Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kurwa oczadziałam z emocji.... OSZ JA PIERDOLE !!! TYLKO 3,5 MLN PLEMNIKÓW I JEDEN SUPERMEN !! Tak to ten ciażowy dzisiejszy rańszy . Bete już zrobiłam z rana, wynik po 16
Wojcinka, MyE, Zuza33, InBlue, Bluebell1984, nana266, kania901, Ink@, Mila123, Natka2, Martka10 lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
19ina90 wrote:kurwa oczadziałam z emocji.... OSZ JA PIERDOLE !!! TYLKO 3,5 MLN PLEMNIKÓW I JEDEN SUPERMEN !! Tak to ten ciażowy dzisiejszy rańszy . Bete już zrobiłam z rana, wynik po 16
powiedziałaś juz mężowi czy planujesz jakiś grand surprise?
19ina90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
19ina90 wrote:Zaraz Wam napiszę jakie miałam objawy bo było ich mnóstwo
P.S to mój 16 dpo
Aaa Tyyy nie przyznalas się wcześniej do objawów.
Kurwa tak się cieszę z tego testu jak by to mój był. Trzeci raz tu tak mam
Kurde u mnie jeszcze nigdy nie było 16 dpo. Zawsze kończy się na 12 dpoWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 08:48
Ewelina2605 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
OBJAWY
1. 10 dpo duuuży spadek temeratury i plamienie i ból brzucha ostry - mysle ze zagniezdzenie wtedy było.
2. Zaraz po owulacji ból cycków, a zwykle kilka dni przed @
3. Od wigilii bóle podbrzusza
4. szyjka cały czas zamknieta ze palucha ciężko wsadzić, nisko była do tej pory, a wczoraj wieczorem chyba troche wyżej poszla
5. Kilka dni po owu nie mogłam wogóle zasnąć, a ja zawsze od razu zasypiam
6. Od 3 dni piekielna zgaga
7. Brak wzmożonego apetytu jak zawsze przed @
8. Ostatnio cierpną mi nogi czasem dziwnie bez powodu jak np. leze
9. Sluzu nie mam duzo, troszke tylko takiego kleistego
10. Brak jakiejkolwiek ochoty na seks
W moje płodne za radą Effy męczyłam jajeczko i siebie. Ojciec Sroka też kazał być zmeczony. Tak więć w dni płodne dawałam sobie wycisk Chodakowska
Pozycja chyba klasyczna z poduszka pod tyłkiem, nogi w górze pozniej były
Wojcinka, Bluebell1984, InBlue, Martka10 lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
-
Mąz dzisiaj wraca z drogi - 2 dni go nie było i zobaczymy się dopiero po pracy i będę miała test dla niego i betę wtedy powiem
Kurde ale mnie nogi bola... i znowu zgaga.... czuje ze bede zygac jak kot...
Zuza nie mówiłam o objawach bo nie miałam kiedy pisać na forum przez świateczne zamieszanie, a poza tym to mój ,mózg pracował mocno i myslalam " eh głupia nie rób sobie nadziei bo co miesiac masz pełno objawow i gucio z tego wychodzi", wiec bralam to jako napiecie przedmiesiaczkoweWojcinka, Zuza33, Martka10 lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:15
-
nick nieaktualny
-
Kuchcinka wrote:Zadzwonili z kliniki ze jest bransoletka, ale zegarka nadal nie, robi sie coraz ciekawiej
Zegarek jeszcze któraś nosiAle pewnie znajdzie się zaraz
Ina wszystkie twoje objawy u mnie występują co miesiąc od roku więc Wiem o czym mówiszWojcinka, InBlue lubią tę wiadomość