Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
myszeczka89 wrote:Hej
lili91 bardzo współczuje chyba nawet ja nie wiem, co czujesz
mino ze tez mi jest ogromnie ciezko. Dziś dostałam krwawienia z czego sie cieszę bo teraz tylko do przodu
zastanawiam sie czy to poronienie czy poronienie połączone z @. Czuje sie tak jak zawsze w czasie @. Nie gorzej. I nie wiem czy płodne bedą za 2 tyg czy po następnej @.
Jak jest poronienie farmakologiczne czekamy jeden cykl.
Łyżeczkowanie 3 cykle.
Mysle ze mozesz miec ovu za 2 tyg i byc bardzo płodnaWojcinka, myszeczka89 lubią tę wiadomość
-
Mamusia_Ksawusia wrote:boooooszzzzzeee!!!! jak ja sie stresuje ta jutrzejszą betą!!!!! jest szansa że wyjdzie pozytyw? jutro 27dc, sama nie wiem czy jest sens.... ale chciałabym wiedzieć czy mogę się napić % w sylwestra..
grrr!!!! aaaaa!!!!! eh... szansa 50/50... czasami czuję że ciąża jest, czuję że w mojej macicy jest "OBCY" i mam pierwsze objawy ciąży, no ale z drugiej strony może to moje urojenia? przecież jestem otyła i mam PCO w stopniu lekkim... fuck wariuje! a może tak bardzo mi zależy że to urojona? aaa!
-
Effy wrote:Jak jest poronienie samoistne można sie starać odrazu.
Jak jest poronienie farmakologiczne czekamy jeden cykl.
Łyżeczkowanie 3 cykle.
Mysle ze mozesz miec ovu za 2 tyg i byc bardzo płodna
na FB " mamaginekolog " jest dziś filmik właśnie w tym temacie
PolecamEffy lubi tę wiadomość
-
Effy wrote:Kochane FHR 135/min
7t3d
Jest gicior majonezik!
Tasza chyba będziemy razem rodzicw sensie ten sam dzien
Effy! super wiadomość widzisz serducho przyspiesza niedlugo to nie nadazysz za nimEffy lubi tę wiadomość
-
olciaa wrote:na FB " mamaginekolog " jest dziś filmik właśnie w tym temacie
PolecamWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 19:32
olciaa, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
Mila123 wrote:Effy swietne wiadomosci bardzo sie ciesze ze wszystko w najlepszym porzadku
nie wiem czemu ale mam wrazenie ze bedziesz miala synka tak mi jakos do Ciebie pasuje syneczek
!
Musimy odczarować ten grudzień w styczniu same szczęśliwe porody, dziewczyny po poronienich zachodzą w ciąże na asapie u reszty sypią się dwie wypracowane ciezko kreseczki i jedziemy z tym koksem. Zadnych juz niepowodzeń nie bedzie Koniec !!!Mila123, olciaa lubią tę wiadomość
-
Byl poruszony temat spania niemowlat i noworodkow no wiec mi pediatra odrazu powiedzial zeby malego klasc na brzuszku wtedy jest najlepiej pod wieloma wzgledami miedzy innymi bioderka ale rowniez dla brzuszka jelitka fajnie pracuja i dziecko bynajmniej moje nie mialo jakis wzdec czy boli poprostu sobie tak spal i pierdzial kazda drzemke tak spal ale na noc kiedy i ja choc na chwile sie kladlam to raz tak raz na pleckach ale i tak co pol godz wstawalam sprawdzic czy oddycha masakra naczytalam sie wczesniej i mialam schizy kilka miesiecy. Sprawdzanie co chwila ale teraz pewnie tez tak bedzie
-
nick nieaktualnyKaaarooolina89 wrote:Dombrusia rozumiem Cię
tylko chciałam Ci zaoszczedzic czasu, w Laboxie robią tego samego dnia wiec jakbys zmieniła zdanie to wiesz gdzie, bo szpital nie robi tpo i tg
Ja robię wyniki tylko w laboxie w szpitalu mają grube igłyKaaarooolina89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Effy widzisz, serduszko sie ruszylo! Co do tego serca tp powiem wam, ze w pierwszej ciazy ciagle bilo miedzy 147-155 a teraz bije tez 152. No i sa dwie corki
To moze cos w tym jest i bedzie u ciebie synus