X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
Odpowiedz

Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...

Oceń ten wątek:
  • nana266 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynka, InBlue wyslalam Wam screeny z przepisem na priv :)

InBlue lubi tę wiadomość

16uddqk3bigdykdd.png
    dfc0d6f899.png
    39f8xzdv1w5k9uju.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2016, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej i Dupa wizyty nie było miałam na 13.40byłam 13.25 i wyobraźcie sobie że go już nie było!!! Ta cała pigula skoczyła na mnie że czekał na ostatnią pacjentka czyli rzekomo na mnie a ja do niej z ryjem co mi Pani opowiada lekarz ma obowiązek czekać na pacjenta do ostatniej chwili a w razie co dzwoni się i się pyta czy pacjentka pamięta o wizycie!!! Czyli lekarz wyszedł dużo wcześniej niż przyszłam. Zobaczyła wyniki i mówi że są w normie to po co na skierowaniu kod E07 a ja że tarczycy jest mała i jest zanik miesiączki i że chudnę w oczach a ta że wyniki mam w normie udupila się tych wyników szlak by ją trafił jasny.Jutro idę powtórzyć tsh t3 i t4. Na 4tego mam kolejny termin .....brak slow

• nana266 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dombrusia to normalnie żarty są :/

16uddqk3bigdykdd.png
    dfc0d6f899.png
    39f8xzdv1w5k9uju.png
  • KateA92 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 09:44

InBlue lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2016, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nana266 wrote:
    Dombrusia to normalnie żarty są :/

Ej kpina z pacjentów i tyle na poczekalni od huja ludzi to zamiast mnie wcisnąć że skierowaniem PILNYM to ta mi wizytę wjebala dopiero na 4tego no tak mnie nosi że szok wwrrr ale jestem zła serio....i się mnie na beszczela pyta czy się z lekarzem nie minęłam....a ja że co?! Mówię stoję tu od 15 minut żeby kartę przed wizytą założyć bo kolejka a ta "była kolejka?" Myślałam że jej pierdolnę z kopyta....same stare babki szukają se chorób a jak człowiek faktycznie chory to się nie dostanie bo nie bo lekarz se wyszedł o 1 bo mu się siedzieć nie chciało ej....szkoda słów naprawde

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 17:40

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2016, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ink@ wrote:
    aaa to to chyba jakis zart?! :/ jak tak mozna! Chamy z lasu!

Akurat kochana jeden test dzisiaj jutro z rana kolejny :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2016, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2017, 13:56

nana266 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2016, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ink@ wrote:
    mam 31 testowac.. ale korci mnie nie powiem :-P to bedzie 33dc, a ma cykle 32-35 dniowe :-) takze kurde nie wiadomo :-D

Aaa....no to może faktycznie poczekaj chociaż ja jakoś podświadomie czuję że ten jeden zrobisz jutro ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2016, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2017, 13:56

Ink@, olciaa lubią tę wiadomość

• KateA92 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 09:44

Ink@, Wojcinka lubią tę wiadomość

• nana266 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    InBlue wrote:
    Dziękuję baaardzo Nana :*
    Nie ma za co kochana :)

InBlue lubi tę wiadomość

16uddqk3bigdykdd.png
    dfc0d6f899.png
    39f8xzdv1w5k9uju.png
  • olciaa Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dombrusia jaki masz wynik tsh?

34bwgywludlpcf5y.png
    wniddf9hzq10g49n.png

• olciaa Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:26

Tusia_87, Wojcinka lubią tę wiadomość

34bwgywludlpcf5y.png
    wniddf9hzq10g49n.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2016, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olciaa wrote:
    Dombrusia jaki masz wynik tsh?

1.66

• Kaaarooolina89 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dombrusia wrote:
    Hej i Dupa wizyty nie było miałam na 13.40byłam 13.25 i wyobraźcie sobie że go już nie było!!! Ta cała pigula skoczyła na mnie że czekał na ostatnią pacjentka czyli rzekomo na mnie a ja do niej z ryjem co mi Pani opowiada lekarz ma obowiązek czekać na pacjenta do ostatniej chwili a w razie co dzwoni się i się pyta czy pacjentka pamięta o wizycie!!! Czyli lekarz wyszedł dużo wcześniej niż przyszłam. Zobaczyła wyniki i mówi że są w normie to po co na skierowaniu kod E07 a ja że tarczycy jest mała i jest zanik miesiączki i że chudnę w oczach a ta że wyniki mam w normie udupila się tych wyników szlak by ją trafił jasny.Jutro idę powtórzyć tsh t3 i t4. Na 4tego mam kolejny termin .....brak slow

Dombrusia jak chcesz ja Ci mogę dać namiary na dobrego endokrynologa co prawda przyjmuje prywatnie i musiałabyś dojechać bo to nie w Mielcu ale ja jestem z niej bardzo zadowolona lecze sie tam już 3 lata

Wizyta 19.04.2017r. godz. 10.30
    34bwrjjgb77ybsb7.png
    bfe3698c9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2016, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaaarooolina89 wrote:
    Dombrusia jak chcesz ja Ci mogę dać namiary na dobrego endokrynologa co prawda przyjmuje prywatnie i musiałabyś dojechać bo to nie w Mielcu ale ja jestem z niej bardzo zadowolona lecze sie tam już 3 lata

Wiesz u nas też przyjmują prywatnie ale jak tu mnie splawia na nfz to idę jeszcze raz do lekarki po skierowanie i jadę na Rzeszów

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2016, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaaarooolina89 wrote:

Ale wyślij mi namiary na priv i ile wizyta kosztuje

• Kaaarooolina89 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dombrusia zaakceptuj zaproszenie

Wizyta 19.04.2017r. godz. 10.30
    34bwrjjgb77ybsb7.png
    bfe3698c9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olciaa wrote:
    Twoja wizyt to w prywatnym gabinecie lekarza? czy w przychodni?

Bo jak w przychodni, obojętnie czy na NFZ czy prywatnej to bym taką reklamacje jakościową wysmarowała, że by im w pięty poszło. Nie lobię jak pacjentów nie traktuje się poważanie! to istny brak szacunku!

Ja tam roszczeniowa nie jestem, ale gotuje się we mnie gdy dochodzi do takich sytuacji jak Twoja.

Wiesz co moim zdaniem ta cipa co siedziala w rejestracji powinna mnie wcisnąć jeszcze przed tą stara ściera co wlazla pierwszą do gabinetu bo ej serio wchodząc na poczekalnie same stare dziady....czego oni u endo szukaja?! No szok wola pierwszą pacjentke a ta się tak zasiedziala że ledwo wstala....gotowalo się we mnie....do tej pory jak se wspomnę......

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale nie dam temu ciulowi zarobić bo wychodząc z przychodni od razu mogłam jechać do niego prywatnie....o co to to nie!!! Za to że ciulowi się spieszyło będzie miał gowno a nie pieniądze a pewnie moja krwawizna a ten mi powie że jest ok ....ni huja

‹‹ 1427 1428 1429 1430 1431 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ