Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:14
-
.
-
Kuchcinka wrote:Przepraszam moje zdenerwowanie, normalnie mam dystans do rzeczy materialnych i jak cos zepsuje lub zgubie to mowię shit happens to tylko rzecz, ale to jest prezent od Artura który dostałam dopiero co. On mi nie wybaczy jak zgubie ten zegarek i ja sobie tez nie wybaczę
jedyne co myśle ze moze nie mieli juz wiecej pacjentek po mnie i nikt tego łóżka jeszcze nie poprawił i dopiero rano to zrobią... zobaczymy
-
Kuchcinka wrote:Odwozenrano na 7:30 męża do pracy i od razu jadę do kliniki. Kurwa serce mi wali teraz jak szalone płakać mi sie chce
Ja zostawilam w przebieralni iPhonea ktorego kupilam dwa dni wczesniej I tez skapnelam sie koło 22 jak juz kliff zamkneli I rano pieknie czekał na mnie u Pani spraedawczyni w biurku.
Na pewno sie znajdzie
-
Tusia_87 wrote:Kuchcinka oby się znalazł myślę właśnie ze raczej nikt nie zmienił tej poszewki o zrobią to jutro rano sprzątaczki albo jak zmienili to czekają aż właściciel sam zadzwoni i zapyta bo tam musieliby do każdej pacjentki dzwonić a wiadomo kupa osób by się przyznała ze to ich a zegarek nie był podpisany to nie wiedzą czyj mógłby być.
Jeżeli się nie znajdzie to albo ktoś po Tobie niestety często tylko poprawiają posciel a nie zmieniają albo ktoś kto sprząta
-
Kuchcinka zobaczysz, ze znajdzie się wszystko nie chce mi się wierzyć, ze pracownicy kliniki pozwolili by sobie na coś takiego. Pewnie nie raz jakaś kobieta coś tam zostawiła nie chcą pewnie dzwonić bo to nie ich interes więc czekają aż sama się zglosisz zobaczysz wszystko się znajdzie
daj koniecznie nam znać
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualnyInka, bo jakbyś zrobiła test w styczniu to by wyszedł pozytywny a tak to ten okropny grudzień znowu z nas zakpił :p Zrób test za 2-3 dni słońce.
Kuchcinka pisz szybko co z zegarkiem. Mam nadzieje, że leży tam i na Ciebie czeka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 07:13
Ink@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartynka mi na samą myśl niedobrze się robi. Trzymaj się i nie rzygaj ani nie żygaj
My z młodą oglądamy kucyki pony. Znowu. Wszystko w cukrowych kucykach w domu i jeszcze w tv musze na to patrzećWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 07:30
Ink@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInk@ wrote:i od razu przed oczami stara reklama OldSpice.. "Jadę na koniu" xD hahah
Haha, no lepiej na koniu niż kucyku, tylko trza uważać żeby się w szafkę nocną głową nie pierdyknać jak się będzie z niego spadaćWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 07:37
Ink@ lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka daj znac co z zegarkiem .
X
Kate trzymam kciuki aby Fabianek byl z wami juz w Nowym Roku , jeszcze 2 dni musisz wytrzymać, mysle ze nie będziesz musiała czekac jeszcze 2 tyg na wywolywanie.
Mila ja zacznę wyprawke w marcu szykować , wczoraj bylam w pepco to mieli takie wyprzedarze na spioszki dla niemowląt od 7 zl do 20 niektóre to naprawde ladniutkienic nie kupilam a tak korcilo ale jeszcze stanowczo za wcześnie...
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki.
U mnie ciąg dalszy robota, robota, robota..
Wczoraj miałam maraton i ze sto km przejechalam. Wieczorem łep mnie tak bolał że poszłam spać. Dziś rano mąż mnie dopadł i po tych wszystkich tabletkach przeciwbólowych się zrzygałam a mój stał i się cieszył że dziś mnie zapłodnił i objawy już są
Martynka dobrze, że ci poszło z tą glukozą. ;)Buziaki dla córci
Inka biel wizira jak nic
Kuchcinka zrób tam nie zły armagedon. Wierzę w Ciebie
A jeśli chodzi o stanik to teraz promocja w Esotiq i jak za 300 zł kupisz to płacisz tylko połowę cenyWczoraj sobie zakupiłam trzy
Viola widzę, że o mnie zapomniałaś ale wiedz że wybaczam Ci i nie żywię żadnej urazy
A teraz pracuj i pokaż dla szefa, że może na Tobie polegać to podwyżka murowana
Martka10 lubi tę wiadomość
-
.
-
Kuchcinka wrote:Bylaw w klinice i "jak narazie" zegarka kurwa NIE MA... nadal mam nikogo kurwa nie oskarżać? -.-
Oni wiedzą kto sprzątał, więc nie wychodz dopóki nie porozmawiasz ze wszystkimi... Cudów nie ma
A jak nie oni to niech dzwonią do tej co z tobą w klinice wczoraj siedziała!!!!