Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
-
nick nieaktualny
-
.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Odwozenrano na 7:30 męża do pracy i od razu jadę do kliniki. Kurwa serce mi wali teraz jak szalone płakać mi sie chce
ale jesli nie ma to pamietaj, ze to mogl byc ktos po Tobie i nie ma co od razu rzucac sie na pracownikow kliniki, choc i to tez jest bardzo mozliwe niestety. Ale ciii sa i koniec !
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:13
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:13
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:A na kogo mam sie jutro rzucać jak nie na pracownikow jak zegarka nie bedzie? To ich pielęgniarki zmieniają narzuty na łóżkach po każdej pacjentce , wiem bo widziałam jak leżałam tam przez 2h. Zegarek sie wsunął pod kołdrę wiec tylko ktoś kto zmieniał po mnie pościel mogl go znaleźć i na bank nie była to żadna pacjentka. Eh No oby sie znalazł jak nie to na prawdę będę mega wkurwiona i juz nigdy wiecej tam nie wrócę, zmienię klinikę
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:14
-
Moj syn 5 lat teraz skonczyl do tej pory spi bez poduszki i jej w ogole nie chce nie jest mu wygodnie
Ja na szczescie nie czekalam tak jak wy na porod tzn spokojnie chcialam poczekac do terminu i zglosic sie do szpitala w razie czego ale urodzilam przed terminem z zaskoczenia
Ja Wam powiem ze tez juz czlape a jeszcze 6 tyg... a za wyprawke biore sie dopiero w polowie stycznia po wyplacie wizyte mam 10stycznia to moze po wizycie podjedziemy do hurtowni i postaramy sie jak najwiecej kupic albo i wszystko o ile sie nie przelicze co do moich mozliwosci... juz jest mi poprostu ciezko a brzuchol mam ogromny i jeszcze rosnie...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:14