Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Martynka1234 wrote:o matko Tasza a myslisz ze byl jakis powod tego, ze mial takie kolki czy po prostu taklie dzieci sie zdarzaja?
Ja np naprawde nie mialam na co narzekac. Nie wiem, czy to np nie zasluga tego, ze mala od poczatku spala na brzuszku (ciotki jak przyjezdzaly to mowily, ze ja zabije jak ja bede kladla na brzuchu) i w ciagu nocy co chwile doslownie dawala nam koncerty pierdzace(to znaczy chyba ze te gazy jej sie ulatnialy i pozycja na brzuszku od razu masowala jej brzuszek
ogolnie to to co czytam co napisalas to dla mnie cos abstrakcyjnego. Ale najwazniejsze ze juz masz to z glowy
Ps. co do pozycji na brzuszku to nie bede nikogo zachecala, bo wiem, czytalam te rozne rzeczy na ten temat i nie ma sensu tu nad tym rozprawiacjuz mi moje ciotki, rodzice i wszyscy nagadali, co przyjezdzali to ":a to ona spi na brzuchu? chcesz ja ZABIC? "
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
mam nadz., ze drugie będzie spokojne bo jestem starsza dużo i nie wyrobimy
aczkolwiek nie robię sobie nadziei wielkich. Jeśli chodzi o spanie na brzuszku to powiem ci, ze jakby to ode mnie zależało to kładłabym go wtedy bez oporu i na rzęsach byle pójść spać jakby to miało mieć jakiś wydźwięk w formie ciszy z jego strony
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:08
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
.
-
boooooszzzzzeee!!!! jak ja sie stresuje ta jutrzejszą betą!!!!! jest szansa że wyjdzie pozytyw? jutro 27dc, sama nie wiem czy jest sens.... ale chciałabym wiedzieć czy mogę się napić % w sylwestra..
grrr!!!! aaaaa!!!!! eh... szansa 50/50... czasami czuję że ciąża jest, czuję że w mojej macicy jest "OBCY" i mam pierwsze objawy ciąży, no ale z drugiej strony może to moje urojenia? przecież jestem otyła i mam PCO w stopniu lekkim... fuck wariuje! a może tak bardzo mi zależy że to urojona? aaa! -
:*
olciaa, Mamusia_Ksawusia lubią tę wiadomość
-
Mamusia_Ksawusia wrote:boooooszzzzzeee!!!! jak ja sie stresuje ta jutrzejszą betą!!!!! jest szansa że wyjdzie pozytyw? jutro 27dc, sama nie wiem czy jest sens.... ale chciałabym wiedzieć czy mogę się napić % w sylwestra..
grrr!!!! aaaaa!!!!! eh... szansa 50/50... czasami czuję że ciąża jest, czuję że w mojej macicy jest "OBCY" i mam pierwsze objawy ciąży, no ale z drugiej strony może to moje urojenia? przecież jestem otyła i mam PCO w stopniu lekkim... fuck wariuje! a może tak bardzo mi zależy że to urojona? aaa!
A ja Ci zazdroszczęchwiałabym mieć taki stres...a tu guzik! chciałabym mieć już @.
-
Hej
lili91 bardzo współczuje chyba nawet ja nie wiem, co czujesz
mino ze tez mi jest ogromnie ciezko. Dziś dostałam krwawienia z czego sie cieszę bo teraz tylko do przodu
zastanawiam sie czy to poronienie czy poronienie połączone z @. Czuje sie tak jak zawsze w czasie @. Nie gorzej. I nie wiem czy płodne bedą za 2 tyg czy po następnej @.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:18
myszeczka89 lubi tę wiadomość
-
kuchcinka kiedyś pisałam swoją sytuację, odstawiłam tabsy anty jakoś w połowie czerwca, potem zaraz na początku lipca plamienia miałam, potem to już tylko wywoływane dupkiem, sądząc po ostatnich cyklach (z dupkiem) to było 29dni więc.... skusiłam się na test sikany - negatyw ale im nie wierzę, zrobiłam też test owu (bo wyczytałam że przez dupka wychodzi pozytywny) i tez negatyw
jest tez jedna sprawa, dupka wzielam w tym cyklu o 5 dni pozniej, cykl zaczelam tez z wiesiolkiem i siemiem lnianym i innymi wspomagaczami, się okażę... -
olciaa wrote:po wysłuchanym filmiku, do którego masz linka powyżej dowiedziałam się, że powinnaś poczekać do kolejnej normalnej miesiączki, następnie odwiedzić ginekologa sprawdzić endometrium i jeśli lekarz powie, że wszytko ładnie się oczyściło to możesz się starać :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 17:17
Wojcinka, Mila123 lubią tę wiadomość