Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:17
Ink@, InBlue, Effy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Effy gratuluje udanej wizyty!
Dombrusia na Twoim meijscu znalazłabym endo o dobrych opiniach i nawet prywatnie zapisałabym sie do niego na cito
Viola to chyba jakies jaja z ta praca...
Zuza kończ ten remanent
Ink@ i Mamusia Ksawusia z niecierpliwoscią czekam jutro na Wasze dwie kreski! ❤❤
Kochane ja nie pisze od kilku godzin bo z mężem oglądamy przeminęło z wiatrem
Już mam namiary jak zrobię teraz tsh t3t4 antyTPO i antyTG od razu JE zeskanuje i udam się do lekarza którego poleciła mi karolina89Wojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKateA92 wrote:Dziewczyny tak sobie myślę... ogólnie rzecz biorąc to od kilku dni czuje się jak jakaś poturbowana stara babcia. dziś byłam z mężem w Kauflandzie i aż sama sobie się dziwiłam jak ja wolno człapie. wszystko mnie już w tej dupie boli i ciągnie. często mam skurcze, niektóre są nawet takie ze na sekundę przystane a potem zaczynam jeszcze wolniej czlapac aż przejdzie. Gdy jestem w domu, jak mam takie skurcze to zazwyczaj się kładę. I teraz taka moja rozkmina: a może by tak się nie kłaść? tylko jak mam takie skurcze to wtedy np jakoś bardziej się zacząć właśnie ruszać? jakieś przysiady może? Czy raczej to sensu nie ma i po prostu cierpliwie czekać, aż się samo wszystko zacznie ?
Nie ukrywam, że chciałabym już urodzić... jeszcze tydzień temu potrafiłam normalnie marszem iść a teraz człapie jak potluczona, mam wrażenie że jak będę robić większe kroki to mi to dziecko wypadnie
Hahahhahahahhahahahah
Uwielbiam taki tok myślenia
Wytrzymaj już niedługo i będziesz tu do nas pisać z porodowki :-* -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:18
-
Tusia_87 wrote:Dobra hihi jak będziesz miała miękka to Ty na bank w ciąży jesteś
podobno 12 dpo takie cuda juz się dzieją
A tak jak pisze ja w swoją "ciaze" nie uwierzę dopóki test chyba nie wyjdzie hehe -
Effy fajnie że u Ciebie i dzidzi ok cieszę się
i spooonnu życzę
jutro ostatni dzień w pracy zapiernicz jak nic masakra jakaś potem przygotowania do sylwka i po nocach będę siedzieć masakra
Effy lubi tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny