Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej i Dupa wizyty nie było miałam na 13.40byłam 13.25 i wyobraźcie sobie że go już nie było!!! Ta cała pigula skoczyła na mnie że czekał na ostatnią pacjentka czyli rzekomo na mnie a ja do niej z ryjem co mi Pani opowiada lekarz ma obowiązek czekać na pacjenta do ostatniej chwili a w razie co dzwoni się i się pyta czy pacjentka pamięta o wizycie!!! Czyli lekarz wyszedł dużo wcześniej niż przyszłam. Zobaczyła wyniki i mówi że są w normie to po co na skierowaniu kod E07 a ja że tarczycy jest mała i jest zanik miesiączki i że chudnę w oczach a ta że wyniki mam w normie udupila się tych wyników szlak by ją trafił jasny.Jutro idę powtórzyć tsh t3 i t4. Na 4tego mam kolejny termin .....brak slow
-
nick nieaktualnynana266 wrote:Dombrusia to normalnie żarty są
Ej kpina z pacjentów i tyle na poczekalni od huja ludzi to zamiast mnie wcisnąć że skierowaniem PILNYM to ta mi wizytę wjebala dopiero na 4tego no tak mnie nosi że szok wwrrr ale jestem zła serio....i się mnie na beszczela pyta czy się z lekarzem nie minęłam....a ja że co?! Mówię stoję tu od 15 minut żeby kartę przed wizytą założyć bo kolejka a ta "była kolejka?" Myślałam że jej pierdolnę z kopyta....same stare babki szukają se chorób a jak człowiek faktycznie chory to się nie dostanie bo nie bo lekarz se wyszedł o 1 bo mu się siedzieć nie chciało ej....szkoda słów naprawdeWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 17:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dombrusia wrote:Hej i Dupa wizyty nie było miałam na 13.40byłam 13.25 i wyobraźcie sobie że go już nie było!!! Ta cała pigula skoczyła na mnie że czekał na ostatnią pacjentka czyli rzekomo na mnie a ja do niej z ryjem co mi Pani opowiada lekarz ma obowiązek czekać na pacjenta do ostatniej chwili a w razie co dzwoni się i się pyta czy pacjentka pamięta o wizycie!!! Czyli lekarz wyszedł dużo wcześniej niż przyszłam. Zobaczyła wyniki i mówi że są w normie to po co na skierowaniu kod E07 a ja że tarczycy jest mała i jest zanik miesiączki i że chudnę w oczach a ta że wyniki mam w normie udupila się tych wyników szlak by ją trafił jasny.Jutro idę powtórzyć tsh t3 i t4. Na 4tego mam kolejny termin .....brak slow
Dombrusia jak chcesz ja Ci mogę dać namiary na dobrego endokrynologa co prawda przyjmuje prywatnie i musiałabyś dojechać bo to nie w Mielcu ale ja jestem z niej bardzo zadowolona lecze sie tam już 3 lata -
nick nieaktualnyKaaarooolina89 wrote:Dombrusia jak chcesz ja Ci mogę dać namiary na dobrego endokrynologa co prawda przyjmuje prywatnie i musiałabyś dojechać bo to nie w Mielcu ale ja jestem z niej bardzo zadowolona lecze sie tam już 3 lata
Wiesz u nas też przyjmują prywatnie ale jak tu mnie splawia na nfz to idę jeszcze raz do lekarki po skierowanie i jadę na Rzeszów -
nick nieaktualnyKaaarooolina89 wrote:Dombrusia jak chcesz ja Ci mogę dać namiary na dobrego endokrynologa co prawda przyjmuje prywatnie i musiałabyś dojechać bo to nie w Mielcu ale ja jestem z niej bardzo zadowolona lecze sie tam już 3 lata
Ale wyślij mi namiary na priv i ile wizyta kosztuje -
nick nieaktualnyolciaa wrote:Twoja wizyt to w prywatnym gabinecie lekarza? czy w przychodni?
Bo jak w przychodni, obojętnie czy na NFZ czy prywatnej to bym taką reklamacje jakościową wysmarowała, że by im w pięty poszło. Nie lobię jak pacjentów nie traktuje się poważanie! to istny brak szacunku!
Ja tam roszczeniowa nie jestem, ale gotuje się we mnie gdy dochodzi do takich sytuacji jak Twoja.
Wiesz co moim zdaniem ta cipa co siedziala w rejestracji powinna mnie wcisnąć jeszcze przed tą stara ściera co wlazla pierwszą do gabinetu bo ej serio wchodząc na poczekalnie same stare dziady....czego oni u endo szukaja?! No szok wola pierwszą pacjentke a ta się tak zasiedziala że ledwo wstala....gotowalo się we mnie....do tej pory jak se wspomnę...... -
nick nieaktualnyAle nie dam temu ciulowi zarobić bo wychodząc z przychodni od razu mogłam jechać do niego prywatnie....o co to to nie!!! Za to że ciulowi się spieszyło będzie miał gowno a nie pieniądze a pewnie moja krwawizna a ten mi powie że jest ok ....ni huja