałam cały program o ciazy itd i mówił specjalista ze obecnie usg wcale nie jest niezdrowe czy szkodliwe dla dziecka. Ze dawniej przy starych sprzętach nie zalecało sie za często badania, ale teraz technologia poszła tak do przodu ze nie szkodzi. Z reszta nie sa to puste słowa bo gin mojej bratowej była tez ciazy jak moja bratowa była i jej gin mówiła ze ona robi sobie usg bardzo często BO MOZE (nie dziwę jej sie
) wiec mysle ze lekarz wie co robi i nie narażała by swojego dziecka gdyby cos mogło mu zaszkodzić.
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
nick nieaktualny
-
:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:16
-
Tasza wrote:Olcia masz łóżko z ikei? bo ja mam podobno i z ikei pochodzi. Może łożnica jest nieco wyższa ale nie wiele.
i ono jest wysokie...zdjęcie tego nie oddaje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 14:09
-
olciaa wrote:Kulki?według OM
olciaa wrote:Tak ikei, taki do góry podnoszone...gdzie mam schowane wszystko co niepotrzebne
i ono jest wysokie...zdjęcie tego nie oddaje
czyli mamy ten sam model. I pojemne pod spodem jak nic. Mam tam cały "strych" schowany, którego nie mam niestety w praktyce. Do tego dokupiłam tez w ikei komodę przeszkloną, 2 stoliki białe i 2 szafy plus pufa. Białe. Mam nawet taki parawan koło łóżka. Twoje kulki jak marzenie.
olciaa lubi tę wiadomość
według OM
Kuchcinka wrote:Tasza kochanie Twoja fasolka na pewno ma sie swietnie i serducho na bank bije jak szalone! Nie martw sie :*według OM
.
-
Kuchcinka wrote:W wersji mini
na wersje Maxi nie zwróciłby na mnie uwagi, nie mam co do tego złudzeń i nie dziwiłabym mu sie
według OM
olciaa wrote:Były przed świetami w Biedronce. Mnóstwo kolorów, były takie typowo świąteczne zielono-czerwone, złote, bezowe, białe, turkusowe i pewnie jeszcze inne. Wczoraj byłam i jeszcze jakieś były, ale tylko rzuciły mi sie w oczy nie zwracałam uwagi na kolory. I one sa na baterie (w zestawie sa2szt) wiec nie trzeba miec blisko gniazdkawedług OM
.
olciaa lubi tę wiadomość
-
Na obozach w dzieciństwie bywałam nawet ruda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 14:28
-
.
-
olciaa wrote:O to mamy podobnie ja mam taka podwójna komodę oczywiście biała i stolik nocny ( muszę dokupić drugi, bo myśleliśmy ze nam zagraci pokój, ale spokojnie sie zmieści) i szafę tez oczywiście biała ale juz na wymiar robiona. Marzy mi sie toaletka, ale obawiam sie zagracenia , a przecież przydało by sie na pierwsze tygodnie łóżeczko wstawićwedług OM
Kuchcinka wrote:W castoramie były siatatnio rożne kolory
tam sie ludzie nie rzucają aż tak jak w biedronce wiec mozwlie ze nadal sa. Ja kupiłam takie w pudrowych kolorach
spróbuję tam.Wojcinka lubi tę wiadomość
według OM
Tasza wrote:ja wstawię kołyskę. Podwieszana pod sufitem. Zamówię. Dla oszczędności miejsca. A łóżeczko do gościnnego. Do tego wózek. Już to przerabiałam, więc wiem, ze to starczy. Łóżeczko absolutnie nie wmanewruje mi się w sypialnię. Ja mam sypialnię dość zagracaną, bo nie umiałam się opanować i nawciskałam tam ci mi się podobało i wpadło w ręce.
Wojcinka lubi tę wiadomość