Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyolciaa wrote:tsh jest całkiem dobre, może problem tkwi w ft3 lub w ft4? a leczysz się na nadczynność czy niedoczynność? jakieś leki przyjmujesz?
Wszystko jest w normie jedynie tarczycy zamiast mieć 18ml ma 6.8ml brak miesiączki chudniecie itp itd na noc się jeszcze nie leczę lekarka rodzinna skierowała mnie na badania tarczycy i po wynikach dała mi pilne skierowanie do ginekologa-endokrynologa no ni widzisz jak wyszło. Jutro rano idę jeszcze raz na wyniki albo w sobotę i zobaczymy co z tego wyjdzie jakie będą wyniki czy bardzo się będą od tych różnic....niestety te wyniki nie są zbyt wiarygodne bo o 4 rano wstawałam i jadłam bo byłam głodna.... -
nick nieaktualnyKaaarooolina89 wrote:Dombrusia a jak masz małą tarczyce robiłaś sobie anty TPO ewentualnie anty TG?
Nie robiłam i zrobię dopiero jak mnie on skieruje nie będę szła z gotowcem do niego jest od tego jak dupa od srania żeby mi dać skierowanie na wszystkie potrzebne wyniki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolciaa wrote:to dobry pomysł by zbadać.
a ten endokrynolog jest dobry? bo powiem Wam, ze u mnie do endokrynologa można się dostać z dnia, na dzień...za to do mojej Pani doktor są kolejki i to sporo nawet po kilka miesięcy się czeka (prywatnie)...a teraz w tej nowej przychodni do której chodzę to ona daje karteczkę i w rejestracji umawiają zgodnie z karteczką. Super rozwiązanie, bo w innej przychodni w której też przyjmuje, ona mówi by np. przyjść za miesiąc idziesz do rejestracji, a one, ze doktor jeszcze grafiku nie ma i by dzwonić za tydzień...dzwonisz a one Ci mówią ze miejsc to już nie ma..i bądź tu mądrym.
Nie wiem czy dobry idę pierwszy raz w życiu do endo. Wiem tylko tyle że jest nie miły szczególnie wredny jak ma zły nastrój natomiast jeżeli chodzi o leczenie to jest bardzo konkretny -
Dombrusia z jednej strony masz racje ale z drugiej to bedzie Ci się ciągnąć w nieskończonośc ... bo zanim znów zrobisz te badania znów wizyta, nie wiem jak uwazasz, ale dla mnie to troche marnowanie czasu:)
olciaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaaarooolina89 wrote:Dombrusia z jednej strony masz racje ale z drugiej to bedzie Ci się ciągnąć w nieskończonośc ... bo zanim znów zrobisz te badania znów wizyta, nie wiem jak uwazasz, ale dla mnie to troche marnowanie czasu:)
Racja...tylko teraz urządzony sylwestra u nas a mąż jak na złość dostaje w pon wypłatę a ja mam pierwszą zmianę chyba że we wtorek się spóźnię do pracy i pójdę na wyniki pełne i akurat po południu wyniki by byly -
nick nieaktualnyDombrusia wrote:Racja...tylko teraz urządzony sylwestra u nas a mąż jak na złość dostaje w pon wypłatę a ja mam pierwszą zmianę chyba że we wtorek się spóźnię do pracy i pójdę na wyniki pełne i akurat po południu wyniki by byly
Coś wymyślę jak zwykleInk@ lubi tę wiadomość